Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Spurs - Liverpool
28 lipca 2012, 18:15 [cytuj]
Skład wygląda następująco:

Friedel - Naughton, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto - Jenas, Livermore - Lennon, Sigurdsson, Bale - Kane
Skład wygląda następująco: Friedel - Naughton, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto - Jenas, Livermore - Lennon, Sigurdsson, Bale - Kane
Can't Smile Without You!!!
28 lipca 2012, 18:36 [cytuj]
Gallas zaczyna? Lawl. Musimy jak najszybciej napastnika kupić, bo nie można liczyć, że pomocnicy będą jedyni strzelali bramki.
Gallas zaczyna? Lawl. Musimy jak najszybciej napastnika kupić, bo nie można liczyć, że pomocnicy będą jedyni strzelali bramki
LMAO
28 lipca 2012, 18:36 [cytuj]
Liverpool:

Jones - Enrique, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing - Shelvey, Adam, Downing - Cole - Morgan
Liverpool: Jones - Enrique, Flanagan, Skrtel, Carragher, Spearing - Shelvey, Adam, Downing - Cole - Morgan
28 lipca 2012, 18:38 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Gallas zaczyna? Lawl. Musimy jak najszybciej napastnika kupić, bo nie można liczyć, że pomocnicy będą jedyni strzelali bramki

A pamiętasz jak grali aktualni mistrzowie świata i europy :P (żarcik naturalnie ;) )

Ps. Z tego co mówił AVB, to dwie różne drużyny zagrają w dwóch połowach, bo tak strasznie gorąco jest w Baltimore. Nie chce ich "zajechać". Nie wiem jak z napastnikiem, bo mamy tylko jednego :/
A pamiętasz jak grali aktualni mistrzowie świata i europy :P (żarcik naturalnie ;) ) Ps. Z tego co mówił AVB, to dwie różne drużyny zagrają w dwóch połowach, bo tak strasznie gorąco jest w Baltimore. Nie chce ich "zajechać". Nie wiem jak z napastnikiem, bo mamy tylko jednego :/
28 lipca 2012, 18:39 [cytuj]
mozna gdzies oglądnąć mecz??
mozna gdzies oglądnąć mecz??
28 lipca 2012, 18:40 [cytuj]
www.meczyki.pl lub ESPN jeśli posiadasz ;)
www.meczyki.pl lub ESPN jeśli posiadasz ;)
28 lipca 2012, 18:41 [cytuj]
aha dzięki szkoda ze o 01:00 troche dzisaj posiedze na kompie
28 lipca 2012, 18:42 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Stary, mecz zaczyna się za 20 minut :P
Stary, mecz zaczyna się za 20 minut :P
28 lipca 2012, 18:44 [cytuj]
aa sory ale mialem złą informacje patrzyłem wczoraj i bylo podane ze juz niedziela będzie a tu za chwile leci dzięki
aa sory ale mialem złą informacje patrzyłem wczoraj i bylo podane ze juz niedziela będzie a tu za chwile leci dzięki
28 lipca 2012, 18:45 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Hahaha, o 1:00, prawda ale w stanach! U nas o 19 :P
Hahaha, o 1:00, prawda ale w stanach! U nas o 19 :P
28 lipca 2012, 18:45 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Proszę bardzo :D
Proszę bardzo :D
28 lipca 2012, 18:48 [cytuj]
Nie wiem co myśleć o tym ustawieniu. W prawdzie to dopiero przygotowania, ale wydaje mi się, że już na tym etapie szanse gry Jenasa czy Gallasa powinny zostać ograniczone do minimum. Nie trzeba też zaznaczać, że brakuje napastnika.
Nie wiem co myśleć o tym ustawieniu. W prawdzie to dopiero przygotowania, ale wydaje mi się, że już na tym etapie szanse gry Jenasa czy Gallasa powinny zostać ograniczone do minimum. Nie trzeba też zaznaczać, że brakuje napastnika
28 lipca 2012, 18:51 [cytuj]
U mnie na ESPN jest liga Belgijska :P
28 lipca 2012, 18:54 [cytuj]
Buli powiedział/a:

Przecież nie mówiłem, że będzie aż tak łatwo :D

Tutaj bardzo ładny stream:
http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581

skafander powiedział/a:
Nie wiem co myśleć o tym ustawieniu. W prawdzie to dopiero przygotowania, ale wydaje mi się, że już na tym etapie szanse gry Jenasa czy Gallasa powinny zostać ograniczone do minimum. Nie trzeba też zaznaczać, że brakuje napastnika

Tak jak już pisałem. Dwie połowy - dwie rózne drużyny.
Przecież nie mówiłem, że będzie aż tak łatwo :D Tutaj bardzo ładny stream: http://mypremium.tv/stream/?id=1655&1334738581 [quote=skafander] Nie wiem co myśleć o tym ustawieniu. W prawdzie to dopiero przygotowania, ale wydaje mi się, że już na tym etapie szanse gry Jenasa czy Gallasa powinny zostać ograniczone do minimum. Nie trzeba też zaznaczać, że brakuje napastnika
28 lipca 2012, 19:05 [cytuj]
no i co ? juz 19:05 i nic nie ma..

Edit. ladnie smiga na Tucziego linku ;)
no i co ? juz 19:05 i nic nie ma.. Edit. ladnie smiga na Tucziego linku ;)
28 lipca 2012, 19:09 [cytuj]
http://ibrod.tv/channel2.php
Mi nie tnie. Nie wiem czy nie łamię jakiegoś regulaminu czy coś... :D
Tylko czemu przed meczem Tottenham - Liverpool jest hymn amerykański?
http://ibrod.tv/channel2.php Mi nie tnie. Nie wiem czy nie łamię jakiegoś regulaminu czy coś... :D Tylko czemu przed meczem Tottenham - Liverpool jest hymn amerykański?
LMAO
28 lipca 2012, 19:13 [cytuj]
Bale już szaleje
Bale już szaleje
28 lipca 2012, 19:17 [cytuj]
fajnie brakuje tylko polskiego komentarza
fajnie brakuje tylko polskiego komentarza
28 lipca 2012, 19:18 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv4.html tutaj mi nic nie tnie i w miare dobra jakosc.
http://www.drhtv.com.pl/drhtv4.html tutaj mi nic nie tnie i w miare dobra jakosc
28 lipca 2012, 19:23 [cytuj]
W Los Angeles i w Baltimore, w końcu piłkarskie boiska, a nie NFL :D
W Los Angeles i w Baltimore, w końcu piłkarskie boiska, a nie NFL :D
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 50 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się