Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » 3 bilety na FA Cup
2 stycznia 2011, 14:36 [cytuj]
Mam do odstapienia 3 bilety na mecz FA Cup z Charlton`em. Cena biletu 25 funtow. Moze jest ktos w UK lub bedzie w tym czasie i jest chetny na mecz ??
Mam do odstapienia 3 bilety na mecz FA Cup z Charlton`em. Cena biletu 25 funtow. Moze jest ktos w UK lub bedzie w tym czasie i jest chetny na mecz ??
5 stycznia 2011, 18:13 [cytuj]
Paweł my te bilety bierzemy na 100% Jedziemy w niedzie na mecz i nie dla wszystkich chłopaków starczyło biletów-życie im uratujesz.Dawaj jakiś telefon i w niedziele odbieramy bilety........a i jakaś flaszeczka w podziękowaniu się znajdzie.
Paweł my te bilety bierzemy na 100% Jedziemy w niedzie na mecz i nie dla wszystkich chłopaków starczyło biletów-życie im uratujesz.Dawaj jakiś telefon i w niedziele odbieramy bilety........a i jakaś flaszeczka w podziękowaniu się znajdzie
5 stycznia 2011, 23:55 [cytuj]
chetnie wezme te bilety jesli jeszcze posiadasz mieszkam dokladnie 10 min od WHL moge odebrac przed meczem lub w sobote place 28 za kazdy,wiem ze chlopaki rowniez chca wiec moglem tylko zaoferowac wyzsza cene i tak decyzja nalezy do ciebie,dzieki pozdrawiam serdecznie
chetnie wezme te bilety jesli jeszcze posiadasz mieszkam dokladnie 10 min od WHL moge odebrac przed meczem lub w sobote place 28 za kazdy,wiem ze chlopaki rowniez chca wiec moglem tylko zaoferowac wyzsza cene i tak decyzja nalezy do ciebie,dzieki pozdrawiam serdecznie
6 stycznia 2011, 11:31 [cytuj]
Ale żeś Panie Kramarczyk cene podbił....uuuuuuu.Całe 3 funy-co za frajerstwo. Chłopak Puszcza bilety po tej samej cenie co kupił bo nie chce na tym przycinać, tylko oddać jakimś prawdziwym kibicom.Gdyby chciał to nie dawałby ogłoszenia na tej stronce tylko poszedł pod stadion w niedziele.A jak mieszkasz 10 minut od stadionu to czemu nie chciało ci się dupy ruszyć i przejść się do biura Tottenhamu i kupić te durne bilety, które były ogólnodostępne panie kibic.
A tak w ogóle to konfident jakiś jesteś a nie kibic skoro takie rzeczy robisz kolegom, którzy tak czy owak do Londynu jadą, bo bilety na samolot to miesiąc temu kupiliśmy.
Ale żeś Panie Kramarczyk cene podbił....uuuuuuu.Całe 3 funy-co za frajerstwo. Chłopak Puszcza bilety po tej samej cenie co kupił bo nie chce na tym przycinać, tylko oddać jakimś prawdziwym kibicom.Gdyby chciał to nie dawałby ogłoszenia na tej stronce tylko poszedł pod stadion w niedziele.A jak mieszkasz 10 minut od stadionu to czemu nie chciało ci się dupy ruszyć i przejść się do biura Tottenhamu i kupić te durne bilety, które były ogólnodostępne panie kibic. A tak w ogóle to konfident jakiś jesteś a nie kibic skoro takie rzeczy robisz kolegom, którzy tak czy owak do Londynu jadą, bo bilety na samolot to miesiąc temu kupiliśmy
6 stycznia 2011, 14:03 [cytuj]
po pierwsze w dopowiedzi na ten post zawsze zostawiam wybor,nie naciskam na sprzedaz tych biletow zaoferowalem cene prawda czy tak napisalem czy nie ale rowniez ostatecznie zostawilem wybor do sprzedajacego.
Moglem kupic nie tylko te bilety mam dostep rowniez do karnetow i innym meczy ale nie zawsze mamy czas sie spotkac i razem isc na mecz.
