Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Dlaczego Tottenham!?
22 stycznia 2009, 07:42 [cytuj]
bo Keane tam grał;] kibicuję Kogutom od czasu jego transferu.
bo Keane tam grał;] kibicuję Kogutom od czasu jego transferu
28 stycznia 2009, 20:42 [cytuj]
Moja odpowiedź jest bardzo prosta aczkolwiek może się niektórym wydawać, że bardzo zabawna: Mecz Tottenham vs. West Ham w marcu 2008 to był mój pierwszy który widziałem na żywo nie przed telewizorem :)
Moja odpowiedź jest bardzo prosta aczkolwiek może się niektórym wydawać, że bardzo zabawna: Mecz Tottenham vs. West Ham w marcu 2008 to był mój pierwszy który widziałem na żywo nie przed telewizorem :)
11 marca 2009, 02:08 [cytuj]
Gdy miałem siedem lat wujek zabrał mnie do Londynu. A, że jest zagorzałym fanem spursów znalazłem się na meczu. Szczęśliwy traf chciał, że zremisowanym z Ar******* 1:1. Niezapomniane przeżycie, chociaż jeszcze mały szczeniak byłem. I tak niezmiennie od dwunastu lat tylko Yid Army! Can't smile without you!
Gdy miałem siedem lat wujek zabrał mnie do Londynu. A, że jest zagorzałym fanem spursów znalazłem się na meczu. Szczęśliwy traf chciał, że zremisowanym z Ar******* 1:1. Niezapomniane przeżycie, chociaż jeszcze mały szczeniak byłem. I tak niezmiennie od dwunastu lat tylko Yid Army! Can't smile without you!
Audere est facere!
11 marca 2009, 15:14 [cytuj]
Dlatego,że to jedyny porządny i wspaniały klub w Londynie:>
Dlatego,że to jedyny porządny i wspaniały klub w Londynie:>
Tottenham 'Til I Die
11 marca 2009, 19:33 [cytuj]
bo grałem nimi w cm97, do tego Ginola no i Sol Campbel chyba głównie ze względu na tego drugiego polubiłem Spurs. Taki środkowy nie do przejścia, a potem zrobił co zrobił ale Tottenham został
bo grałem nimi w cm97, do tego Ginola no i Sol Campbel chyba głównie ze względu na tego drugiego polubiłem Spurs. Taki środkowy nie do przejścia, a potem zrobił co zrobił ale Tottenham został
3 kwietnia 2009, 23:49 [cytuj]
Ja kibicuję spurs od 2005 roku:) od wtedy mam właśnie cyfrę+, nie wiąże to się w ogóle z przyjściem rasiaka:P
Po prostu jak zacząłem oglądać mecze, to nasi grali wybornie, z pierwszej piłki, szybka, kombinacyjna piłka, jeszcze za carrickiem, mega to było. I tak to się zaczęło. No, a potem mecze legendy z WHU, Chelsea i wiele innych. Potem jeszcze mój najulubieńszy zawodnik-Berba- dołączył, to byłem w niebie. Dzisiaj sobie z bratem koszulkę sprawiliśmy, także jestem mega happy:D
Ja kibicuję spurs od 2005 roku:) od wtedy mam właśnie cyfrę+, nie wiąże to się w ogóle z przyjściem rasiaka:P Po prostu jak zacząłem oglądać mecze, to nasi grali wybornie, z pierwszej piłki, szybka, kombinacyjna piłka, jeszcze za carrickiem, mega to było. I tak to się zaczęło. No, a potem mecze legendy z WHU, Chelsea i wiele innych. Potem jeszcze mój najulubieńszy zawodnik-Berba- dołączył, to byłem w niebie. Dzisiaj sobie z bratem koszulkę sprawiliśmy, także jestem mega happy:D
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
11 kwietnia 2009, 03:15 [cytuj]
sosek powiedział/a:
Ja chociaż nie należę do najstarszych to Tottenham wybrałem już dawno, dawno temu ;) Coś koło 93 roku było :) Dostałem komputer na 1 komunie i zacząłem poczynać sobie w Championship Managera 1 :) Potem był jeszcze SWoS (Sensible World of Soccer) i tak zacząłem interesować się ligą angielską. Dowiedziałem się trochę o Gazzie, Ginoli, Klinsim i przede wszystkim Andertonie... ale to nie wystarczyło :) Najbardziej historia klubu mnie zaciekawiła :) wiecie Yids etc. I każdy kolejny mecz, każdy kolejny transfer, każda kolejna notka jaką udało mi się za młodego wsiąknąć a potem tranfser Keane`a spowodowało, że tylko i wyłącznie Spurs liczy się dla mnie w piłce klubowej :-)

Hehe ze mna bylo podobnie,tylko,ze lata 90,a dokladnie ich poczatek:] Kumpel mial kompa - Commodore 64, a ze nie kazdego pamietam bylo stac w tym mnie, wiec pogrywalem u niego i to on pierwszy zarazil mnie managerami.Pamietam bardzo stare byly - Kenny Dalglish Manager i chyba Premier League manager - oba z grafika kalkulatorowa :D Ktoregos dnia zakupil kasete z samymi managerami i tam byla Bundesliga Manager oraz wersja z liga angielska.Zaczelismy w to grac i wybralem Spurs i sam nie wiem dlaczego :D Grywalismy czesto i ja zawsze Spursami :D Potem czasy SWoS i tez Spursi.Potem troche sie zaczalem interesowac,a ze dostep do meczy byl marny pozostawaly gazety z wynikami i skladami :D Bylo tez BBC,ale kto wtedy znal angielski :D:D:D Tak moja milosc trwa do dzis i to na przekor moim kumplom, ktorzy zawsze gadali,ze to zydowski klub itp. gowna.w dupie mam ich opinie i debilizmy pod tytulem - zalozyciel klubu to zyd :]Yid army !
