Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » liliwhite members
27 sierpnia 2010, 12:01 [cytuj]
Potwierdzam, że właśnie listonosz doniósł przesyłkę. Wojtek, czujesz się rozczarowany zawartością? Co w niej będzie było w sumie wiadomo od czerwca.
Potwierdzam, że właśnie listonosz doniósł przesyłkę. Wojtek, czujesz się rozczarowany zawartością? Co w niej będzie było w sumie wiadomo od czerwca
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
27 sierpnia 2010, 12:42 [cytuj]
Czy ja (przeglądając fora zagraniczne) dobrze rozumiem, że bez członkostwa nie ma szans na bilet na WHL ?
Czy ja (przeglądając fora zagraniczne) dobrze rozumiem, że bez członkostwa nie ma szans na bilet na WHL ?
Here's pojeb !
27 sierpnia 2010, 12:45 [cytuj]
Jest, ale bardzo ograniczona ilość. Na LM to pewnie i członkostwo niewiele pomoże, przynajmniej to białe czy brązowe.
Jest, ale bardzo ograniczona ilość. Na LM to pewnie i członkostwo niewiele pomoże, przynajmniej to białe czy brązowe
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
27 sierpnia 2010, 12:51 [cytuj]
No to trzeba się o członkostwo postarać...
No to trzeba się o członkostwo postarać
Here's pojeb !
27 sierpnia 2010, 15:37 [cytuj]
raku - ja tez czekam - dostalem lakoniczna odpowiedz z klubu, ze powinna przesylka juz byc - dzis w skrzynce nie bylo, wiec zapewne dotrze w poniedzialek
raku - ja tez czekam - dostalem lakoniczna odpowiedz z klubu, ze powinna przesylka juz byc - dzis w skrzynce nie bylo, wiec zapewne dotrze w poniedzialek
27 sierpnia 2010, 18:43 [cytuj]
A co można w takiej paczce dostać? Tak standardowo?
A co można w takiej paczce dostać? Tak standardowo?
27 sierpnia 2010, 20:22 [cytuj]
DVD z krótkimi highlightsami z poprzedniego sezonu i paroma wywiadami, a także jakimiś dodatkami w stylu tapety windowsowej "członkowskiej", pin badge z logo klubu, też "one hotspurowa", no i kartę członkowską. Tak przynajmniej było w poprzednim sezonie
DVD z krótkimi highlightsami z poprzedniego sezonu i paroma wywiadami, a także jakimiś dodatkami w stylu tapety windowsowej "członkowskiej", pin badge z logo klubu, też "one hotspurowa", no i kartę członkowską. Tak przynajmniej było w poprzednim sezonie
27 sierpnia 2010, 20:32 [cytuj]
w tym jest: karta (nowa, bez sygnatury z rokiem więc chyba zostanie na następne sezony), etui na kartę, kogucia wpinka w klapę, DVD z 10 najlepszymi meczami dekady (niestety tylko skróty, w sumie 90 minut). Do tego dochodzi kartka na urodziny (zawsze w terminie przysyłana). Jak widać zawartość paczki nie jest imponująca, ale w tej zabawie w członkostwo to my dajemy coś klubowi.
Z ciekawostek to dodam jeszcze, że tzw junior membership, przy przedłużaniu, było za free.
w tym jest: karta (nowa, bez sygnatury z rokiem więc chyba zostanie na następne sezony), etui na kartę, kogucia wpinka w klapę, DVD z 10 najlepszymi meczami dekady (niestety tylko skróty, w sumie 90 minut). Do tego dochodzi kartka na urodziny (zawsze w terminie przysyłana). Jak widać zawartość paczki nie jest imponująca, ale w tej zabawie w członkostwo to my dajemy coś klubowi. Z ciekawostek to dodam jeszcze, że tzw junior membership, przy przedłużaniu, było za free
27 sierpnia 2010, 23:11 [cytuj]
Przynajmniej teraz nie będzie trzeba czekać na bilety, będą one jak to napisali 'wgrywane' na tę kartę. Czyli odpada martwienie się czy przyjdzie czy nie na czas :tak:
Przynajmniej teraz nie będzie trzeba czekać na bilety, będą one jak to napisali 'wgrywane' na tę kartę. Czyli odpada martwienie się czy przyjdzie czy nie na czas :tak:
27 sierpnia 2010, 23:30 [cytuj]
Tak sie zastanawiam. Macie te karty, a powiedzcie mi na ile meczów jeździcie do Londynu? Rozumiem, ze mieszkacie w Polsce. ja byłem na WHL w marcu i sie zaraziłem. Poradzcie mi co robic. Bo chyba kupienie członkostwa na max dwa mecze chyba sie nie opłaca. a moze jestem w błedzie. A jaka karta gwarantuje mecz LM?

