Forum dyskusyjne
14 stycznia 2010, 16:44 [cytuj]
misiekksc - wiesz jak to z kobietami - w zasadzie jak widze mogle sam wsjo kupic z Polski i luzik - ale wlasnie chcialem byc "ubezpieczony" ze Oan kupi i do niej jak poda przysla na adres angielksi - ale Ona zalogowala sie na moj login gdzie mam podany polski adres i wiesz poszlo czolgiem - bylo tak najszybciej i najlatwiej - tzn zrobila to on line dzisiaj w nocy aby szybko zlapac bilet (niedoswiadczenie ) - no dzwonilem tam do officu i dokaldnie powiedzili to samo - mam wydrukowac potwierdzenie ktore dostalem i wydadza zamiennik - na przyszlosc bede pamietal kwestie trybun! senks for all
misiekksc - wiesz jak to z kobietami - w zasadzie jak widze mogle sam wsjo kupic z Polski i luzik - ale wlasnie chcialem byc "ubezpieczony" ze Oan kupi i do niej jak poda przysla na adres angielksi - ale Ona zalogowala sie na moj login gdzie mam podany polski adres i wiesz poszlo czolgiem - bylo tak najszybciej i najlatwiej - tzn zrobila to on line dzisiaj w nocy aby szybko zlapac bilet (niedoswiadczenie ) - no dzwonilem tam do officu i dokaldnie powiedzili to samo - mam wydrukowac potwierdzenie ktore dostalem i wydadza zamiennik - na przyszlosc bede pamietal kwestie trybun! senks for all
14 stycznia 2010, 18:12 [cytuj]
Gratuluję wyjazdu !!! Czyli nie było tak źle jak to się wydaje.
Ja czekam teraz na 28 stycznia kiedy wypuszczą bilety na Blackburn. A propos nie lepiej było odebrać bilet w kasie przed meczem? Chociaż wyślą to pewnie kurierem a nie pocztą.
Ja czekam teraz na 28 stycznia kiedy wypuszczą bilety na Blackburn. A propos nie lepiej było odebrać bilet w kasie przed meczem? Chociaż wyślą to pewnie kurierem a nie pocztą
14 stycznia 2010, 18:43 [cytuj]
lex27 powiedział/a:
No to powodzenia. Ja jeszcze nie wiem czy bede dal rade byc na Evertoni bo jeszcze troche czasu jest. Na razie mam zaklepane hull, leeds, fulham i wolves away, ale jak dam rade to sie odezwe i moze jakies piwko albo dwa przed meczem.
No to powodzenia. Ja jeszcze nie wiem czy bede dal rade byc na Evertoni bo jeszcze troche czasu jest. Na razie mam zaklepane hull, leeds, fulham i wolves away, ale jak dam rade to sie odezwe i moze jakies piwko albo dwa przed meczem
14 stycznia 2010, 21:07 [cytuj]
Tez odbieralem bilet w kasie, bez cisnienie czeka z imienia i nazwiska. A poczta pewnie i tak dojdzie, do mnie do tej pory wszystkie karty członkowskie i dla zony oraz zakupy ze spurs shop, dochodzily szybciej niz przesylki w Polsce - ale to nie dziwi.... Zgadzam sie z atmosfera na west stand, bylem na lower - i widac git ale zero atmosfery. Najlepiej chyba na souyh stand bo adrenaline podnosza kibice gosci bedacy na rogu west/south. Milej zabawy i dobrego wyniku - koniecznie odwiedz Pub Billa Nicholsona z 10 minut od stadionu
Tez odbieralem bilet w kasie, bez cisnienie czeka z imienia i nazwiska. A poczta pewnie i tak dojdzie, do mnie do tej pory wszystkie karty członkowskie i dla zony oraz zakupy ze spurs shop, dochodzily szybciej niz przesylki w Polsce - ale to nie dziwi.... Zgadzam sie z atmosfera na west stand, bylem na lower - i widac git ale zero atmosfery. Najlepiej chyba na souyh stand bo adrenaline podnosza kibice gosci bedacy na rogu west/south. Milej zabawy i dobrego wyniku - koniecznie odwiedz Pub Billa Nicholsona z 10 minut od stadionu
14 stycznia 2010, 22:04 [cytuj]
jak dam rade to sie odezwe i moze jakies piwko albo dwa przed meczem
============
chetnie,daj znaka wiec.....