Hehe ze mna bylo podobnie,tylko,ze lata 90,a dokladnie ich poczatek:] Kumpel mial kompa - Commodore 64, a ze nie kazdego pamietam bylo stac w tym mnie, wiec pogrywalem u niego i to on pierwszy zarazil mnie managerami.Pamietam bardzo stare byly - Kenny Dalglish Manager i chyba Premier League manager - oba z grafika kalkulatorowa :D Ktoregos dnia zakupil kasete z samymi managerami i tam byla Bundesliga Manager oraz wersja z liga angielska.Zaczelismy w to grac i wybralem Spurs i sam nie wiem dlaczego :D Grywalismy czesto i ja zawsze Spursami :D Potem czasy SWoS i tez Spursi.Potem troche sie zaczalem interesowac,a ze dostep do meczy byl marny pozostawaly gazety z wynikami i skladami :D Bylo tez BBC,ale kto wtedy znal angielski :D:D:D Tak moja milosc trwa do dzis i to na przekor moim kumplom, ktorzy zawsze gadali,ze to zydowski klub itp. gowna.w dupie mam ich opinie i debilizmy pod tytulem - zalozyciel klubu to zyd :]Yid army !
11 kwietnia 2009, 10:10 [cytuj]
Mój ojciec kiedys, może 15 lat temu jak nie wiecej w klapie garniakia miał znaczek złotego koguta,zapytałem Go co to jest a On mi powiedział ze znaczek Tottenhamu i dup jak tak mnie zafascynowała ta nazwa ze zaczołem sie powoli tym interesowac wciągac coraz bardziej i bardziej.Po prostu uwielbiam Spurs kurwa zajebista kapela!
Mój ojciec kiedys, może 15 lat temu jak nie wiecej w klapie garniakia miał znaczek złotego koguta,zapytałem Go co to jest a On mi powiedział ze znaczek Tottenhamu i dup jak tak mnie zafascynowała ta nazwa ze zaczołem sie powoli tym interesowac wciągac coraz bardziej i bardziej.Po prostu uwielbiam Spurs kurwa zajebista kapela!
14 kwietnia 2009, 23:28 [cytuj]
Bo Goździkowa poleciła!!!:wysmiewacz:
Bo Goździkowa poleciła!!!:wysmiewacz:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 kwietnia 2009, 15:52 [cytuj]
Po Pieeerwsze BERBATOV
Po drugie to team z Londynu,co za tym idzie rywal Arsenalu/#rwa po#@%#/drużyny której jestem antyfanem
Po trzecie mecz od którego wszystko się zaczęło
2:2 z Arsenalem(90 minuta-Jenas/mina Lehmanna):|
Po Pieeerwsze BERBATOV Po drugie to team z Londynu,co za tym idzie rywal Arsenalu/#rwa po#@%#/drużyny której jestem antyfanem Po trzecie mecz od którego wszystko się zaczęło 2:2 z Arsenalem(90 minuta-Jenas/mina Lehmanna):|
Here's pojeb !
