Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Chuligani THFC!
9 lutego 2012, 19:28 [cytuj]
ginola powiedział/a:
Jezuu Hycel, mam nadzieję, że zostałeś już wystarczająco przez wszystkich wytyrany, wróć teraz z łaski swojej do swoich chipsów, coli i kart RPG bo zrobiłeś za długą przerwę i jeszcze pryszcze ci powypadają (...)

Ale o co chodzi? Toż kolega chce wreszcie aktywnie i pożytecznie spędzić czas :)
Ale o co chodzi? Toż kolega chce wreszcie aktywnie i pożytecznie spędzić czas :)
9 lutego 2012, 22:16 [cytuj]
Jak chce pozytecznie spedzic czas to niech podnosi wyz demograficzny w Polsce. Ewentualnie moze zap...lac na wzrost PKB do tego tez potrzeba tezyzny fizycznej ;p
Jak chce pozytecznie spedzic czas to niech podnosi wyz demograficzny w Polsce. Ewentualnie moze zap...lac na wzrost PKB do tego tez potrzeba tezyzny fizycznej ;p
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 lutego 2012, 23:34 [cytuj]
Jaja nie jaja, ale siekiera raz dostalem. a za co? za pejsy...
Jaja nie jaja, ale siekiera raz dostalem. a za co? za pejsy
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 lutego 2012, 23:49 [cytuj]
Sorry, celowałem w młota :)
Sorry, celowałem w młota :)
10 lutego 2012, 00:01 [cytuj]
TrueYid apropo siekiery http://www.maxior.pl/film/159369/Zemsta_za_siekiere
10 lutego 2012, 00:12 [cytuj]
ehehe :)
ehehe :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
10 lutego 2012, 09:04 [cytuj]
właśnie, dobrze jin, że to wrzuciłeś, bo Hycel chciał linki. Jakby mu nikt nie dał to mogłaby być jatka.
właśnie, dobrze jin, że to wrzuciłeś, bo Hycel chciał linki. Jakby mu nikt nie dał to mogłaby być jatka
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
10 lutego 2012, 17:33 [cytuj]
Dlatego sie nie udziela na stronie - szukaja go gliny - ma 4 nakazy aresztowania i gdyby zaczal pisac, namierzyliby go po adresie IP.
Dlatego sie nie udziela na stronie - szukaja go gliny - ma 4 nakazy aresztowania i gdyby zaczal pisac, namierzyliby go po adresie IP
10 lutego 2012, 17:44 [cytuj]
do londynu też nie może pojechać, bo interpol od kilku lat próbuje go dorwać. teraz mieszka w szałasie w bieszczadach i robi naszyjniki z ludzkich uszu. wysyłamy mu gołębie z opisanymi meczami tottenhamu.

a tak serio to nie znam człowieka.
do londynu też nie może pojechać, bo interpol od kilku lat próbuje go dorwać. teraz mieszka w szałasie w bieszczadach i robi naszyjniki z ludzkich uszu. wysyłamy mu gołębie z opisanymi meczami tottenhamu. a tak serio to nie znam człowieka
10 lutego 2012, 17:55 [cytuj]
Nie znasz go bo go nikt nie zna. Jest jak potwór z Lochness, wszyscy wiedzą że istnieje, ale nikt nie wie jak wygląda... Wszystko załatwie przez swoich przydupasów.
Nie znasz go bo go nikt nie zna. Jest jak potwór z Lochness, wszyscy wiedzą że istnieje, ale nikt nie wie jak wygląda... Wszystko załatwie przez swoich przydupasów
10 lutego 2012, 18:39 [cytuj]
Podobno za jego zarostem nie ma brody, ale kolejna pięść. Nikomu nie udało się potwierdzić.
Podobno za jego zarostem nie ma brody, ale kolejna pięść. Nikomu nie udało się potwierdzić
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 lutego 2012, 18:47 [cytuj]
A na dodatek ma wściekłe pięści węża, a jego karate pumo jest lepsze niż sumo!
A na dodatek ma wściekłe pięści węża, a jego karate pumo jest lepsze niż sumo!
10 lutego 2012, 19:06 [cytuj]
Ano to ten co jak przezywal smierc kliniczna to zrobil w piekle wikse i sam diabel go wypierd.... oddal do zywych w obawie o swoje stanowisko szefa.
Ano to ten co jak przezywal smierc kliniczna to zrobil w piekle wikse i sam diabel go wypierd.... oddal do zywych w obawie o swoje stanowisko szefa
10 lutego 2012, 19:52 [cytuj]
Ja natomiast słyszałem, że jak polespur był jeszcze w łonie matki, to odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy. Jego przydupasy prosiły go o to, aby mogły dla niego przydupasić..
Ja natomiast słyszałem, że jak polespur był jeszcze w łonie matki, to odciął pępowinę, bo nie potrzebował niczyjej pomocy. Jego przydupasy prosiły go o to, aby mogły dla niego przydupasić
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
10 lutego 2012, 20:09 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Nie znasz go bo go nikt nie zna. Jest jak potwór z Lochness, wszyscy wiedzą że istnieje, ale nikt nie wie jak wygląda... Wszystko załatwie przez swoich przydupasów

ja znam i mogę stwierdzić, że wszystko co o nim tu jest pisane to prawda :kotek:
ja znam i mogę stwierdzić, że wszystko co o nim tu jest pisane to prawda :kotek:
10 lutego 2012, 20:10 [cytuj]
slojkowski powiedział/a:
może niech administratorzy zamontują jeszcze przycisk "lubię to", bo z chęcią bym skorzystał

oj przy tym temacie to bym go nadużywał strasznie :)
oj przy tym temacie to bym go nadużywał strasznie :)
10 lutego 2012, 21:30 [cytuj]
Hycel sprawił że nudna i podzielona Spursmania nie dość że zaczeła mówić jednym głosem, to jeszcze ożywiła się bardziej niż nie jedno forum polityczne! :)

ps: Ginola, a czasem chłopcy w długich włosach grający w rpg nie stali w opozycji do 'karków' zapatrzonych w leśnych zadymiaczy? Dziwnie macie w tej Warszawie :P
Hycel sprawił że nudna i podzielona Spursmania nie dość że zaczeła mówić jednym głosem, to jeszcze ożywiła się bardziej niż nie jedno forum polityczne! :) ps: Ginola, a czasem chłopcy w długich włosach grający w rpg nie stali w opozycji do 'karków' zapatrzonych w leśnych zadymiaczy? Dziwnie macie w tej Warszawie :P
10 lutego 2012, 21:52 [cytuj]
Eeee u nas w Warszawie to chłopcy od RPG chodzą na ustawki ( wtedy jest pełne wczucie w rolę wojownika ), a karki rozwiązują sudoku bo to rozwija mięśnie mózgu ;p
Eeee u nas w Warszawie to chłopcy od RPG chodzą na ustawki ( wtedy jest pełne wczucie w rolę wojownika ), a karki rozwiązują sudoku bo to rozwija mięśnie mózgu ;p
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 52 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się