Forum dyskusyjne
15 lutego 2012, 22:19 [cytuj]
No na Hycela trzeba uwazac

Na google jest o nim około 220,000 wyników.

Ba nawet film o nim nakrecili http://www.filmweb.pl/film/Hycel-1993-100871
No na Hycela trzeba uwazac :boisie: Na google jest o nim około 220,000 wyników. :krzyk: Ba nawet film o nim nakrecili http://www.filmweb.pl/film/Hycel-1993-100871
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
15 lutego 2012, 22:37 [cytuj]
Co suchar to mocniejszy...
Co suchar to mocniejszy
16 lutego 2012, 02:28 [cytuj]
Buli powiedział/a:
A to my jaką opcje reprezentujemy? bo jak mnie chlopaki z majdanu zapytają, to żebym wiedział za co bije
No sprawdz pierwszego posta - ja tylko powtarzam za Hyclem (zeby nie bylo, zero ironii, wole sie nie narazac

)
Kogo my reprezentujemy? Tottenham to chyba najbardziej zapuszczona dzielnica w Londynie, to chyba mozna powiedziec, ze reprezentujemy biede
No sprawdz pierwszego posta - ja tylko powtarzam za Hyclem (zeby nie bylo, zero ironii, wole sie nie narazac :) )
Kogo my reprezentujemy? Tottenham to chyba najbardziej zapuszczona dzielnica w Londynie, to chyba mozna powiedziec, ze reprezentujemy biede ;)
16 lutego 2012, 09:15 [cytuj]
myślę, że dzielnica West Hamu może spokojnie z nami konkurować
myślę, że dzielnica West Hamu może spokojnie z nami konkurować ;)
COYS
16 lutego 2012, 09:25 [cytuj]
ale to u nas byly zamieszki!
ale to u nas byly zamieszki!
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
16 lutego 2012, 10:54 [cytuj]
No bo my mamy hycla dlatego byly zamieszki.

Jak rozpetalem 2 wojne swiatowa? Nieee Jak rozpetalem zamieszki w londynie tak sie nowy film bedzie nazywal
No bo my mamy hycla dlatego byly zamieszki. :D Jak rozpetalem 2 wojne swiatowa? Nieee Jak rozpetalem zamieszki w londynie tak sie nowy film bedzie nazywal :rotfl:
16 lutego 2012, 20:01 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=a2xT_f1pSOY
real football factory : Tottenham...
http://www.youtube.com/watch?v=a2xT_f1pSOY
real football factory : Tottenham
17 lutego 2012, 14:42 [cytuj]
Stare czasy, teraz angielscy Hools to raczej lecą na legendzie. Etykietę najgorszych fanów piłki nożnej przejęły od anglików i holendrów ekipy, z Polski, Turcji, Bałkanów, Rosji, i Grecji. Będąc w anglii ani razu nie miałem nieprzyjemności związanych z koszulką Tottenhamu, a spotykałem fanów młotów, anali, manchesterów itp. Mogli się co najwyżej krzywo patrzeć, ale wiecęj razy kończyło się to miłą rozmową na temat piłki nożnej.
Dlatego chyba już czas zamknąć ten wątek i jemu podobne.
Stare czasy, teraz angielscy Hools to raczej lecą na legendzie. Etykietę najgorszych fanów piłki nożnej przejęły od anglików i holendrów ekipy, z Polski, Turcji, Bałkanów, Rosji, i Grecji. Będąc w anglii ani razu nie miałem nieprzyjemności związanych z koszulką Tottenhamu, a spotykałem fanów młotów, anali, manchesterów itp. Mogli się co najwyżej krzywo patrzeć, ale wiecęj razy kończyło się to miłą rozmową na temat piłki nożnej.
Dlatego chyba już czas zamknąć ten wątek i jemu podobne
17 lutego 2012, 15:05 [cytuj]
Gan1982 prawda jest taka, ze wszyscy chca zamknac ten temat a kazdy sie boi reakcji Hycla dlatego nie ma chetnych do zamkniecia tematu.
Gan1982 prawda jest taka, ze wszyscy chca zamknac ten temat a kazdy sie boi reakcji Hycla dlatego nie ma chetnych do zamkniecia tematu
17 lutego 2012, 17:52 [cytuj]
Kto nie skacze, ten chce zamknac watek! Hej, hej.
Jak nie latacie z maczeta w poszukiwaniu prawicowcow z chelsea to sie nie wtracajcie.
Kto nie skacze, ten chce zamknac watek! Hej, hej.
Jak nie latacie z maczeta w poszukiwaniu prawicowcow z chelsea to sie nie wtracajcie
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
17 lutego 2012, 19:02 [cytuj]
Gan1982, okazales slabosc, chwyc wiec swa maczete i zaspokój swa żądze krwi.
Gan1982, okazales slabosc, chwyc wiec swa maczete i zaspokój swa żądze krwi
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
17 lutego 2012, 23:32 [cytuj]
I załóż kominiarę zanim pójdziesz na robotę
http://www.youtube.com/watch?v=qrpD0WyAe8c
I załóż kominiarę zanim pójdziesz na robotę
http://www.youtube.com/watch?v=qrpD0WyAe8c
18 lutego 2012, 00:49 [cytuj]
Przekonaliscie mnie! Stara dobra maczeta juz z szafy wygrzebana, a babcia szyje mi nowa kominiare, oczywiscie z gwiazda dawida