13 maja 2009, 16:37 [cytuj]
Ja swoją miłość do Tottenhamu rozpocząłem grając w Football Managera 2005. Losowy klub angielski... potem trenowałem trochę piłke nożną i akurat usłyszałem o transferze Berby do Tottenhamu... utożsamiałem się z nim ale jak odszedł, usłyszałem o Modricu i Lennonie, to było jak grom z jasnego nieba :)) co prawda jeszcze sie nie doczekałem koszulki Kogutów ale niedługo niedługo :)) Popchnął mnie do tego jeszcze mój dobry ziomek z osiedla, z którym od 3 lat regularnie gram w PESa, on LFC ja SPURSI :) poprostu

WE ARE TOTTENHAM WE ARE THE BEST
WE ARE TOTTENHAM SO FUCK ALL THE REST! :)
Ja swoją miłość do Tottenhamu rozpocząłem grając w Football Managera 2005. Losowy klub angielski... potem trenowałem trochę piłke nożną i akurat usłyszałem o transferze Berby do Tottenhamu... utożsamiałem się z nim ale jak odszedł, usłyszałem o Modricu i Lennonie, to było jak grom z jasnego nieba :)) co prawda jeszcze sie nie doczekałem koszulki Kogutów ale niedługo niedługo :)) Popchnął mnie do tego jeszcze mój dobry ziomek z osiedla, z którym od 3 lat regularnie gram w PESa, on LFC ja SPURSI :) poprostu WE ARE TOTTENHAM WE ARE THE BEST WE ARE TOTTENHAM SO FUCK ALL THE REST! :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
2 czerwca 2009, 19:57 [cytuj]
Witam wszystkich fanow tottenhamu jest to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc. Jestem fanem Man United od 7 lat a mam 16 wiec czesc swojego zycia. Zawsze liczyl sie tylko manchester no i moze Lech poznan ale 2 lata temu zaczelo sie grajac w fife z kumplem gralismy innymi druzynami (bo obaj lubimy manchester wiecc byla klotnia) wiec ja wybralem tottenham. Od tego szasu gdy nie gram Man Utd to gram Tottenhamem, zaczalem sledzic ich wyniki a nawet sie nimi przejmowac. Po drugie z londynu nie lubie zadnego klubu oprocz spursow oczywiscie. Teraz (tzn. gdy przyszedl Berbatov do Man United) jeszcze bardziej polubilem ten klub. Wiem ze to glupie tak piszac przy was prawdziwych kibolach tego klubu ale chce przez to powiedziec ze cenie was nie tylko za piekna gre, zawodnikow ktorych wykupil mancherter od was ale rowniez za to ze prawdziwa drozyna to jednosc pilkarzy a nie piep....e gwiazdki dzieki ktorym klub cos osiaga a tottenham jak dla mnie te jednosc tworzy
Witam wszystkich fanow tottenhamu jest to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc. Jestem fanem Man United od 7 lat a mam 16 wiec czesc swojego zycia. Zawsze liczyl sie tylko manchester no i moze Lech poznan ale 2 lata temu zaczelo sie grajac w fife z kumplem gralismy innymi druzynami (bo obaj lubimy manchester wiecc byla klotnia) wiec ja wybralem tottenham. Od tego szasu gdy nie gram Man Utd to gram Tottenhamem, zaczalem sledzic ich wyniki a nawet sie nimi przejmowac. Po drugie z londynu nie lubie zadnego klubu oprocz spursow oczywiscie. Teraz (tzn. gdy przyszedl Berbatov do Man United) jeszcze bardziej polubilem ten klub. Wiem ze to glupie tak piszac przy was prawdziwych kibolach tego klubu ale chce przez to powiedziec ze cenie was nie tylko za piekna gre, zawodnikow ktorych wykupil mancherter od was ale rowniez za to ze prawdziwa drozyna to jednosc pilkarzy a nie piep....e gwiazdki dzieki ktorym klub cos osiaga a tottenham jak dla mnie te jednosc tworzy
2 czerwca 2009, 20:59 [cytuj]
Adik1818 powiedział/a:
prawdziwa drozyna to jednosc pilkarzy a nie piep....e gwiazdki dzieki ktorym klub cos osiaga a tottenham jak dla mnie te jednosc tworzy

Chyba jednak za malo sie interesujesz Klubem;)
Chyba jednak za malo sie interesujesz Klubem;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
2 czerwca 2009, 21:29 [cytuj]
no niestety... chyba za mało, nie zawsze tak kolorowo jest, niestety
no niestety... chyba za mało, nie zawsze tak kolorowo jest, niestety
Come on you Spurs!! // Wir sind der zwölfte Mann und steh'n zu dir - Bayer 04
13 lipca 2009, 14:05 [cytuj]
Ja lubie Tottenham od czasu transferu Edgara Davidsa pozniej bylo tylko lepiej :D
Ja lubie Tottenham od czasu transferu Edgara Davidsa pozniej bylo tylko lepiej :D
21 sierpnia 2009, 21:39 [cytuj]
U mnie zainteresowanie Tottenhamem wyszło calkiem przypadkowo. Swojego czasu lubiłem oglądać bundesligę a zwłaszcza Bayer Leverkusen. Dlaczego akurat ta ekipa? Otóż ze względu na Jacka Krzynówka, który pochodzi z moich rodzinnych stron i który swoją potwornie ciężką pracą wybił się ponad przeciętność (to osobna opowieść). Tak się akurat stało, że w ekipie Leverkusen grał pewien zadziwiający swoją techniką osobnik narodowości bułgarskiej. Ten facet przykuł moją natychmiastową uwagę. Oczywiście mam na mysli Berbatowa. Potem już obserwowałem karierę tego zawodnika i jak trafił do Tottenhamu to właśnie wtedy zaczęła się moje kibicowanie ekipie z WHL.
