Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Watford - Tottenham
5 sierpnia 2012, 14:01 [cytuj]
16.00 na Vicarage Road! Transmisje mile widziane :tak:
16.00 na Vicarage Road! Transmisje mile widziane :tak:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2012, 14:18 [cytuj]
Az niemozliwe....nigdzie nie ma transmisji;(
Az niemozliwe....nigdzie nie ma transmisji;(
5 sierpnia 2012, 14:18 [cytuj]
Nie wiem, czy to Spursmania się tak stoczyła czy ja za dużo wymagam (więcej niż newsa na tydzień), ale dzięki varba za przypomnienie :)
Nie wiem, czy to Spursmania się tak stoczyła czy ja za dużo wymagam (więcej niż newsa na tydzień), ale dzięki varba za przypomnienie :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
5 sierpnia 2012, 15:26 [cytuj]
Friedel; Naughton, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto; Jenas, Livermore; Carroll, Lennon, Bale; Defoe

subs: Cudicini, Bassong, Dawson, Vertonghen, Walker, Bentley, Huddlestone, Townsend, Sigurdsson, Kane.

Kurde co jest z Rafą? Nadal ma jakiś uraz?
Friedel; Naughton, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto; Jenas, Livermore; Carroll, Lennon, Bale; Defoe subs: Cudicini, Bassong, Dawson, Vertonghen, Walker, Bentley, Huddlestone, Townsend, Sigurdsson, Kane. Kurde co jest z Rafą? Nadal ma jakiś uraz?
Come On You Spurs !
5 sierpnia 2012, 15:33 [cytuj]
są jakieś linki do transmisji ?
są jakieś linki do transmisji ?
5 sierpnia 2012, 15:36 [cytuj]
Na wiziwigu póki co nie ma, i pewnie nie będzie. Blackburn jest, a Spursów nie puszczą...
Na wiziwigu póki co nie ma, i pewnie nie będzie. Blackburn jest, a Spursów nie puszczą
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
5 sierpnia 2012, 15:37 [cytuj]
mogliby Panowie ze Spurs zorganizować jakiś free-streaming na oficjalnej stronce klubu :mysli: to by było dobre
mogliby Panowie ze Spurs zorganizować jakiś free-streaming na oficjalnej stronce klubu :mysli: to by było dobre
.upadamy na dno by odbić się od niego.
5 sierpnia 2012, 15:40 [cytuj]
Nylon, jasne...i pożegnać się z pieniędzmi z praw do transmisji? ;) Coraz częściej łapię się za głowę, jak czytam Spursmanię.

Jakby ktoś miał jakiś link, to niech się podzieli.
Nylon, jasne...i pożegnać się z pieniędzmi z praw do transmisji? ;) Coraz częściej łapię się za głowę, jak czytam Spursmanię. Jakby ktoś miał jakiś link, to niech się podzieli
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
5 sierpnia 2012, 15:54 [cytuj]
FallenOne powiedział/a:
Nylon, jasne...i pożegnać się z pieniędzmi z praw do transmisji? ;) Coraz częściej łapię się za głowę, jak czytam Spursmanię.

Jakby ktoś miał jakiś link, to niech się podzieli

No właśnie nie sprzedali chyba nikomu praw do transmisji, więc może ty wrzuć jakieś
No właśnie nie sprzedali chyba nikomu praw do transmisji, więc może ty wrzuć jakieś
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2012, 16:09 [cytuj]
Lipa że nie ma transmisji :(
Lipa że nie ma transmisji :(
5 sierpnia 2012, 16:18 [cytuj]
tak z czystej ciekawości ile kosztuje dostęp do spurs tv i jaka jest szansa, że jak puszczę stream dla paru wyjadaczy z tej strony to mnie zbanują/pociągną do odpowiedzialności :bezradny:?
tak z czystej ciekawości ile kosztuje dostęp do spurs tv i jaka jest szansa, że jak puszczę stream dla paru wyjadaczy z tej strony to mnie zbanują/pociągną do odpowiedzialności :bezradny:?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
5 sierpnia 2012, 16:18 [cytuj]
Mogę was wspomóc jedynie relacją radiową...

http://www.bbc.co.uk/radio/player/bbc_london

...mam nadzieję, że będzie wam działało
Mogę was wspomóc jedynie relacją radiową... http://www.bbc.co.uk/radio/player/bbc_london ...mam nadzieję, że będzie wam działało
Can't Smile Without You!!!
5 sierpnia 2012, 16:33 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Ale i tak nie ma tego meczu na SpursTV, jakby był to bym go oglądał. Śmieszne bo nawet Notts County można obejrzeć w tv a naszego meczu nie <żałosne>
Ale i tak nie ma tego meczu na SpursTV, jakby był to bym go oglądał. Śmieszne bo nawet Notts County można obejrzeć w tv a naszego meczu nie <żałosne>
5 sierpnia 2012, 16:42 [cytuj]
Nie dziala ta relacja radiowa
5 sierpnia 2012, 16:44 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Właśnie dlatego napisałem, że mam nadzieję. U mnie działa, ale pewnie tylko na terenie UK. Sorki...
Właśnie dlatego napisałem, że mam nadzieję. U mnie działa, ale pewnie tylko na terenie UK. Sorki
5 sierpnia 2012, 16:51 [cytuj]
Bez bramek do przerwy.
Bez bramek do przerwy
5 sierpnia 2012, 16:54 [cytuj]
Bez bramek i bez okazji, bo jak słucham w radio to nie wiele się dzieje ;|
Bez bramek i bez okazji, bo jak słucham w radio to nie wiele się dzieje ;|
5 sierpnia 2012, 16:55 [cytuj]
Główka Gallasa (po rożnym Carrolla) to chyba jedyne zagrożenie jakie stworzyliśmy... Ktoś musi w końcu otworzyć oczy :blee:
Główka Gallasa (po rożnym Carrolla) to chyba jedyne zagrożenie jakie stworzyliśmy... Ktoś musi w końcu otworzyć oczy :blee:
5 sierpnia 2012, 17:10 [cytuj]
Cudi za Friedela, Gylfi za Jenasa, Walker za Naughtona i Jaśko za Gallasa
Cudi za Friedela, Gylfi za Jenasa, Walker za Naughtona i Jaśko za Gallasa
5 sierpnia 2012, 17:19 [cytuj]
Gooooooool Defoe!
Gooooooool Defoe!
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 126 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się