19 września 2011, 22:39 [cytuj]
Mam małe pytanko do posiadających konta na oficjalnej stronie Kogutów. Widzę że można wykupić sobie różne konta typu zaczynając od "lilywhites" a kończąc na "gold, platinum itp...". Mógłby ktoś opisać czy warto wykupić sobie możliwość korzystania z któregoś z rodzajów kont? Widzę też możliwość po prostu zarejestrowania się na stronie i korzystania z ograniczonych opcji - "e-hotspur membership. Czy aby na pewno jest to darmowe? ;> z góry dzięki za odpowiedzi. Jako kibic Spurs który wchodzi w dorosłe życie, planuję wreszcie zostać prawdziwym fanem na stronce więc proszę mnie nie opieprzać za głupie pytania
Mam małe pytanko do posiadających konta na oficjalnej stronie Kogutów. Widzę że można wykupić sobie różne konta typu zaczynając od "lilywhites" a kończąc na "gold, platinum itp...". Mógłby ktoś opisać czy warto wykupić sobie możliwość korzystania z któregoś z rodzajów kont? Widzę też możliwość po prostu zarejestrowania się na stronie i korzystania z ograniczonych opcji - "e-hotspur membership. Czy aby na pewno jest to darmowe? ;> z góry dzięki za odpowiedzi. Jako kibic Spurs który wchodzi w dorosłe życie, planuję wreszcie zostać prawdziwym fanem na stronce więc proszę mnie nie opieprzać za głupie pytania :)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
19 września 2011, 23:18 [cytuj]
Samo posiadanie konta jest darmowe. Opcje jak Lilywhite, Bronze itd. to membery, czyli karty kibica, które uprawniają do nabycia biletów na mecze nieco szybciej niż osoby ich nie posiadające.
Samo posiadanie konta jest darmowe. Opcje jak Lilywhite, Bronze itd. to membery, czyli karty kibica, które uprawniają do nabycia biletów na mecze nieco szybciej niż osoby ich nie posiadające
COYS
19 września 2011, 23:28 [cytuj]
na razie założę darmowe konto, gdy sytuacja finansowa pozwoli wyjechać na jakiś mecz wtedy wykupie którąś z opcji.
na razie założę darmowe konto, gdy sytuacja finansowa pozwoli wyjechać na jakiś mecz wtedy wykupie którąś z opcji
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."