Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Oficjalna strona
2 grudnia 2008, 15:48 [cytuj]
Chcialem sie dowiedziec, czy cokolwiek sie ruszylo w tej materii. Pamietam, ze ktos pisal maile do Klubu (halabala???), czy byla jakas odpowiedz? Czy niestety na nas zlali? Chyba nie tylko mnie nurtuje ten problem. W razie czego moge tez skrobnac cos do Klubu, a jak by nie daj Boze zlali, to zasypie ich skrzynke mailami. W koncu Andy'emu w "Skazaych na Shawshank" sie udal, to czemu nam ma sie nie udac?!
I chcialem dodac, ze czas nagli- wkrotce ma podobno ruszac nowa polska stronka o Kogutach, a chyba jednak lepiej zeby oficjalem byla ta z tradycjami:tak:
Chcialem sie dowiedziec, czy cokolwiek sie ruszylo w tej materii. Pamietam, ze ktos pisal maile do Klubu (halabala???), czy byla jakas odpowiedz? Czy niestety na nas zlali? Chyba nie tylko mnie nurtuje ten problem. W razie czego moge tez skrobnac cos do Klubu, a jak by nie daj Boze zlali, to zasypie ich skrzynke mailami. W koncu Andy'emu w "Skazaych na Shawshank" sie udal, to czemu nam ma sie nie udac?! I chcialem dodac, ze czas nagli- wkrotce ma podobno ruszac nowa polska stronka o Kogutach, a chyba jednak lepiej zeby oficjalem byla ta z tradycjami:tak:
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
3 grudnia 2008, 22:10 [cytuj]
Z tego co pamietam, musza byc warunki - kilku membersow (mamy ich nawet z nadmiarem) i osoby na miejscu w Londynie, zglosily chęc. Dopiero wtedy mozna zlozyc aplikacje i czekac - spelnienie warunkow nie oznacza automatycznego powstanie oficjalnego fan-clubu, do tego dochodzi jeszcze haracz dla klubu za to ze jest sie oficjal. Odpowiedz z klubu wiec byla, teraz kwestia zebrania osob, wypelnienia formularza czy czegos w podobie i czekamy.
Z tego co pamietam, musza byc warunki - kilku membersow (mamy ich nawet z nadmiarem) i osoby na miejscu w Londynie, zglosily chęc. Dopiero wtedy mozna zlozyc aplikacje i czekac - spelnienie warunkow nie oznacza automatycznego powstanie oficjalnego fan-clubu, do tego dochodzi jeszcze haracz dla klubu za to ze jest sie oficjal. Odpowiedz z klubu wiec byla, teraz kwestia zebrania osob, wypelnienia formularza czy czegos w podobie i czekamy
3 grudnia 2008, 22:41 [cytuj]
ja też jestem zainteresowany :brawo:
ja też jestem zainteresowany :brawo:
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 grudnia 2008, 11:46 [cytuj]
Może oprócz kontaktu z oficjalem warto nawiązać konatkty z innymi oficjalnymi fanklubami: w Szwajcarii, Norwegii, na Cyprze itd.
Może oprócz kontaktu z oficjalem warto nawiązać konatkty z innymi oficjalnymi fanklubami: w Szwajcarii, Norwegii, na Cyprze itd
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 grudnia 2008, 15:43 [cytuj]
Że jestem zainetresowany członkostwem to już informowałem ale traz zgłaszam, że mogę pomóc przy załatwieniu gadżetów.Tj. flagi, szalików, koszulek itp.
Że jestem zainetresowany członkostwem to już informowałem ale traz zgłaszam, że mogę pomóc przy załatwieniu gadżetów.Tj. flagi, szalików, koszulek itp
4 grudnia 2008, 17:49 [cytuj]
ja też byłbym zainteresowany członkostwem chociaż w sumie od niedawna dopiero kibicuje Tottenhamowi ale to chyba nie przeszkadza hehe pozdro:)
ja też byłbym zainteresowany członkostwem chociaż w sumie od niedawna dopiero kibicuje Tottenhamowi ale to chyba nie przeszkadza hehe pozdro:)
Tottenham 'Til I Die
4 grudnia 2008, 21:49 [cytuj]
Flaga Spursmanii jest juz gotowa 3 na 3 metry wkrotce podesle fote
Flaga Spursmanii jest juz gotowa 3 na 3 metry wkrotce podesle fote
5 grudnia 2008, 22:50 [cytuj]
yeah :D spoko spoko :D
yeah :D spoko spoko :D
Tottenham 'Til I Die
7 grudnia 2008, 18:14 [cytuj]
Ja przecież pisałem do szefa bułgarsiego fanklubu i z tego co pamiętam on pisał do menadżerki ze strony klubu,także się dowiedziała o naszej sytuacji.Nawet mu obiecałem kratę polskiego piwa:] Ale nie wiem co się w końcu stało... to było z pół roku temu chyba.
