Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Głosujemy na Tottenham!
14 sierpnia 2012, 18:51 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa - ankieta, który mecz chcemy obejrzeć w canal+. Widziałem to już w innym poście, ale nowy temat bardziej zwróci uwagę.
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa - ankieta, który mecz chcemy obejrzeć w canal+. Widziałem to już w innym poście, ale nowy temat bardziej zwróci uwagę
14 sierpnia 2012, 21:11 [cytuj]
już zagłosowałem 3 razy, musimy poprosić osoby postronne o pomoc bo nie damy rady
już zagłosowałem 3 razy, musimy poprosić osoby postronne o pomoc bo nie damy rady
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2012, 21:16 [cytuj]
varba powiedział/a:

Liczy się tylko raz. C+ już powiedział, że z każdego IP biorą tylko jeden głos.
Liczy się tylko raz. C+ już powiedział, że z każdego IP biorą tylko jeden głos
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
14 sierpnia 2012, 21:21 [cytuj]
Varba, dwa twoje głosy i tak zostaną niestety usunięte.

"Mamy już oficjalne wyniki nasze sondy na jeden z meczów ligi angielskiej w pierwszej kolejce. Pokażemy mecz Arsenal-Sunderland. Wynik po weryfikacji brzmi: Arsenal - Sunderland - 20286 głosów, WBA - Liverpool - 19692 głosów. Z 5214 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Arsenalu, z 7023 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Liverpoolu. Krótko mówiąc nieuczciwe głosy oddawano zarówno na jeden jak i na drugi mecz. Oczywiście jeśli z jednego IP wysłano np. 6 głosów, odejmowaliśmy 5. Dziękujemy za udział w glosowaniu. Przypominamy, że w pierwszej kolejce pokażemy w sumie aż 5 spotkań."

Poszła akcja na angielskich forach i twitterach. Damy rade.
Varba, dwa twoje głosy i tak zostaną niestety usunięte. "Mamy już oficjalne wyniki nasze sondy na jeden z meczów ligi angielskiej w pierwszej kolejce. Pokażemy mecz Arsenal-Sunderland. Wynik po weryfikacji brzmi: Arsenal - Sunderland - 20286 głosów, WBA - Liverpool - 19692 głosów. Z 5214 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Arsenalu, z 7023 numerów IP oddano więcej niż jeden głos na mecz Liverpoolu. Krótko mówiąc nieuczciwe głosy oddawano zarówno na jeden jak i na drugi mecz. Oczywiście jeśli z jednego IP wysłano np. 6 głosów, odejmowaliśmy 5. Dziękujemy za udział w glosowaniu. Przypominamy, że w pierwszej kolejce pokażemy w sumie aż 5 spotkań." Poszła akcja na angielskich forach i twitterach. Damy rade
14 sierpnia 2012, 22:12 [cytuj]
Ja zapodałem akcję na Japońskich. Nippony mogą poklikać bo to maniaki ;p
Ja zapodałem akcję na Japońskich. Nippony mogą poklikać bo to maniaki ;p
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 sierpnia 2012, 22:17 [cytuj]
Oby bo mielismy 33,3 ale spadamy!
Oby bo mielismy 33,3 ale spadamy!
14 sierpnia 2012, 22:33 [cytuj]
W takich sprawach to my sobie możemy rywalizować z Fulham, nie z United. Odpuście sobie :)
W takich sprawach to my sobie możemy rywalizować z Fulham, nie z United. Odpuście sobie :)
14 sierpnia 2012, 22:42 [cytuj]
Może i nie damy rady ale przynajmiej pokarzemy tym z canal+ że nie można lekceważyć fanów Spurs:nerwus:
Może i nie damy rady ale przynajmiej pokarzemy tym z canal+ że nie można lekceważyć fanów Spurs:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 sierpnia 2012, 22:43 [cytuj]
Trzeba sie tam jakos logowac - czy wystarczy kliknąc na meczyk:mysli:
Trzeba sie tam jakos logowac - czy wystarczy kliknąc na meczyk:mysli:
14 sierpnia 2012, 22:54 [cytuj]
tylko kliknąć
tylko kliknąć
14 sierpnia 2012, 23:04 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