potem przyjade wielka fura czyt. Starym wysluzonym ursusem i zdejme kominiare :p
Przekonaliscie mnie! Stara dobra maczeta juz z szafy wygrzebana, a babcia szyje mi nowa kominiare, oczywiscie z gwiazda dawida :) potem przyjade wielka fura czyt. Starym wysluzonym ursusem i zdejme kominiare :p
18 lutego 2012, 01:17 [cytuj]
ja bym sie ponapierdalal troche za Tottenham
ja bym sie ponapierdalal troche za Tottenham
24 lutego 2012, 11:16 [cytuj]
a za Mień Lipno już Ci się znudziło "napierdalać"?
a za Mień Lipno już Ci się znudziło "napierdalać"?
under aromour!
24 lutego 2012, 14:49 [cytuj]
Widziałem filmik jesdnego ze starć pomiędzy kibolami Spurs a Młotów, to jatka była niezła a zaczeło się że szli na w ogóle inne mecze i jeden drugoego z butelki czasnął
Widziałem filmik jesdnego ze starć pomiędzy kibolami Spurs a Młotów, to jatka była niezła a zaczeło się że szli na w ogóle inne mecze i jeden drugoego z butelki czasnął:D
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
24 lutego 2012, 15:11 [cytuj]
bambi powiedział/a:
Widziałem filmik jesdnego ze starć pomiędzy kibolami Spurs a Młotów, to jatka była niezła a zaczeło się że szli na w ogóle inne mecze i jeden drugoego z butelki czasnął

wow, to na pewno zaimponuje Hyclowi i weźmie cię do gangu.
wow, to na pewno zaimponuje Hyclowi i weźmie cię do gangu
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
24 lutego 2012, 16:31 [cytuj]
Ja sie zaczynam bac... wyszedlem z psem na dwor. Spuscilem go ze smyczy, a sasiadka do mnie, ze mam uwazac bo hycel grasuje w okolicy
Ja sie zaczynam bac... wyszedlem z psem na dwor. Spuscilem go ze smyczy, a sasiadka do mnie, ze mam uwazac bo hycel grasuje w okolicy :boisie:
25 lutego 2012, 12:39 [cytuj]
Jeśli Twój pies jest prawicowcem to tym bardziej uważaj. Jeszcze kiedyś jego głowę w pościeli znajdziesz...
Jeśli Twój pies jest prawicowcem to tym bardziej uważaj. Jeszcze kiedyś jego głowę w pościeli znajdziesz
25 lutego 2012, 14:05 [cytuj]
Chyba nie jest bo szcza jak pedał w sensie nie podnosi nogi tylko rozkracza się i leje do przodu
Chyba nie jest bo szcza jak pedał w sensie nie podnosi nogi tylko rozkracza się i leje do przodu :glupek: