Forum dyskusyjne
28 lipca 2012, 19:25 [cytuj]
No niestety ,Jenas i Jake to nie sa demony srodka, zdecydowanie ta formacje trzeba wzmocnic, nie ma Sandro i Parkera to dm-a nam nie trzeba. Ale Jenas to nie Modric
No niestety ,Jenas i Jake to nie sa demony srodka, zdecydowanie ta formacje trzeba wzmocnic, nie ma Sandro i Parkera to dm-a nam nie trzeba. Ale Jenas to nie Modric
28 lipca 2012, 19:30 [cytuj]
Fuck, Bale wstawaj ! ! !
Fuck, Bale wstawaj ! ! !
To dare is to do.
28 lipca 2012, 19:31 [cytuj]
no nie wygląda to dobrze
no nie wygląda to dobrze
28 lipca 2012, 19:32 [cytuj]
no nie wygląda to dobrze
no nie wygląda to dobrze
28 lipca 2012, 19:34 [cytuj]
28 lipca 2012, 19:37 [cytuj]
Na pierwszy rzut oka widać, że nie mamy rozgrywającego ;/
Na pierwszy rzut oka widać, że nie mamy rozgrywającego ;/
Can't Smile Without You!!!
28 lipca 2012, 19:38 [cytuj]
co z Big Tom'em? Może już grać? Jest powołany?
co z Big Tom'em? Może już grać? Jest powołany?
28 lipca 2012, 19:39 [cytuj]
w sumie fryz Livermora też nie wygląda dobrze...
w sumie fryz Livermora też nie wygląda dobrze...:nie:
To dare is to do.
28 lipca 2012, 19:42 [cytuj]
Jenas to jakas tragedia...
Tom przeciez juz gral w ostatnich meczach, dzisiaj pewnie wyjdzie w drugiej polowce.
Tom przeciez juz gral w ostatnich meczach, dzisiaj pewnie wyjdzie w drugiej polowce
28 lipca 2012, 19:48 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Tom przeciez juz gral w ostatnich meczach, dzisiaj pewnie wyjdzie w drugiej polowce
To dobrze, mam nadzieje że rozrusza gre troche.
To dobrze, mam nadzieje że rozrusza gre troche
28 lipca 2012, 19:54 [cytuj]
Kurde, szkoda tego...
Kurde, szkoda tego
28 lipca 2012, 19:54 [cytuj]
:O Lennon
:O Lennon
28 lipca 2012, 19:55 [cytuj]
Kurwa lennnon z metra w slupek!
Kurwa lennnon z metra w slupek!
28 lipca 2012, 19:56 [cytuj]
Rewelacyjnie to to nie wygląda... Playmaker i striker - bezcenne
Rewelacyjnie to to nie wygląda... Playmaker i striker - bezcenne ;)
28 lipca 2012, 19:59 [cytuj]
Boże nie moge patrzeć na te kloce w środku pola. Jenas, Livermore, Sigurdsson na razie tragedia... Nie widziałem jeszcze podania do przodu w ich wykonaniu.
Boże nie moge patrzeć na te kloce w środku pola. Jenas, Livermore, Sigurdsson na razie tragedia... Nie widziałem jeszcze podania do przodu w ich wykonaniu
28 lipca 2012, 20:00 [cytuj]
na + na pewno Gylfi , Bale, Kaboul , BAE , calkiem niezle Naughton Lennon i Kane. Gallas nic zlego , nic szczegolnego .
Na minus zdecydowanie nasz srodek Jake i Jenas
na + na pewno Gylfi , Bale, Kaboul , BAE , calkiem niezle Naughton Lennon i Kane. Gallas nic zlego , nic szczegolnego .
Na minus zdecydowanie nasz srodek Jake i Jenas
28 lipca 2012, 20:02 [cytuj]
Jenas z Livermorem - ciężko opisać jak nieefektywnie to funkcjonuje. Ciężko mi też przychodzi patrzenie na lekkość BAE. Dużo łatwiej byłoby,gdyby grał w drugiej linii, ale w obronie wydaje mi się, że powinien zachowywać się trochę bardziej odpowiedzialnie. W drugiej połowie może VdV na szpicy? Może pozytywnie nas zaskoczy?
Jenas z Livermorem - ciężko opisać jak nieefektywnie to funkcjonuje. Ciężko mi też przychodzi patrzenie na lekkość BAE. Dużo łatwiej byłoby,gdyby grał w drugiej linii, ale w obronie wydaje mi się, że powinien zachowywać się trochę bardziej odpowiedzialnie. W drugiej połowie może VdV na szpicy? Może pozytywnie nas zaskoczy?
28 lipca 2012, 20:03 [cytuj]
Jak Lennon tego nie zmieścił to ja nie wiem
Jak Lennon tego nie zmieścił to ja nie wiem :D
28 lipca 2012, 20:08 [cytuj]
skafander powiedział/a:
Rafa jest kontuzjowany...
Rafa jest kontuzjowany
28 lipca 2012, 20:08 [cytuj]
:boisie::boisie: JJ i J. Livermore - jeśli to ma być na środek na ten sezon to już widzę walkę o TOP4:boisie:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!