Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Tottenham w Riga Cup U-14 - urodzeni po 01.01.1998
7 lutego 2012, 10:39 [cytuj]
Witam
W dniach 03-05.2012 w Rydze na Łotwie odbył się międzynarodowy turniej piłki nożnej chłopców urodzonych w 1998 roku i młodszych. Miałem wielką przyjemność być na turnieju, jako że uczestniczyła w nim drużyna Jagiellonii Białystok w której trenuje mój syn, jak również z wielką chęcią wybrałem się tam aby zobaczyć chłopców grających w Tottenhamie. Pod względem umiejętności technicznych i jakości gry Tottenham i Jagiellonia prezentowały się najlepiej na turnieju. W fazie grupowej Jaga wygrała ze Spursami 3-0 i uwzględniając pozostałe wyniki to ona zagrała o miejsca 1-4 (ostatecznie wygrywając turniej) a Tottenham o miejsca 5-8 (zajął ostatecznie 5 miejsce). W zespole Tottenhamu naprawdę duże wrażenie wywarło na mnie dwóch zawodników: grający na środku pomocy Marcus Edwards - niesamowite umiejętności techniczne, panowanie nad piłką - no może jeszcze trochę za dużo indywidualności... i środkowy obrońca Saphet Tanlanla, który super się ustawiał i ze spokojem zbierał tyle piłek, że mogę tylko powiedzieć że rośnie drugi King... Wszystkich chętnych zobaczenia jak prezentowała się na turnieju drużyna Tottenhamu zapraszam do odwiedzenia strony turniej http://www.rigacup.lv/winter/en/?page_id=360 gdzie można obejrzeć mecze z udziałem Tottenhamu, zobaczyć na profilu Facebook zdjęcia, prześledzić wszystkie wyniki. Gorąco wszystkich zachęcam, naprawdę jest co poogladać, pozdr
Witam W dniach 03-05.2012 w Rydze na Łotwie odbył się międzynarodowy turniej piłki nożnej chłopców urodzonych w 1998 roku i młodszych. Miałem wielką przyjemność być na turnieju, jako że uczestniczyła w nim drużyna Jagiellonii Białystok w której trenuje mój syn, jak również z wielką chęcią wybrałem się tam aby zobaczyć chłopców grających w Tottenhamie. Pod względem umiejętności technicznych i jakości gry Tottenham i Jagiellonia prezentowały się najlepiej na turnieju. W fazie grupowej Jaga wygrała ze Spursami 3-0 i uwzględniając pozostałe wyniki to ona zagrała o miejsca 1-4 (ostatecznie wygrywając turniej) a Tottenham o miejsca 5-8 (zajął ostatecznie 5 miejsce). W zespole Tottenhamu naprawdę duże wrażenie wywarło na mnie dwóch zawodników: grający na środku pomocy Marcus Edwards - niesamowite umiejętności techniczne, panowanie nad piłką - no może jeszcze trochę za dużo indywidualności... i środkowy obrońca Saphet Tanlanla, który super się ustawiał i ze spokojem zbierał tyle piłek, że mogę tylko powiedzieć że rośnie drugi King... Wszystkich chętnych zobaczenia jak prezentowała się na turnieju drużyna Tottenhamu zapraszam do odwiedzenia strony turnieju http://www.rigacup.lv/winter/en/?page_id=360 gdzie można obejrzeć mecze z udziałem Tottenhamu, zobaczyć na profilu Facebook zdjęcia, prześledzić wszystkie wyniki. Gorąco wszystkich zachęcam, naprawdę jest co poogladać, pozdr
7 lutego 2012, 11:09 [cytuj]
Ciekawa informacja, dzieki bardzo!
Ciekawa informacja, dzieki bardzo!
7 lutego 2012, 11:53 [cytuj]
Jak mogę wtrącić swoje 3 grosze, to powiem, że turnieje w "pribałtyce" mają niezły poziom, a do tego są rozgrywane w super warunkach. Nie wiem czy w Polsce są hale mieszczące pełnowymiarowe boisko piłkarskie.
Mój syn (99) brał niedawno udział w turnieju w Wilnie. Jako białostoczanin z urodzenia mocno liczył na grę z Jagą w finale, niestety Jaga przegrała swój półfinał.

ppc1976, w której Jadze gra twój syn, bo chyba są dwie: MOSP i BSP czy jakoś tak?
Jak mogę wtrącić swoje 3 grosze, to powiem, że turnieje w "pribałtyce" mają niezły poziom, a do tego są rozgrywane w super warunkach. Nie wiem czy w Polsce są hale mieszczące pełnowymiarowe boisko piłkarskie. Mój syn (99) brał niedawno udział w turnieju w Wilnie. Jako białostoczanin z urodzenia mocno liczył na grę z Jagą w finale, niestety Jaga przegrała swój półfinał. ppc1976, w której Jadze gra twój syn, bo chyba są dwie: MOSP i BSP czy jakoś tak?
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
7 lutego 2012, 12:08 [cytuj]
Mój syn gra w Białostockiej Szkółce Piłkarskiej Jagiellonia rocznik 1998 (albo nowa nazwa Akademia Piłkarska Jagiellonia) ale jako jeden z dwóch chłopaków z tej drużyny jest z rocznika 1999. Ta szkółka podlega bezpośrednio Jagiellonii Białystok, szkółka MOSP podlega miastu. Co do warunków do grania to turniej odbywał się jednocześnie na dwóch halach z pełnowymiarowymi boiskami ze sztuczną nawierzchnią (hala Skonto i Olympic) - czego możemy pozazdrościć, bo takiej infrastruktury w Polsce brakuje... pozdr
Mój syn gra w Białostockiej Szkółce Piłkarskiej Jagiellonia rocznik 1998 (albo nowa nazwa Akademia Piłkarska Jagiellonia) ale jako jeden z dwóch chłopaków z tej drużyny jest z rocznika 1999. Ta szkółka podlega bezpośrednio Jagiellonii Białystok, szkółka MOSP podlega miastu. Co do warunków do grania to turniej odbywał się jednocześnie na dwóch halach z pełnowymiarowymi boiskami ze sztuczną nawierzchnią (hala Skonto i Olympic) - czego możemy pozazdrościć, bo takiej infrastruktury w Polsce brakuje... pozdr
7 lutego 2012, 13:44 [cytuj]
Ppc dzięki za info, czytałem gdzieś o tym turnieju ale nie wiedziałem że małe koguciki brały w nim udział
Ppc dzięki za info, czytałem gdzieś o tym turnieju ale nie wiedziałem że małe koguciki brały w nim udział
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 172 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się