Dodatkowo poczulem sie znakomicie kiedy odwiedziłem swoją rodzinę z Manchesteru w 2005 roku. Córka brata mojego dziadka (walczył w armii Andersa, po wojnie nie wrócił do Polski, ożenił się z Angielką z Manchesteru) ma trzech synów i córkę; ci synowie są zaciekłymi kibicami Manchester United. Kiedy im powiedziałem, że bardzo lubie Tottenham cmokali z zadziwienia i stawiali browara :) powiedzieli, że z Londynu lubia tylko właśnie Tottenham za doskonałą akademię piłkarską, natomiast jeden z nich mi powiedział, że jakbym kibicował Chelsea to by mi rozpieprzył kufel na głowie mimo że jestem jego daleką rodziną :))))
U mnie zainteresowanie Tottenhamem wyszło calkiem przypadkowo. Swojego czasu lubiłem oglądać bundesligę a zwłaszcza Bayer Leverkusen. Dlaczego akurat ta ekipa? Otóż ze względu na Jacka Krzynówka, który pochodzi z moich rodzinnych stron i który swoją potwornie ciężką pracą wybił się ponad przeciętność (to osobna opowieść). Tak się akurat stało, że w ekipie Leverkusen grał pewien zadziwiający swoją techniką osobnik narodowości bułgarskiej. Ten facet przykuł moją natychmiastową uwagę. Oczywiście mam na mysli Berbatowa. Potem już obserwowałem karierę tego zawodnika i jak trafił do Tottenhamu to właśnie wtedy zaczęła się moje kibicowanie ekipie z WHL. Dodatkowo poczulem sie znakomicie kiedy odwiedziłem swoją rodzinę z Manchesteru w 2005 roku. Córka brata mojego dziadka (walczył w armii Andersa, po wojnie nie wrócił do Polski, ożenił się z Angielką z Manchesteru) ma trzech synów i córkę; ci synowie są zaciekłymi kibicami Manchester United. Kiedy im powiedziałem, że bardzo lubie Tottenham cmokali z zadziwienia i stawiali browara :) powiedzieli, że z Londynu lubia tylko właśnie Tottenham za doskonałą akademię piłkarską, natomiast jeden z nich mi powiedział, że jakbym kibicował Chelsea to by mi rozpieprzył kufel na głowie mimo że jestem jego daleką rodziną :))))
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
21 sierpnia 2009, 22:00 [cytuj]
A ja mam do was pytanko: za co lubicie tottenham? Klub niby bez sukcesow, bez mega gwiazd, do niedawna z Bentem w skladzie, dawniej z Rasiakiem, wiec za co? :]
A ja mam do was pytanko: za co lubicie tottenham? Klub niby bez sukcesow, bez mega gwiazd, do niedawna z Bentem w skladzie, dawniej z Rasiakiem, wiec za co? :]
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 sierpnia 2009, 22:31 [cytuj]
Yid Army. "Rozwinąłęm" sobie trochę ideologię z tym związaną i nagle zorientowałem się, że to w 100% pokrywa się z moją filozofią życiową. I tak lubienie(tak jak PSV, Banika czy Slezskeho FC) przerodziło się w coś więcej.
Yid Army. "Rozwinąłęm" sobie trochę ideologię z tym związaną i nagle zorientowałem się, że to w 100% pokrywa się z moją filozofią życiową. I tak lubienie(tak jak PSV, Banika czy Slezskeho FC) przerodziło się w coś więcej
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 155 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się