Bilety mialy byc rowniez w prezencie dla moich znajomych jako prezent za cos wiec bardzo mi na nich zalezalo,wiec podbilem cene chyba kazy by tak zrobil,jesli jestescie z polski macie zarezerwowany lot to inna sytuacja,mysle ze nie potrzebnie sie unosisz i nazywasz sie wiernym kibicem a innych konfidentem wystarczy porozmawiac i przedstawic sytuacje to chyba zrozumiale panie kibic.
po pierwsze w dopowiedzi na ten post zawsze zostawiam wybor,nie naciskam na sprzedaz tych biletow zaoferowalem cene prawda czy tak napisalem czy nie ale rowniez ostatecznie zostawilem wybor do sprzedajacego. Moglem kupic nie tylko te bilety mam dostep rowniez do karnetow i innym meczy ale nie zawsze mamy czas sie spotkac i razem isc na mecz. Bilety mialy byc rowniez w prezencie dla moich znajomych jako prezent za cos wiec bardzo mi na nich zalezalo,wiec podbilem cene chyba kazy by tak zrobil,jesli jestescie z polski macie zarezerwowany lot to inna sytuacja,mysle ze nie potrzebnie sie unosisz i nazywasz sie wiernym kibicem a innych konfidentem wystarczy porozmawiac i przedstawic sytuacje to chyba zrozumiale panie kibic
6 stycznia 2011, 17:36 [cytuj]
Ja biletu juz mam wiec dziekuje,mialem przy tym troszke szczescia wiec chlopaki macie droge wolna nie bede juz walczyl ote dwa,przepraszam za klopot pozdrawiam milego ogladania na White Hart Lane.
Ja biletu juz mam wiec dziekuje,mialem przy tym troszke szczescia wiec chlopaki macie droge wolna nie bede juz walczyl ote dwa,przepraszam za klopot pozdrawiam milego ogladania na White Hart Lane
6 stycznia 2011, 21:30 [cytuj]
No to co Panie Kramarczyk,może na jakieś piwko pan przed meczem z nami wyskoczysz? Udowodnisz żeś nie konfident;) Daj znać-ja stawiam.
Byle by teraz Pan Paweł się odezwał bo coś ucichł po wystawieniu tej informacji.
No to co Panie Kramarczyk,może na jakieś piwko pan przed meczem z nami wyskoczysz? Udowodnisz żeś nie konfident;) Daj znać-ja stawiam. Byle by teraz Pan Paweł się odezwał bo coś ucichł po wystawieniu tej informacji
6 stycznia 2011, 22:45 [cytuj]
Udowodnic ale co?jak narazie to wy nie macie biletow a ja mam,takie srodowisko spurs cyprus i kontakty z kibicami thfc,typowelast min i przywilej bycia rezydentem haringey,jesli pawel sie nie odezwie moge zalatwic dwa za 35,za tyle gosc chce opchnac,sam nawet nie wiem czy jescze sa ale mozna sprobowac bilety pierwszy rzad ale nie obok siebie,gosc mieszka w cambridge i moglby je podeslac express delivery na adres uk lub odbior osobisty to jest opcja dla was inaczej pozostana wam koniki stadionowi
Pozdrawiam
Udowodnic ale co?jak narazie to wy nie macie biletow a ja mam,takie srodowisko spurs cyprus i kontakty z kibicami thfc,typowelast min i przywilej bycia rezydentem haringey,jesli pawel sie nie odezwie moge zalatwic dwa za 35,za tyle gosc chce opchnac,sam nawet nie wiem czy jescze sa ale mozna sprobowac bilety pierwszy rzad ale nie obok siebie,gosc mieszka w cambridge i moglby je podeslac express delivery na adres uk lub odbior osobisty to jest opcja dla was inaczej pozostana wam koniki stadionowi Pozdrawiam
7 stycznia 2011, 11:28 [cytuj]
Musze niestety zmartwic obydwu Kolegow,ale bilety sprzedalem juz we wtorek. NIestety nie mialem czasu predzej wskoczyc na forum.Pozdrawiam
Temat do zamkniecia.
Musze niestety zmartwic obydwu Kolegow,ale bilety sprzedalem juz we wtorek. NIestety nie mialem czasu predzej wskoczyc na forum.Pozdrawiam Temat do zamkniecia
7 stycznia 2011, 12:09 [cytuj]
Panie Kramarczyk-możesz pan udowodnić że masz trochę poczucia humoru i potrafisz spojrzeć przez palce na niektóre sprawy. Pan Paweł nas załatwił na cacy(leń jeden,najpierw daje ogłoszenie a później nie chce mu się sprawdzić czy w ogóle ktoś tych bioletów potrzebuje), więc jeśli mógłbyś złapać kontakt z tym Cambridganinem, to wdzięczni ci bylibyśmy,a i nawet ładnie podziękujemy.
Stary mając tyle osiągnięć to musisz się z nami na to piwo umówić: trochę kultury nam pokażesz i po Tottenhamie oprowadzisz.Dobrze jest się zadawać z ludźmi światowymi.
