Forum dyskusyjne
12 stycznia 2010, 12:07 [cytuj]
witam WAS,
mam pytanie - chcialbym wykupic liliwhitemembers aby w koncu spelnic swoje dreams oi pojechac na WHL na mecz LIVE.
Zarejesrtowalem sie na stronie SPURS - zaznaczam opcje international liliwhite mam do zaplaty 35 pandów - i teraz czy musze zaplacic aby moc wejsc i zakupic bilet dla liliwhite members chocby na Everton? w mojej ocenie tak bo jak wracam poprzez continue shhopping to i tak nie moge ? znalazlem jeszcze application form - czy mam ja wypelnic czy raczej moja rejestracja jest jednoznaczna i nie musze jej wypelniac.
i wtedy jak to w calosc zlozyc - kupic liliywhite application+ bilet na everton?
kolejne pytanie zaplaty dokona moja znajoma mieszkajaca w Anglii - czy Ona moze w jakis sposob powiedziec ze placi za mnie jako polskiego membersa i prosi podeslac ticket na jej adres angielksi
?
dziekuje WAM za rozwianie watpliwosci
witam WAS,
mam pytanie - chcialbym wykupic liliwhitemembers aby w koncu spelnic swoje dreams oi pojechac na WHL na mecz LIVE.
Zarejesrtowalem sie na stronie SPURS - zaznaczam opcje international liliwhite mam do zaplaty 35 pandów - i teraz czy musze zaplacic aby moc wejsc i zakupic bilet dla liliwhite members chocby na Everton? w mojej ocenie tak bo jak wracam poprzez continue shhopping to i tak nie moge ? znalazlem jeszcze application form - czy mam ja wypelnic czy raczej moja rejestracja jest jednoznaczna i nie musze jej wypelniac.
i wtedy jak to w calosc zlozyc - kupic liliywhite application+ bilet na everton?
kolejne pytanie zaplaty dokona moja znajoma mieszkajaca w Anglii - czy Ona moze w jakis sposob powiedziec ze placi za mnie jako polskiego membersa i prosi podeslac ticket na jej adres angielksi
?
dziekuje WAM za rozwianie watpliwosci
12 stycznia 2010, 14:11 [cytuj]
musisz sie zarejestrowac na online ticketing uzywajac swojego numeru ktory jest na karcie. Logujesz sie wybierasz odpowiedni mecz, placisz i po sprawie. Twoja znajoma moze kupic bilet, bedzie tylko potrzebowala nomer member card i haslo do online ticketing.
musisz sie zarejestrowac na online ticketing uzywajac swojego numeru ktory jest na karcie. Logujesz sie wybierasz odpowiedni mecz, placisz i po sprawie. Twoja znajoma moze kupic bilet, bedzie tylko potrzebowala nomer member card i haslo do online ticketing
12 stycznia 2010, 17:12 [cytuj]
ale ja nie mam zadnej karty - nie bardzo rozumiem - ja w 1 kolejnosci chce wykupic liliwhite member a pozniej ticket na mecz
ale ja nie mam zadnej karty - nie bardzo rozumiem - ja w 1 kolejnosci chce wykupic liliwhite member a pozniej ticket na mecz
12 stycznia 2010, 18:31 [cytuj]
jak wykupisz member to przysla ci karte z numerem. Wtey sie rejestrujesz na online ticketing kupujesz bilet i jedziesz na mecz
jak wykupisz member to przysla ci karte z numerem. Wtey sie rejestrujesz na online ticketing kupujesz bilet i jedziesz na mecz
12 stycznia 2010, 19:08 [cytuj]
A bilecik będzie czekał w kasie w dniu meczu do odebrania na 4 godziny przed meczem. I z tego co mi tłumaczyli Ci co już maja membera to lepiej trzeba było zaczekać na nowy sezon, ponieważ dostajesz je na sezon a nie na rok kalendarzowy. Po drugie bilet na mecz z Evertonem na pewno będzie w sprzedaży ogólnej, nawet na Aston Villę jeszcze dzisiaj można było kupić, Ja wybieram się z bratem na Blackburn i właśnie czekam na wiadomość o biletach, a membera wykupię dopiero w lipiec/sierpień.