jak dam rade to sie odezwe i moze jakies piwko albo dwa przed meczem
============
chetnie,daj znaka wiec
14 stycznia 2010, 23:08 [cytuj]
ee pocztą przychodzi bez problemu. co prawda na wisłe bilet przyszedł tuz przed meczem, 3 dni chyba, ale na wolves miałem w domu chyba po dwóch dniach od zamknięcia sprzedaży.
ee pocztą przychodzi bez problemu. co prawda na wisłe bilet przyszedł tuz przed meczem, 3 dni chyba, ale na wolves miałem w domu chyba po dwóch dniach od zamknięcia sprzedaży
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
15 stycznia 2010, 00:06 [cytuj]
a powiedzcie mi jedno - to jest jakas koperta z logo SPURS czy normal white?
wiadomo dmuchajac na zimne obawiam sie sytuacji jak to przez 1o roznych wezłów pocztowych poleci w naszym kraju itp - a na koniec nie ukrywam nieuczciwy finalny doreczyciel-ale moze dramatyzuje bo to pierwszy raz
a powiedzcie mi jedno - to jest jakas koperta z logo SPURS czy normal white?
wiadomo dmuchajac na zimne obawiam sie sytuacji jak to przez 1o roznych wezłów pocztowych poleci w naszym kraju itp - a na koniec nie ukrywam nieuczciwy finalny doreczyciel-ale moze dramatyzuje bo to pierwszy raz
15 stycznia 2010, 09:03 [cytuj]
Nie obawiaj się , no chyba że doręczyciel to oddany fan analów
Nie obawiaj się , no chyba że doręczyciel to oddany fan analów ;|
15 stycznia 2010, 14:08 [cytuj]
Bilety spoko dotrą do Polski na czas. Kiedyś odbierałem bilety na Paxton ale ostatnio cos popiórkałem i przesłali mi do domu.Dotarły grubo przed meczem....
Bilety spoko dotrą do Polski na czas. Kiedyś odbierałem bilety na Paxton ale ostatnio cos popiórkałem i przesłali mi do domu.Dotarły grubo przed meczem
15 stycznia 2010, 21:55 [cytuj]
Kogut powiedział/a:
Ja czekam teraz na 28 stycznia kiedy wypuszczą bilety na Blackburn. A propos nie lepiej było odebrać bilet w kasie przed meczem? Chociaż wyślą to pewnie kurierem a nie pocztą
Nigdy nie wysyłają kurierem. Zawsze idą pocztą i zawsze spokojnie dochodzą. Na poczcie też raczej nikt sobie nie przywłaszczy bo co komu po takim bilecie?Do mnie średnio bilecik przychodzi 7-10 dni od daty zakupu
Nigdy nie wysyłają kurierem. Zawsze idą pocztą i zawsze spokojnie dochodzą. Na poczcie też raczej nikt sobie nie przywłaszczy bo co komu po takim bilecie?Do mnie średnio bilecik przychodzi 7-10 dni od daty zakupu
15 stycznia 2010, 21:55 [cytuj]
Kogut powiedział/a:
16 stycznia 2010, 03:51 [cytuj]
za cholere nie moge kupić biletów. Interesuje mnie mecz z blackburn a testuje teraz na everton i tam trzeba podac Client Reference Number a to pewnie jest na tej członkowskiej karcie. Napiszcie mi jak to mozna obejsc?
za cholere nie moge kupić biletów. Interesuje mnie mecz z blackburn a testuje teraz na everton i tam trzeba podac Client Reference Number a to pewnie jest na tej członkowskiej karcie. Napiszcie mi jak to mozna obejsc?
16 stycznia 2010, 10:09 [cytuj]
Jesli bilety sa na general sales to nie musisz miec czlonkostwa. Musisz sie natomiast zarejestrowac na online ticketing i wtedy dostaniesz ref. number. A najszybciej bedzie jak po prostu zadzwonisz do ticket office i kupisz przez telefon.
Jesli bilety sa na general sales to nie musisz miec czlonkostwa. Musisz sie natomiast zarejestrowac na online ticketing i wtedy dostaniesz ref. number. A najszybciej bedzie jak po prostu zadzwonisz do ticket office i kupisz przez telefon
17 stycznia 2010, 18:43 [cytuj]
Gdzie na stronie trzeba zarejestrować się by móc kupić bilety? Bo rozumiem ze jest to inna rejestracja niż membership. Po kliknięciu na buy tickets nie widzę opcji register.
Gdzie na stronie trzeba zarejestrować się by móc kupić bilety? Bo rozumiem ze jest to inna rejestracja niż membership. Po kliknięciu na buy tickets nie widzę opcji register
17 stycznia 2010, 20:23 [cytuj]
własnie tez mam z tym problem. W online ticketing nie ma register. A jak klikam na Active one hotspur account to każą podać Client Reference Number.
pytanie jak sie zarejestrować na online ticketing>?????
własnie tez mam z tym problem. W online ticketing nie ma register. A jak klikam na Active one hotspur account to każą podać Client Reference Number.
pytanie jak sie zarejestrować na online ticketing>?????
17 stycznia 2010, 20:31 [cytuj]
Panowie, trochę wysiłku intelektualnego nikomu krzywdy nie zrobi. Nie oczekujcie, że ktoś przeprowadzi Was za rączkę do następnego levelu. Wśród górnych zakładek jest E-Hotspur Free to join, tam można zarejestrować się na stronie. Nie oznacza to oczywiście, że z miejsca będziecie mieli dostęp do biletów. Nie jest to niemożliwe, choć na niektóre mecze od razu trzeba powiedzieć, że nie ma szans, a z Membership byłoby łatwiej. W każdym razie powodzenia.
Panowie, trochę wysiłku intelektualnego nikomu krzywdy nie zrobi. Nie oczekujcie, że ktoś przeprowadzi Was za rączkę do następnego levelu. Wśród górnych zakładek jest E-Hotspur Free to join, tam można zarejestrować się na stronie. Nie oznacza to oczywiście, że z miejsca będziecie mieli dostęp do biletów. Nie jest to niemożliwe, choć na niektóre mecze od razu trzeba powiedzieć, że nie ma szans, a z Membership byłoby łatwiej. W każdym razie powodzenia
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 stycznia 2010, 22:07 [cytuj]
Zarejestrowałem się w ten sposób, ale wciąż nie mam żadnego Client Reference Number, który jest mi niezbędny do kupienia biletów.
Zarejestrowałem się w ten sposób, ale wciąż nie mam żadnego Client Reference Number, który jest mi niezbędny do kupienia biletów
19 stycznia 2010, 09:48 [cytuj]
Blister powiedział/a:
Zarejestrowałem się w ten sposób, ale wciąż nie mam żadnego Client Reference Number, który jest mi niezbędny do kupienia biletów
1. Wejdz na glowna strone
2. Wybierz opcje buy ticket
3. Wcisnij Register a new account
4. Na koncu dostaniesz Client Reference Number
1. Wejdz na glowna strone
2. Wybierz opcje buy ticket
3. Wcisnij Register a new account
4. Na koncu dostaniesz Client Reference Number
19 stycznia 2010, 11:40 [cytuj]
w koncu to uruchomili!! wczesniej nie było Register a new account. W koncu mam swoj numer i teraz tylko czekam na 27 stycznia i kupuje bilety na Blackburn! A to wszystko dzieki kogutowi, który to zgłosił do oficjalnej strony!
Pozdrawiam i do zobaczenia na WHL!
ps. macie namiary na jakies tanie noclegi w Londynie?
w koncu to uruchomili!! wczesniej nie było Register a new account. W koncu mam swoj numer i teraz tylko czekam na 27 stycznia i kupuje bilety na Blackburn! A to wszystko dzieki kogutowi, który to zgłosił do oficjalnej strony!
Pozdrawiam i do zobaczenia na WHL!
ps. macie namiary na jakies tanie noclegi w Londynie?
19 stycznia 2010, 11:43 [cytuj]
Do wiadomości wszystkich, przez parę dni mieli jakiś wielki ' miszum' na ich stronie, nie można było się zarejestrować ponieważ nie pokazywał się [ przycisk odnośnik - register new account ] i dlatego były problemy. Wczoraj około godziny 18 wysłałem do nich maila że coś jest nie tak z tą rejestracją, nie wiem czy to podziałało

ale już dzisiaj rano można się normalnie zarejestrować i mieć ten nieszczęsny numer !!!
Oczywiście szybko odpisali na maila że uczynią wszystko co w ich mocy
Do wiadomości wszystkich, przez parę dni mieli jakiś wielki ' miszum' na ich stronie, nie można było się zarejestrować ponieważ nie pokazywał się [ przycisk odnośnik - register new account ] i dlatego były problemy. Wczoraj około godziny 18 wysłałem do nich maila że coś jest nie tak z tą rejestracją, nie wiem czy to podziałało :) ale już dzisiaj rano można się normalnie zarejestrować i mieć ten nieszczęsny numer !!!
Oczywiście szybko odpisali na maila że uczynią wszystko co w ich mocy :)