Panie Kramarczyk-możesz pan udowodnić że masz trochę poczucia humoru i potrafisz spojrzeć przez palce na niektóre sprawy. Pan Paweł nas załatwił na cacy(leń jeden,najpierw daje ogłoszenie a później nie chce mu się sprawdzić czy w ogóle ktoś tych bioletów potrzebuje), więc jeśli mógłbyś złapać kontakt z tym Cambridganinem, to wdzięczni ci bylibyśmy,a i nawet ładnie podziękujemy. Stary mając tyle osiągnięć to musisz się z nami na to piwo umówić: trochę kultury nam pokażesz i po Tottenhamie oprowadzisz.Dobrze jest się zadawać z ludźmi światowymi
7 stycznia 2011, 14:29 [cytuj]
wtam chlopakow z The Lane,mam te bilety jutro je odbieram tylko czy naprawde zasluzyliscie na nie nazywajac mnie konfidentem?
Ten post mnie troszke denerwuje nie ukrywam i bedac asertywnym musialbym powiedziec wam NIE i chyba wiecie dlaczego nie ale tego nie zrobie poniewaz mam do was szacunek jako kibic,sa dwa warunki za te bilety (miejsca w pierwszym rzedzie nr 31 nie beda kolo siebie).
Pierwszy to pokryjecie mi koszta paliwa do chelmsford gdzie spotykam yidsa oraz wydacie statement ze nie jestem zadnym konfidentem tylko wspanialym zawsze pomagajacym kolega i wiernym kibicem i wyjebcie ten post z ruszaniem dupy i o byciu konfidentem
wybor nalezy do was albo spiewacie
Mum,
what shall i be?
shall i be arsenal or shall i be
tottenham,
and here's what she
said to me,
wash you're mouth out
son,
and fetch you're fathers
gun,
and shoot the arsenal
scum,
shoot the arsenal scum,
scum, scum, scum, scum
we
hate arsenal!
ALBO NIE
Serdecznie pozdrawiam gliwice i fanow THFC GLORY SPURS
wtam chlopakow z The Lane,mam te bilety jutro je odbieram tylko czy naprawde zasluzyliscie na nie nazywajac mnie konfidentem? Ten post mnie troszke denerwuje nie ukrywam i bedac asertywnym musialbym powiedziec wam NIE i chyba wiecie dlaczego nie ale tego nie zrobie poniewaz mam do was szacunek jako kibic,sa dwa warunki za te bilety (miejsca w pierwszym rzedzie nr 31 nie beda kolo siebie). Pierwszy to pokryjecie mi koszta paliwa do chelmsford gdzie spotykam yidsa oraz wydacie statement ze nie jestem zadnym konfidentem tylko wspanialym zawsze pomagajacym kolega i wiernym kibicem i wyjebcie ten post z ruszaniem dupy i o byciu konfidentem wybor nalezy do was albo spiewacie Mum, what shall i be? shall i be arsenal or shall i be tottenham, and here's what she said to me, wash you're mouth out son, and fetch you're fathers gun, and shoot the arsenal scum, shoot the arsenal scum, scum, scum, scum, scum we hate arsenal! ALBO NIE Serdecznie pozdrawiam gliwice i fanow THFC GLORY SPURS
7 stycznia 2011, 14:54 [cytuj]
No stary teraz to jesteś WIELKI, a nie żaden .....(nie użyje tego zwrotu żeby ciebie powtórnie nie denerwować).

Oto Spełniam twoje życzenia:

PAN KRAMARCZYK - NIE JEST ŻADNYM KONFIDENTEM(jednak muszę napisać żeby spełnić toje życzenie)
PAN KRAMARCZYK - JEST ZAWSZE POMAGAJĄCYM KOLEGOM
PAN KRAMARCZYK - JEST WCIELENIEM WSZYSTKICH CNÓT I ZALET

PRZYZNAJĘ MYLIŁEM SIĘ CO DO TEGO CZŁOWIEKA.....łubu dubu łubu dubu niech nam żyje!niech żyje nam! To śpiewałem ja Michał

Jest tylko jeden drobny problem...nie mam pojęcia jak usunąć te posty, ale za to w zamian napiszę do Komorowskiego, żeby ci jakiś order(np. orła białego) sprezentował za twoje zasługi...Michnik już dostał,to będziesz w kolejce zaraz za Jaruzelskim...

