Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5  
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Chuligani THFC!
25 lutego 2012, 15:19 [cytuj]
Hm, powiedzialbym, ze robi to jak kazdy normalny facet :D jin-tae - Ty podnosisz noge? :rotfl:
Hm, powiedzialbym, ze robi to jak kazdy normalny facet :D jin-tae - Ty podnosisz noge? :rotfl:
25 lutego 2012, 15:49 [cytuj]
To jest też dobry sposób na rozpoznanie prawicowca z Chelsea. Jak gdzieś kiedyś zobaczycie gościa lejącego z uniesioną nogą to bez chwili wahania-maczeta w ruch:tak:
To jest też dobry sposób na rozpoznanie prawicowca z Chelsea. Jak gdzieś kiedyś zobaczycie gościa lejącego z uniesioną nogą to bez chwili wahania-maczeta w ruch:tak:
25 lutego 2012, 15:52 [cytuj]
nie ale pies to pies...nawet wet sie zastanawial co jest tego przyczyna. Wyszlo na to, ze pies jako jedyny z moitu byl rodzaju meskiego(reszta same suczki) to sie od "siostr" nauczyl tak sikac.

Wlasnie rozmawiam z japonskimi spursmaniakami xDDD Jestesmy przy nich pikusie jakich malo
nie ale pies to pies...nawet wet sie zastanawial co jest tego przyczyna. Wyszlo na to, ze pies jako jedyny z moitu byl rodzaju meskiego(reszta same suczki) to sie od "siostr" nauczyl tak sikac. Wlasnie rozmawiam z japonskimi spursmaniakami xDDD Jestesmy przy nich pikusie jakich malo
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
25 lutego 2012, 22:31 [cytuj]
Ja znam wielu fanów Chealse którzy są normalni choć część to po prostu pojeby które mają przed sobą tylko CFC i tylko to. Rozmawiałem z takim jednym to jak on mi wytykał słabości to było dobrze a jak ja mu coś mówiłem to od razu szukal wytłumaczenia w stylu "to przez kontuzje" itp.
Ja znam wielu fanów Chealse którzy są normalni choć część to po prostu pojeby które mają przed sobą tylko CFC i tylko to. Rozmawiałem z takim jednym to jak on mi wytykał słabości to było dobrze a jak ja mu coś mówiłem to od razu szukal wytłumaczenia w stylu "to przez kontuzje" itp
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 lutego 2012, 11:12 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Wyszlo na to, ze pies jako jedyny z moitu byl rodzaju meskiego(reszta same suczki) to sie od "siostr" nauczyl tak sikac.

No to wszystko tlumaczy, w koncu:

www.youtube.com/watch?v=4NT2ZtSVsEs

:D
No to wszystko tlumaczy, w koncu: www.youtube.com/watch?v=4NT2ZtSVsEs :D
26 lutego 2012, 13:14 [cytuj]
Halabala to Chinski net Ci pozwolil wyszukac suczki na youtube? Ja juz nie ogarniam tej ich cenzury. Znajoma, ktora sie fascynuje Polska miala problem z wyszukaniem rynkowskiego a Ty ot tak sobie suczki postujesz :glupek:
Halabala to Chinski net Ci pozwolil wyszukac suczki na youtube? Ja juz nie ogarniam tej ich cenzury. Znajoma, ktora sie fascynuje Polska miala problem z wyszukaniem rynkowskiego a Ty ot tak sobie suczki postujesz :glupek:
26 lutego 2012, 13:54 [cytuj]
google o dziwo dzialaja dobrze (pewnie tylko chinskie sa cenzurowane) i o ile uruchomic nie dalem rady, to wyszukac i skopiowac linka juz tak ;)

tak samo da rade wyszukac hasla w stylu "genocide in tibet", "chinese occupation of tibet", sprawdzalem z ciekawosci. Takze cos z ta cenzura, przynajmniej anglojezycznych tresci, jest nie tak.