Ja przecież pisałem do szefa bułgarsiego fanklubu i z tego co pamiętam on pisał do menadżerki ze strony klubu,także się dowiedziała o naszej sytuacji.Nawet mu obiecałem kratę polskiego piwa:] Ale nie wiem co się w końcu stało... to było z pół roku temu chyba
I need a get. What!? Without a get I'm an aguna! You're what!?!?
12 grudnia 2008, 20:54 [cytuj]
właśnie próbowałem odnaleźć to pismo od pani Love (?) ale leży ono w starym komputerze w piwnicy. HB jeśli masz je jeszcze to podeślij, bo już sam nie pamiętam co tam pisała. Pamiętam tylko, że kwestia oficjalnych f-k została zawieszona przez Klub na jakiś czas. Co do kontaktów z innymi fan-klubami, to nawiązaliśmy je już dawno, rezydowały w zakładce linki. Możliwe, że Spursmania dalej rezyduje w linkach zagranicznych fan-klubów. Benny z fan-klubu duńskiego napisał mi nawet jak wyglądało założenie oficjalki u nich... Miałem nadzieję na bliższe zapoznanie się z fan-klubem australijskim w Melbourne, ale okazało się, że mieszkałem zbyt daleko od centrum żeby swobodnie wybrać się na mecz i wrócić (+ 8 godzin, a od Londynu chyba nawet +9). Poznałem za dnia kilku Spursiaków w Dicken's Tavern, ale nie byli zbyt zorientowani w działalności ich fan-klubu :]
właśnie próbowałem odnaleźć to pismo od pani Love (?) ale leży ono w starym komputerze w piwnicy. HB jeśli masz je jeszcze to podeślij, bo już sam nie pamiętam co tam pisała. Pamiętam tylko, że kwestia oficjalnych f-k została zawieszona przez Klub na jakiś czas. Co do kontaktów z innymi fan-klubami, to nawiązaliśmy je już dawno, rezydowały w zakładce linki. Możliwe, że Spursmania dalej rezyduje w linkach zagranicznych fan-klubów. Benny z fan-klubu duńskiego napisał mi nawet jak wyglądało założenie oficjalki u nich... Miałem nadzieję na bliższe zapoznanie się z fan-klubem australijskim w Melbourne, ale okazało się, że mieszkałem zbyt daleko od centrum żeby swobodnie wybrać się na mecz i wrócić (+ 8 godzin, a od Londynu chyba nawet +9). Poznałem za dnia kilku Spursiaków w Dicken's Tavern, ale nie byli zbyt zorientowani w działalności ich fan-klubu :]
Na początku był kogut...
12 grudnia 2008, 21:05 [cytuj]
mam jednak te pisma, więc Krzysiu nie wysyłaj :]
Piszę pisma, bo są 2: a)TERMS AND CONDITIONS FOR
SUPPORTERS’ CLUB SATELLITE BRANCHES
oraz b) TERMS AND CONDITIONS FOR SUPPORTERS’ CLUB BRANCHES...
mam jednak te pisma, więc Krzysiu nie wysyłaj :] Piszę pisma, bo są 2: a)TERMS AND CONDITIONS FOR SUPPORTERS’ CLUB SATELLITE BRANCHES oraz b) TERMS AND CONDITIONS FOR SUPPORTERS’ CLUB BRANCHES
Na początku był kogut...