To co dawaj jakieś kontakt telefoniczny na prywatnego, zawiesimy siekiery i idziemy na piwo
No stary teraz to jesteś WIELKI, a nie żaden .....(nie użyje tego zwrotu żeby ciebie powtórnie nie denerwować). Oto Spełniam twoje życzenia: PAN KRAMARCZYK - NIE JEST ŻADNYM KONFIDENTEM(jednak muszę napisać żeby spełnić toje życzenie) PAN KRAMARCZYK - JEST ZAWSZE POMAGAJĄCYM KOLEGOM PAN KRAMARCZYK - JEST WCIELENIEM WSZYSTKICH CNÓT I ZALET PRZYZNAJĘ MYLIŁEM SIĘ CO DO TEGO CZŁOWIEKA.....łubu dubu łubu dubu niech nam żyje!niech żyje nam! To śpiewałem ja Michał Jest tylko jeden drobny problem...nie mam pojęcia jak usunąć te posty, ale za to w zamian napiszę do Komorowskiego, żeby ci jakiś order(np. orła białego) sprezentował za twoje zasługi...Michnik już dostał,to będziesz w kolejce zaraz za Jaruzelskim... To co dawaj jakieś kontakt telefoniczny na prywatnego, zawiesimy siekiery i idziemy na piwo
7 stycznia 2011, 14:56 [cytuj]
A........ a konfidentem jest Pan Paweł, że tak ludzi wystawia do wiatru.
A........ a konfidentem jest Pan Paweł, że tak ludzi wystawia do wiatru
7 stycznia 2011, 15:29 [cytuj]
troszke mnie rozbawiliscie,gratuluje wspanialego poczucia humoru.
mam nadzieje ze transakcja dojdzie do skutku i wymienie kase na bilety i nie bedzie zadnych niespodzianek do chelmsford i tak musze jechac wiec za pozdroz nie bede stratny,chodzi o to zeby nikt nie podbijal ceny mam taka nadzieje jesli cos bede sie z wami kontaktowal zostawcie swoj nr tel.
pozdrowienia
moge zapytac dlaczego kibicujecie THFC?
troszke mnie rozbawiliscie,gratuluje wspanialego poczucia humoru. mam nadzieje ze transakcja dojdzie do skutku i wymienie kase na bilety i nie bedzie zadnych niespodzianek do chelmsford i tak musze jechac wiec za pozdroz nie bede stratny,chodzi o to zeby nikt nie podbijal ceny mam taka nadzieje jesli cos bede sie z wami kontaktowal zostawcie swoj nr tel. pozdrowienia moge zapytac dlaczego kibicujecie THFC?
7 stycznia 2011, 17:42 [cytuj]
Pogadamy na miejscu, nie zapomnij dać jakiś kontakt telefoniczny. Pozdrawiam
Pogadamy na miejscu, nie zapomnij dać jakiś kontakt telefoniczny. Pozdrawiam
7 stycznia 2011, 23:02 [cytuj]
Siema, widze ze wybieracie sie na Charlton, moze stykniemy sie razem na jakims piwku przed meczem ??!!
Siema, widze ze wybieracie sie na Charlton, moze stykniemy sie razem na jakims piwku przed meczem ??!!
10 stycznia 2011, 16:29 [cytuj]
Cześć Kudlaty! w momencie jak pisałeś ten post to ja już spałem przed wyjazdem do UK,a później nie było kontaktu z komputerami i z tej racji nie dało się odpisać na twój post.Chętnie następnym razem. Wybieramy się na mecz z Bolton, mam nadzieję, że dzięki życzliwości Pana Kramarczyka,który okazał się całkiem sensowną osobą.(Dzięki Piotrek za bilet).
Także zapraszam na piwko 5 lutego.
Cześć Kudlaty! w momencie jak pisałeś ten post to ja już spałem przed wyjazdem do UK,a później nie było kontaktu z komputerami i z tej racji nie dało się odpisać na twój post.Chętnie następnym razem. Wybieramy się na mecz z Bolton, mam nadzieję, że dzięki życzliwości Pana Kramarczyka,który okazał się całkiem sensowną osobą.(Dzięki Piotrek za bilet). Także zapraszam na piwko 5 lutego
18 grudnia 2011, 15:43 [cytuj]
Witam, jestem tu nowy, a wyjazd na mecz Tottenhamu jest moim marzeniem, pomozcie mi je zrealizowac.
Witam, jestem tu nowy, a wyjazd na mecz Tottenhamu jest moim marzeniem, pomozcie mi je zrealizowac
18 grudnia 2011, 16:52 [cytuj]
za pozno :D
za pozno :D
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 50 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się