ktos jedzie do Bremy?
Tak sie zastanawiam. Macie te karty, a powiedzcie mi na ile meczów jeździcie do Londynu? Rozumiem, ze mieszkacie w Polsce. ja byłem na WHL w marcu i sie zaraziłem. Poradzcie mi co robic. Bo chyba kupienie członkostwa na max dwa mecze chyba sie nie opłaca. a moze jestem w błedzie. A jaka karta gwarantuje mecz LM? ktos jedzie do Bremy?
27 sierpnia 2010, 23:40 [cytuj]
Tu nie chodzi o to czy sie oplaci czy nie - chodzi o to byc czlonkiem klubu, by wniesc swoja mala cegielke w budowe wielkiego Tottenhamu. Wiem ze brzmi to pompatycznie, ale ja to tak rozumie. wiem ze mam karte moge sobie kupic bilet w przedsprzedazy, moge 2 razy do roku kupic w spurs shopie rzeczy nie placac za przesylke, mam jakies inne drobne bonusy. Jestem w koguciej rodzinie i jestem z tego dumny.
Tu nie chodzi o to czy sie oplaci czy nie - chodzi o to byc czlonkiem klubu, by wniesc swoja mala cegielke w budowe wielkiego Tottenhamu. Wiem ze brzmi to pompatycznie, ale ja to tak rozumie. wiem ze mam karte moge sobie kupic bilet w przedsprzedazy, moge 2 razy do roku kupic w spurs shopie rzeczy nie placac za przesylke, mam jakies inne drobne bonusy. Jestem w koguciej rodzinie i jestem z tego dumny
30 sierpnia 2010, 13:02 [cytuj]
ok, to dobrze ze mi to piszesz bo akurat chciałem kupic cos w spursshopie. Ile ta karta kosztuje, to chyba tez sobie kupie.
ok, to dobrze ze mi to piszesz bo akurat chciałem kupic cos w spursshopie. Ile ta karta kosztuje, to chyba tez sobie kupie
30 sierpnia 2010, 13:25 [cytuj]
Też oczywiście kupuję, ale mam wpierw pytanie do tych, którzy zakup mają za sobą.

Czy to normalne, że nie dostaję potwierdzenia założenia konta na mail ? Z góry dzięki.
Też oczywiście kupuję, ale mam wpierw pytanie do tych, którzy zakup mają za sobą. Czy to normalne, że nie dostaję potwierdzenia założenia konta na mail ? Z góry dzięki
Here's pojeb !
30 sierpnia 2010, 13:25 [cytuj]
Też oczywiście kupuję, ale mam wpierw pytanie do tych, którzy zakup mają za sobą.

Czy to normalne, że nie dostaję potwierdzenia założenia konta na mail ? Z góry dzięki.
Też oczywiście kupuję, ale mam wpierw pytanie do tych, którzy zakup mają za sobą. Czy to normalne, że nie dostaję potwierdzenia założenia konta na mail ? Z góry dzięki
Here's pojeb !
30 sierpnia 2010, 15:12 [cytuj]
jeśli dokonałes zakupu on line i transakcja została dokonana prawidłowo to powinieneś dostać potwierdzenie na e-mail. Potwierdzenie jest wysyłane przez system więc jest natychmiast. Jesteś pewny, że wszystko gładko przeszło?
jeśli dokonałes zakupu on line i transakcja została dokonana prawidłowo to powinieneś dostać potwierdzenie na e-mail. Potwierdzenie jest wysyłane przez system więc jest natychmiast. Jesteś pewny, że wszystko gładko przeszło?
30 sierpnia 2010, 15:35 [cytuj]
Nie, nie, póki co do żadnej transakcji nie doszło :)
Zdziwiło mnie nieco, że nie dostałem potwierdzenia ZAŁOŻENIA KONTA. A gdziekolwiek takowe się zakłada, potwierdzenie prędzej czy później przychodzi.:glupek:

Przepraszam jeśli zamęt sieję. :kwiatek:
Nie, nie, póki co do żadnej transakcji nie doszło :) Zdziwiło mnie nieco, że nie dostałem potwierdzenia ZAŁOŻENIA KONTA. A gdziekolwiek takowe się zakłada, potwierdzenie prędzej czy później przychodzi.:glupek: Przepraszam jeśli zamęt sieję. :kwiatek:
Here's pojeb !
30 sierpnia 2010, 19:40 [cytuj]
Przy rejestracji żadnego potwierdzenia nie dostaniesz na maila, tak więc zapisz sobie gdzieś numer który dostaniesz przy niej, ponieważ będzie on potrzebny do kupowania biletów, memberstwa itp

Właśnie dostałem kartkę urodzinową, są pierwsi z życzeniami :D
Przy rejestracji żadnego potwierdzenia nie dostaniesz na maila, tak więc zapisz sobie gdzieś numer który dostaniesz przy niej, ponieważ będzie on potrzebny do kupowania biletów, memberstwa itp Właśnie dostałem kartkę urodzinową, są pierwsi z życzeniami :D
|<  <  2  3  4  5  6    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 52 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się