12 grudnia 2008, 21:17 [cytuj]
bohaterowi, który podejmie się przetłumaczenia tych tekstów na język polski (a teksty to gotowe do podpisania deklaracje pisane językiem prawniczym) stawiam catering all-inclusive na najbliższym zlocie Spursmanii :) NB: zlot - dobry materiał na nowy wątek na forum ;)
bohaterowi, który podejmie się przetłumaczenia tych tekstów na język polski (a teksty to gotowe do podpisania deklaracje pisane językiem prawniczym) stawiam catering all-inclusive na najbliższym zlocie Spursmanii :) NB: zlot - dobry materiał na nowy wątek na forum ;)
Na początku był kogut...
12 grudnia 2008, 21:22 [cytuj]
acha, do założenia oficjalnego fan-klubu będzie powstanie stowarzyszenia wg. prawa polskiego. Było już o tym na starym forum - kolejny wątek do odświeżenia.
Sorry, że nabijam posty, ale szwankuje edycja postów (Snajperek już pracuje nad eliminacją błędów), poza tym ja tu rządzę hahaha :D
acha, do założenia oficjalnego fan-klubu będzie powstanie stowarzyszenia wg. prawa polskiego. Było już o tym na starym forum - kolejny wątek do odświeżenia. Sorry, że nabijam posty, ale szwankuje edycja postów (Snajperek już pracuje nad eliminacją błędów), poza tym ja tu rządzę hahaha :D
Na początku był kogut...
12 grudnia 2008, 21:43 [cytuj]
hehehehehe ok,dzięki za info :D
hehehehehe ok,dzięki za info :D
Tottenham 'Til I Die
12 grudnia 2008, 22:44 [cytuj]
No niżebym cos obiecywał ale wydaje mi się że chyba znam kogos kto byłby w stanie podjąć się takiego tłumaczenia.Albo po prostu zróbmy ściepe i załatwmy sprawę w jakims biurze.Ile moze taki interes kosztować?
A o tym stowarzyszeniu to tez mi przez głowe przemknęło, że moze najpierw zorganizować na bazie Spursmanii jakis Fan-klub.Pamietam nawet, na starym forumie ktoś podawał pzrykładowy regulamin.
Aha, i jeszcze jedno, co z tym konkuresem na "disajn" karty członkowskiej?Bo ja juz fajny numer sobie wymyslilem(taka miała być nagroda):rotfl:
No niżebym cos obiecywał ale wydaje mi się że chyba znam kogos kto byłby w stanie podjąć się takiego tłumaczenia.Albo po prostu zróbmy ściepe i załatwmy sprawę w jakims biurze.Ile moze taki interes kosztować? A o tym stowarzyszeniu to tez mi przez głowe przemknęło, że moze najpierw zorganizować na bazie Spursmanii jakis Fan-klub.Pamietam nawet, na starym forumie ktoś podawał pzrykładowy regulamin. Aha, i jeszcze jedno, co z tym konkuresem na "disajn" karty członkowskiej?Bo ja juz fajny numer sobie wymyslilem(taka miała być nagroda):rotfl:
12 grudnia 2008, 23:52 [cytuj]
wszelkie propozycje proszę na mój imejl gslomka(at)gmail.com
wszelkie propozycje proszę na mój imejl gslomka(at)gmail.com
Na początku był kogut...
4 stycznia 2009, 12:44 [cytuj]
doklejam się do tematu i mogę chyba w miare pomóc na temat regulaminu stowarzyszenia :)
doklejam się do tematu i mogę chyba w miare pomóc na temat regulaminu stowarzyszenia :)
4 stycznia 2009, 13:11 [cytuj]
Regulamin to pikus potrzebne beda wladze stowarzyszenia i członkowie aby zarejestrowac plus oplaty
Regulamin to pikus potrzebne beda wladze stowarzyszenia i członkowie aby zarejestrowac plus oplaty
4 stycznia 2009, 14:23 [cytuj]
No to może zrobić na Stronie sondę "wyborczą" jeśli chodzi o władzę, wyznaczyć termin składania deklaracji członkowskich, ustalic opłaty(mówiło sie coś o ok 200zł rocznie)i do KRS'u.
No to może zrobić na Stronie sondę "wyborczą" jeśli chodzi o władzę, wyznaczyć termin składania deklaracji członkowskich, ustalic opłaty(mówiło sie coś o ok 200zł rocznie)i do KRS'u
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się