5 sierpnia 2012, 17:19 [cytuj]
1:0 Defoe głową (asysta Walkera)
1:0 Defoe głową (asysta Walkera)
Can't Smile Without You!!!
5 sierpnia 2012, 17:21 [cytuj]
Defoe zdobywa bramkę głową, zanurkował do podania Kyle Walkera i umieścił głową piłke w siatce.
Defoe zdobywa bramkę głową, zanurkował do podania Kyle Walkera i umieścił głową piłke w siatce. :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2012, 17:26 [cytuj]
GOAL! 1-0 Tottenham! 55minute.
Defoe heads in from a great cross from Walker. COYS!
GOAL! 1-0 Tottenham! 55minute.
Defoe heads in from a great cross from Walker. COYS!
5 sierpnia 2012, 17:33 [cytuj]
Big Tom za Carrolla i Kane za Defoe 67 min
Big Tom za Carrolla i Kane za Defoe 67 min
5 sierpnia 2012, 17:39 [cytuj]
Townsend za Garetha 75 min
Townsend za Garetha 75 min
5 sierpnia 2012, 17:40 [cytuj]
"terrific run for Dutchman" tak komentator radiowy określił akcje Vertonghena :rotfl::rotfl::rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 sierpnia 2012, 17:44 [cytuj]
Bentley za Livermore
Bentley za Livermore
5 sierpnia 2012, 17:48 [cytuj]
Cieszy mnie że w każdym sparingu grają Kane, Townsend i przede wszystkim Carroll, bardzo dobrze wypadal w LE rok temu
Cieszy mnie że w każdym sparingu grają Kane, Townsend i przede wszystkim Carroll, bardzo dobrze wypadal w LE rok temu
5 sierpnia 2012, 17:57 [cytuj]
Koniec Panowie. Wiele dobrego o tym meczu napisać nie można, więc przyjmijmy, że po prostu się odbył...
Tak jak pisałem wyżej - ktoś musi przejrzeć na oczy, bo "mizeria" to chyba za mało powiedziane
...a sezon zaczyna się za dwa tygodnie
Koniec Panowie. Wiele dobrego o tym meczu napisać nie można, więc przyjmijmy, że po prostu się odbył...
Tak jak pisałem wyżej - ktoś musi przejrzeć na oczy, bo "mizeria" to chyba za mało powiedziane :blee:
...a sezon zaczyna się za dwa tygodnie :boisie:
5 sierpnia 2012, 18:58 [cytuj]
W czwartek gramy z Valencią, więc raczej będzie stream gdzieś. I podejrzewam, że tam będzie grał potencjalny pierwszy skład od samego początku.
W czwartek gramy z Valencią, więc raczej będzie stream gdzieś. I podejrzewam, że tam będzie grał potencjalny pierwszy skład od samego początku
LMAO
6 sierpnia 2012, 22:43 [cytuj]
http://www.youtube.com/watch?v=4AsfZD_Q3RU
bramczeka
http://www.youtube.com/watch?v=4AsfZD_Q3RU
bramczeka ;)