Forum dyskusyjne
19 stycznia 2010, 17:00 [cytuj]
Brawo Kogut!
ps. widzimy sie na WHL 14 marca!
Brawo Kogut!
ps. widzimy sie na WHL 14 marca!
19 stycznia 2010, 22:35 [cytuj]
witam Panowie - wracam do mojej "dziewiczej" przygody z biletami na mecz z EVTONEM - otóz potwierdzam wszem i wobec ze dzisiaj rano koperta z Anglii z biletem byla w mojej skrzynce - w zasadzie nie liczac weekendu w 3 dni robocze byla u mnie ~! I am in "szok" (pozytywny szok) - thanks for all
witam Panowie - wracam do mojej "dziewiczej" przygody z biletami na mecz z EVTONEM - otóz potwierdzam wszem i wobec ze dzisiaj rano koperta z Anglii z biletem byla w mojej skrzynce - w zasadzie nie liczac weekendu w 3 dni robocze byla u mnie ~! I am in "szok" (pozytywny szok) - thanks for all
28 stycznia 2010, 01:40 [cytuj]
kurde jeszcze nie mozna kupic tych biletów na blackburn! dziwne bo juz 28.01 , Kogut sprawdzales to?
kurde jeszcze nie mozna kupic tych biletów na blackburn! dziwne bo juz 28.01 , Kogut sprawdzales to?
28 stycznia 2010, 08:19 [cytuj]
No wiesz oni też muszą spać, daj im trochę czasu a pewnie po 9 rano będą już do kupienia
No wiesz oni też muszą spać, daj im trochę czasu a pewnie po 9 rano będą już do kupienia :)
28 stycznia 2010, 08:49 [cytuj]
zaraz 9:00 a nadal nie mozna kupic biletów! A ty na jaka trybune kupujesz? Ja sie czaje na East - Lower Trier.
ps. a powiedz mi wybierasz przesyłke poczta, czy bilet elektroniczny? Czy jakos w kasie odbierasz? Co polecasz i co jest najtansze?
zaraz 9:00 a nadal nie mozna kupic biletów! A ty na jaka trybune kupujesz? Ja sie czaje na East - Lower Trier.
ps. a powiedz mi wybierasz przesyłke poczta, czy bilet elektroniczny? Czy jakos w kasie odbierasz? Co polecasz i co jest najtansze?
28 stycznia 2010, 09:26 [cytuj]
Zwróć uwagę że w Anglii jest godzina do tyłu
Zwróć uwagę że w Anglii jest godzina do tyłu:)
28 stycznia 2010, 11:00 [cytuj]
Bileciki kupione Area 9, Row 5 , Seat 16-17
Bileciki kupione Area 9, Row 5 , Seat 16-17 :D
28 stycznia 2010, 14:54 [cytuj]
KUPIONE!!! MAM Area B, Row 1, seat 34-35
To moje najdrozsze bilety w zyciu - 43 funty za jeden ticket!!!.
ja mam trybune east upper, a Ty kogut jaką masz trybune?
KUPIONE!!! MAM Area B, Row 1, seat 34-35:)
To moje najdrozsze bilety w zyciu - 43 funty za jeden ticket!!!.
ja mam trybune east upper, a Ty kogut jaką masz trybune?
28 stycznia 2010, 15:02 [cytuj]
Ja mam West Lower i za 49 funciaków
Ja mam West Lower i za 49 funciaków :)
30 stycznia 2010, 00:03 [cytuj]
Mecz przełożony na 12:45, transmisja w Sky i pewnie w C+, zostaje coraz mniej czasu na zakupy w Spurs Shopie
Mecz przełożony na 12:45, transmisja w Sky i pewnie w C+, zostaje coraz mniej czasu na zakupy w Spurs Shopie :bezradny:
30 stycznia 2010, 23:40 [cytuj]
Kogut a macie juz noclegi? Bo ja cały czas szukam, moze polecisz cos? Bo juz nie pamietam czy sie Ciebie pytalem.