A bilecik będzie czekał w kasie w dniu meczu do odebrania na 4 godziny przed meczem. I z tego co mi tłumaczyli Ci co już maja membera to lepiej trzeba było zaczekać na nowy sezon, ponieważ dostajesz je na sezon a nie na rok kalendarzowy. Po drugie bilet na mecz z Evertonem na pewno będzie w sprzedaży ogólnej, nawet na Aston Villę jeszcze dzisiaj można było kupić, Ja wybieram się z bratem na Blackburn i właśnie czekam na wiadomość o biletach, a membera wykupię dopiero w lipiec/sierpień
12 stycznia 2010, 19:12 [cytuj]
dziekuje WAM wszystkim za pomoc - mam nadzieje ze 14 - 1 zakupie bilet w general sale - a membera wykupie jak Ty Kogut i luzik
dziekuje WAM wszystkim za pomoc - mam nadzieje ze 14 - 1 zakupie bilet w general sale - a membera wykupie jak Ty Kogut i luzik
12 stycznia 2010, 19:23 [cytuj]
aporpo Kogut - sa niby bilety na general sale na AV a jak wejdziesz kupic to caly stadion jest na czerwono i masz sould out - tez tego nie bardzo kumam (przynajmnije ja tak mam)
aporpo Kogut - sa niby bilety na general sale na AV a jak wejdziesz kupic to caly stadion jest na czerwono i masz sould out - tez tego nie bardzo kumam (przynajmnije ja tak mam)
12 stycznia 2010, 19:23 [cytuj]
12 stycznia 2010, 19:29 [cytuj]
ławka rezerwowych jest pusta !!!

oczywiście to żarcik. Wiesz, mam tak samo może to jakieś niedopatrzenie z ich strony , wczoraj jeszcze biletów nie było także zmienia się to z godziny na godzinę. Po prostu trzeba cały czas monitorować. Jak będziesz kupował karta kredytową to trzeba ją mieć ze sobą przy odbiorze biletu. Na samym dole możesz jeszcze sprawdzić czy ktoś nie chce sprzedać biletu, na Fulham jest tego sporo.
ławka rezerwowych jest pusta !!! :D oczywiście to żarcik. Wiesz, mam tak samo może to jakieś niedopatrzenie z ich strony , wczoraj jeszcze biletów nie było także zmienia się to z godziny na godzinę. Po prostu trzeba cały czas monitorować. Jak będziesz kupował karta kredytową to trzeba ją mieć ze sobą przy odbiorze biletu. Na samym dole możesz jeszcze sprawdzić czy ktoś nie chce sprzedać biletu, na Fulham jest tego sporo
12 stycznia 2010, 19:34 [cytuj]
Kogut a jak zakupi moja Kolezanka z Lądka to wysla Jej bilety na Jej angielksi adres - i ja wejde na nie spokojnie ?
aby lipy nie bylo - i druga wersja co bedzie jak ja jej podam swoj ogin i hsalo gdzie widnieja moje dane polskie wraz z adresem - ona placi wiec kredytowka i pytanie - musze byc z nia lub sam z jej kredytowka (hehe ) po odbior tak?
bo ni9e mozna poprosic o wysylke jakims kurierem na angielski adres domowy kumpeli - aby jej nie klopotac .....aby jezdzila ze swoja karta i ze mna na WHL po odbior
Kogut a jak zakupi moja Kolezanka z Lądka to wysla Jej bilety na Jej angielksi adres - i ja wejde na nie spokojnie ?
aby lipy nie bylo - i druga wersja co bedzie jak ja jej podam swoj ogin i hsalo gdzie widnieja moje dane polskie wraz z adresem - ona placi wiec kredytowka i pytanie - musze byc z nia lub sam z jej kredytowka (hehe ) po odbior tak?
bo ni9e mozna poprosic o wysylke jakims kurierem na angielski adres domowy kumpeli - aby jej nie klopotac .....aby jezdzila ze swoja karta i ze mna na WHL po odbior
12 stycznia 2010, 19:38 [cytuj]
Z ta karta kredytowa to roznie, ostatni na meczu vs Wolves bilecik czekał na mnie w kasie, i dalem tylko swoja karte czlonkowska. Karty kredytowej nie zadali
Z ta karta kredytowa to roznie, ostatni na meczu vs Wolves bilecik czekał na mnie w kasie, i dalem tylko swoja karte czlonkowska. Karty kredytowej nie zadali
12 stycznia 2010, 19:39 [cytuj]
Jak jest z Londynu to chyba nie ma problemu z zakupem w kasie klubowej za gotówkę. spurs3 udzielił Ci już odpowiedzi

, tylko on ma membera a my nie.