Albo kwestia tego, ze w hotelu net jest mniej ocenzurowany, niz w chinskim domu, ale to raczej nieprawdopodobne. Jeszcze inne wytlumaczenie, juz sensowniejsze, moze byc takie, ze uzywam google.pl, a nie .cn

Inna sprawa, ze wystarczy ocenzurowac chinski net - tu i tak prawie nikt po angielsku nie mowi ;)
google o dziwo dzialaja dobrze (pewnie tylko chinskie sa cenzurowane) i o ile uruchomic nie dalem rady, to wyszukac i skopiowac linka juz tak ;) tak samo da rade wyszukac hasla w stylu "genocide in tibet", "chinese occupation of tibet", sprawdzalem z ciekawosci. Takze cos z ta cenzura, przynajmniej anglojezycznych tresci, jest nie tak. Albo kwestia tego, ze w hotelu net jest mniej ocenzurowany, niz w chinskim domu, ale to raczej nieprawdopodobne. Jeszcze inne wytlumaczenie, juz sensowniejsze, moze byc takie, ze uzywam google.pl, a nie .cn Inna sprawa, ze wystarczy ocenzurowac chinski net - tu i tak prawie nikt po angielsku nie mowi ;)
26 lutego 2012, 16:17 [cytuj]
hycel po meczu pewnie na pełnej kurwie wyleci na miasto polować na uradowanych anali.
Czelsiarze mogą się dziś czuć bezpieczni:)
hycel po meczu pewnie na pełnej kurwie wyleci na miasto polować na uradowanych anali. Czelsiarze mogą się dziś czuć bezpieczni:)
under aromour!
26 lutego 2012, 16:19 [cytuj]
Hahahahahha :D
Hahahahahha :D
26 lutego 2012, 17:06 [cytuj]
http://www.adgth.yoyo.pl/folie/series/folia60.jpeg ale grozny ten hycel

wikipedia mowi : Hycel - pomocnik kata, W filmie Zakazane piosenki pojawia się określenie hycel (w piosence pt. Siekiera motyka) jako określenie niemieckiego okupanta.
http://www.adgth.yoyo.pl/folie/series/folia60.jpeg ale grozny ten hycel wikipedia mowi : Hycel - pomocnik kata, W filmie Zakazane piosenki pojawia się określenie hycel (w piosence pt. Siekiera motyka) jako określenie niemieckiego okupanta
27 lutego 2012, 21:22 [cytuj]
Ale chłopacy wkur**łem się po meczu. Z kolegami oglądałem derby, napiliśmy się dużej ilości "Złotego Napoju" zwanego również Browarkiem żeby oczyścić umysł z tego przykrego wydarzenia. Jakbym mieszkał w Londynie, to jakiś Kanonier stracił by łeb!

Spokojnie, będzie lepiej, THFC do końca życia!
Pozdrawia Wasz wódz- Hycel.:luzik:
Ale chłopacy wkur**łem się po meczu. Z kolegami oglądałem derby, napiliśmy się dużej ilości "Złotego Napoju" zwanego również Browarkiem żeby oczyścić umysł z tego przykrego wydarzenia. Jakbym mieszkał w Londynie, to jakiś Kanonier stracił by łeb! Spokojnie, będzie lepiej, THFC do końca życia! Pozdrawia Wasz wódz- Hycel.:luzik:
27 lutego 2012, 21:59 [cytuj]
no ja tak samo... jakbym mieszkal w londynie to na pewno bym jakas burde zrobil. dobrze,ze rozwinales co znaczy "złoty napoj" bo zaczynalem sie martwic...
no ja tak samo... jakbym mieszkal w londynie to na pewno bym jakas burde zrobil. dobrze,ze rozwinales co znaczy "złoty napoj" bo zaczynalem sie martwic
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
<  1  2  3  4  5  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 154 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się