Kogut a macie juz noclegi? Bo ja cały czas szukam, moze polecisz cos? Bo juz nie pamietam czy sie Ciebie pytalem
18 sierpnia 2010, 10:32 [cytuj]
nie wiem do konca w ktorym temacie to napisac, bo jestem tu nowy. w kazdym razie mieszkam w londynie i jestem ciekawy czy ktos regularnie chodzi na mecze spurs ?
nie wiem do konca w ktorym temacie to napisac, bo jestem tu nowy. w kazdym razie mieszkam w londynie i jestem ciekawy czy ktos regularnie chodzi na mecze spurs ?
20 sierpnia 2010, 09:16 [cytuj]
membery, czy dostaliście już tegoroczne pakiety członkowskie?
membery, czy dostaliście już tegoroczne pakiety członkowskie?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
20 sierpnia 2010, 20:16 [cytuj]
Dostalem tydzien temu.Zawartosc jest.... moze lepiej bedzie jak sam zobaczysz.
Dostalem tydzien temu.Zawartosc jest.... moze lepiej bedzie jak sam zobaczysz
23 sierpnia 2010, 19:40 [cytuj]
No właśnie chciałem zadac to samo pytanie - czy dostaliście już pakiety? aapa, doszło do Ciebie? Ja wciąż czekam, napisałem do nich z pytaniem, czy i kiedy wysłali, póki co bez odpowiedzi (pewnie mając kilka dni roboczych biorą na przetrzymanie

). Lada dzien mam nadzieje, że nadejdzie - w poprzednim sezonie też jakoś tak przychodziły...
No właśnie chciałem zadac to samo pytanie - czy dostaliście już pakiety? aapa, doszło do Ciebie? Ja wciąż czekam, napisałem do nich z pytaniem, czy i kiedy wysłali, póki co bez odpowiedzi (pewnie mając kilka dni roboczych biorą na przetrzymanie:) ). Lada dzien mam nadzieje, że nadejdzie - w poprzednim sezonie też jakoś tak przychodziły
23 sierpnia 2010, 23:02 [cytuj]
u mnie cisza, na razie jeszcze nie interweniowałem. W ogóle to są niezłe jaja z personalizacją koszulki. Zamawiając przez stronę www nie mogę wbić nazwiska, bo ostatnia litera się nie mieści. Piszę, tłumaczę, że Huud, Pav, BAE mają więcej literek do wpisania i jakoś się mieści, ale online nie ma szans.
u mnie cisza, na razie jeszcze nie interweniowałem. W ogóle to są niezłe jaja z personalizacją koszulki. Zamawiając przez stronę www nie mogę wbić nazwiska, bo ostatnia litera się nie mieści. Piszę, tłumaczę, że Huud, Pav, BAE mają więcej literek do wpisania i jakoś się mieści, ale online nie ma szans
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
24 sierpnia 2010, 01:22 [cytuj]
U mnie też cisza a wykupiony już będzie miesiąc temu.
U mnie też cisza a wykupiony już będzie miesiąc temu
24 sierpnia 2010, 07:46 [cytuj]
Aha, no to skoro wszędzie cisza, to wszystko pod kontrolą
Aha, no to skoro wszędzie cisza, to wszystko pod kontrolą ;)
24 sierpnia 2010, 11:36 [cytuj]
Rano wysłałem do nich maila, a dosłownie parę minut temu sprawdzam skrzynkę / tę od poczty polskiej

/ i jest !!!
Rano wysłałem do nich maila, a dosłownie parę minut temu sprawdzam skrzynkę / tę od poczty polskiej :luzik: / i jest !!! :rotfl:
24 sierpnia 2010, 16:37 [cytuj]
to widocznie poczta w poludniowej polsce jest szybsza niz na wybrzezu, bo u mnie dzis jeszcze nie bylo
to widocznie poczta w poludniowej polsce jest szybsza niz na wybrzezu, bo u mnie dzis jeszcze nie bylo ;)