Jak jest z Londynu to chyba nie ma problemu z zakupem w kasie klubowej za gotówkę. spurs3 udzielił Ci już odpowiedzi :) , tylko on ma membera a my nie
12 stycznia 2010, 19:54 [cytuj]
AV jest Sold out, ale czlonkowie maja szanse kupic jeszcze bilet przez exchange schame ale szanse na ta sa znikome. A co do evertonu to bilety ida na general sale w czwartek i radzilbym twojej znajomej zadzwonic po 9:30 do ticket office i kupic bilet bo gwarantuje ci ze zostana sprzean w ciagu 1-2 dni
AV jest Sold out, ale czlonkowie maja szanse kupic jeszcze bilet przez exchange schame ale szanse na ta sa znikome. A co do evertonu to bilety ida na general sale w czwartek i radzilbym twojej znajomej zadzwonic po 9:30 do ticket office i kupic bilet bo gwarantuje ci ze zostana sprzean w ciagu 1-2 dni
12 stycznia 2010, 20:32 [cytuj]
misiekksc, tak z ciekawości, byłeś na meczu z Wisłą w Kraku?
misiekksc, tak z ciekawości, byłeś na meczu z Wisłą w Kraku?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
12 stycznia 2010, 21:00 [cytuj]
misiekksc - dziekuje za info i podpowiedz
misiekksc - dziekuje za info i podpowiedz
12 stycznia 2010, 21:02 [cytuj]
Jestem na wiekszosci meczow spurs ale ten sobie odpuscilem.
Jestem na wiekszosci meczow spurs ale ten sobie odpuscilem. :)
14 stycznia 2010, 11:08 [cytuj]
witam WAS - jeszcze raz wielkie dzie za wszelka pomoc i podpowiedzi. Ticket mam!
Koleżanka dała rade - wiec 28-2 bede na WHL !!!
witam WAS - jeszcze raz wielkie dzie za wszelka pomoc i podpowiedzi. Ticket mam!
Koleżanka dała rade - wiec 28-2 bede na WHL !!!
14 stycznia 2010, 12:32 [cytuj]
Na ktora trybuna masz bilet?
Na ktora trybuna masz bilet?
14 stycznia 2010, 15:34 [cytuj]
west stand upper - row / seat 71
od razu pytanie - bilet maja mi wyslac do Polski.
czy jezeli nie dojdze (wiadomo poczta itp) to czy bede mogl na bazie mojego tickey booking confirmation odebrac przed meczem?
west stand upper - row / seat 71
od razu pytanie - bilet maja mi wyslac do Polski.
czy jezeli nie dojdze (wiadomo poczta itp) to czy bede mogl na bazie mojego tickey booking confirmation odebrac przed meczem?
14 stycznia 2010, 16:32 [cytuj]
lex27 powiedział/a:
west stand upper - row / seat 71 od razu pytanie - bilet maja mi wyslac do Polski. czy jezeli nie dojdze (wiadomo poczta itp) to czy bede mogl na bazie mojego tickey booking confirmation odebrac przed meczem?
Z tego co wiem to chyba musialbys zglosic ze nie dostales biletu i wtedy moglbys odebrac kopie w ticket office przed meczem ale nie jestem pewny na 100%. A dlaczego twoja znajoma nie podala jej adresu? Wtedy nie bylo by problemu z wysylaniem do polski tylko odebralbys sobie przed meczem.
Nastepnym razem jak bedziesz kupowal bilet to postaraj sie kupic na south lower or east lower bo tam jest najlepsza atmosfera. Na west upper jest najlepszy widok na biosko ale zero atmosfery. Ale na pewno bedziesz zadowolony.
Z tego co wiem to chyba musialbys zglosic ze nie dostales biletu i wtedy moglbys odebrac kopie w ticket office przed meczem ale nie jestem pewny na 100%. A dlaczego twoja znajoma nie podala jej adresu? Wtedy nie bylo by problemu z wysylaniem do polski tylko odebralbys sobie przed meczem.
Nastepnym razem jak bedziesz kupowal bilet to postaraj sie kupic na south lower or east lower bo tam jest najlepsza atmosfera. Na west upper jest najlepszy widok na biosko ale zero atmosfery. Ale na pewno bedziesz zadowolony