Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Spurs - Liverpool
28 lipca 2012, 20:22 [cytuj]
Kto wszedł w drugiej połowie? zauważyłem Walkera i Townseda za kogo??..
Kto wszedł w drugiej połowie? zauważyłem Walkera i Townseda za kogo??
To dare is to do.
28 lipca 2012, 20:25 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:boisie::boisie: JJ i J. Livermore - jeśli to ma być na środek na ten sezon to już widzę walkę o TOP4:boisie:
Nie bój nie bój być może wróci trzeci z tej świętej trójcy co zwał się Zokora wtedy dopiero zobaczysz walkę o top 4:rotfl:
Nie bój nie bój być może wróci trzeci z tej świętej trójcy co zwał się Zokora wtedy dopiero zobaczysz walkę o top 4:rotfl:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 lipca 2012, 20:25 [cytuj]
Walker za BAE, a Townsend chyba za Jenas'a
Walker za BAE, a Townsend chyba za Jenas'a
28 lipca 2012, 20:26 [cytuj]
We've made a two changes at HT - Kyle Walker for Kyle Naughton, Andros Townsend for Gareth Bale.
We've made a two changes at HT - Kyle Walker for Kyle Naughton, Andros Townsend for Gareth Bale
28 lipca 2012, 20:27 [cytuj]
Przecież Naughton gra na lewej stronie defensywy, tak usłyszałem info od komentatora
Przecież Naughton gra na lewej stronie defensywy, tak usłyszałem info od komentatora
28 lipca 2012, 20:33 [cytuj]
Proove_e powiedział/a:

Gra gra. Nie ma BAE.
Gra gra. Nie ma BAE
Can't Smile Without You!!!
28 lipca 2012, 20:39 [cytuj]
gallas to nie napastnik jednak :D
gallas to nie napastnik jednak :D
28 lipca 2012, 20:44 [cytuj]
Jest jeszcze Bassong, Bentley, Jan i Tom
Jest jeszcze Bassong, Bentley, Jan i Tom
28 lipca 2012, 20:47 [cytuj]
a vdv jest?? i JD?
a vdv jest?? i JD?
28 lipca 2012, 20:48 [cytuj]
VdV kontuzja przeciez, a Defoe wrocil do Angli z powodu tragicznej smierci kuzynki
VdV kontuzja przeciez, a Defoe wrocil do Angli z powodu tragicznej smierci kuzynki
28 lipca 2012, 20:50 [cytuj]
to nie mamy porażającej kadry jakos teras
to nie mamy porażającej kadry jakos teras
28 lipca 2012, 21:00 [cytuj]
Wyjazd : Bassong i Jenas
Ława : Hud , Jake i o dziwo Bentley
na + jako mlodzi Kane i Caroll, Townsend
Potrzebujemy : Napastnika x 2 i koniecznie rozgrywajacego Luke/jego nastepce oraz jednego z naszych dm-ow na boisku Sandro/Parker
Wyjazd : Bassong i Jenas Ława : Hud , Jake i o dziwo Bentley na + jako mlodzi Kane i Caroll, Townsend Potrzebujemy : Napastnika x 2 i koniecznie rozgrywajacego Luke/jego nastepce oraz jednego z naszych dm-ow na boisku Sandro/Parker
28 lipca 2012, 21:04 [cytuj]
No tak to my Premier League nie wygramy ;)

Bieda z nędzą :blee:
No tak to my Premier League nie wygramy ;) Bieda z nędzą :blee:
Can't Smile Without You!!!
28 lipca 2012, 21:07 [cytuj]
powiem tak - graliśmy słabo - ewidentnie brak "mózgu" drużyny i NNR-a :glupek: - mam tylko nadzieje, że Levy i AVB to widzą - tak więc: Ade, Sahin, + Hulk/Falcao i b:Fędzie GIT
powiem tak - graliśmy słabo - ewidentnie brak "mózgu" drużyny i NNR-a :glupek: - mam tylko nadzieje, że Levy i AVB to widzą - tak więc: Ade, Sahin, + Hulk/Falcao i b:Fędzie GIT
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 lipca 2012, 21:36 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Sahin to będzie max co wyciągniemy w tym okienku. A były czasy(ktoś je jeszcze pamięta?) gdzie naszym mózgiem był niejaki Hossam Ghaly
Sahin to będzie max co wyciągniemy w tym okienku. A były czasy(ktoś je jeszcze pamięta?) gdzie naszym mózgiem był niejaki Hossam Ghaly
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
28 lipca 2012, 22:16 [cytuj]
Nie wiem jak wam ale mi szkoda w ch*j tego JD. Najpierw ojca, teraz kuzynka ja piernicze człowiek może się lekko załamać po takim czymś
Nie wiem jak wam ale mi szkoda w ch*j tego JD. Najpierw ojca, teraz kuzynka ja piernicze człowiek może się lekko załamać po takim czymś
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
<  1  2  3  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 155 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się