To sobie odpuść! Ciekawe czy tak będziesz zagrzewał naszych piłkarzy jak będziemy grać z Man Und!?
To sobie odpuść! Ciekawe czy tak będziesz zagrzewał naszych piłkarzy jak będziemy grać z Man Und!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 sierpnia 2012, 23:12 [cytuj]
Walczymy panowie,,:nerwus: -do kiedy to referendum?:mysli:
Walczymy panowie,,:nerwus: -do kiedy to referendum?:mysli:
14 sierpnia 2012, 23:22 [cytuj]
Kurwa mać, varba, bądź raz w życiu realistą. Wystarczy, że zagłosuje 10% kibiców United z z dwóch głównych stronek ManU, a i tak zostaniemy zmiażdżeni.

Momentami odpuść sobie myślenie i pisanie.
Kurwa mać, varba, bądź raz w życiu realistą. Wystarczy, że zagłosuje 10% kibiców United z z dwóch głównych stronek ManU, a i tak zostaniemy zmiażdżeni. Momentami odpuść sobie myślenie i pisanie
14 sierpnia 2012, 23:25 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Kurwa mać, varba, bądź raz w życiu realistą. Wystarczy, że zagłosuje 10% kibiców United z z dwóch głównych stronek ManU, a i tak zostaniemy zmiażdżeni.

Momentami odpuść sobie myślenie i pisanie

Tak będziesz zagrzewał naszych piłkarzy do walki jak będą grali z Man Und!? Odpuście sobie są wiekszym klubem mają więcej kibiców
Tak będziesz zagrzewał naszych piłkarzy do walki jak będą grali z Man Und!? Odpuście sobie są wiekszym klubem mają więcej kibiców
14 sierpnia 2012, 23:28 [cytuj]
Nawet jak przegramy, ale zagłosuje 10 tyś na nasz mecz to będzie to jakaś wiadomość dla tych co puszczają mecze. Z myśleniem to u mnie chyba lepiej bo wiem po co organizowane takie sondy. Mianowicie po to żeby przekonać się jakie jest zainteresowanie meczem i jaka jest baza kibiców. Skoro zainteresowanie naszymi meczami będzie duże to chętniej będą puszczać nasze mecze.
Nawet jak przegramy, ale zagłosuje 10 tyś na nasz mecz to będzie to jakaś wiadomość dla tych co puszczają mecze. Z myśleniem to u mnie chyba lepiej bo wiem po co organizowane takie sondy. Mianowicie po to żeby przekonać się jakie jest zainteresowanie meczem i jaka jest baza kibiców. Skoro zainteresowanie naszymi meczami będzie duże to chętniej będą puszczać nasze mecze
14 sierpnia 2012, 23:29 [cytuj]
Powiedz mi, że udajesz, proszę :boisie:

Co ma piernik do wiatraka? Nie widzisz różnicy między równą walką 22 gości, a głosowaniem, gdzie z jednej strony jest kilkaset tysięcy, a po drugiej maksymalnie tysiąc?

E: Puszczą to, co przyniesie im największą oglądalność, a minie jeszcze kilkadziesiąt (kilkaset) lat zanim będziemy mieli w Polsce większą bazę kibicowską niż United czy Chelsea.
Powiedz mi, że udajesz, proszę :boisie: Co ma piernik do wiatraka? Nie widzisz różnicy między równą walką 22 gości, a głosowaniem, gdzie z jednej strony jest kilkaset tysięcy, a po drugiej maksymalnie tysiąc? E: Puszczą to, co przyniesie im największą oglądalność, a minie jeszcze kilkadziesiąt (kilkaset) lat zanim będziemy mieli w Polsce większą bazę kibicowską niż United czy Chelsea
14 sierpnia 2012, 23:35 [cytuj]
A ja mam zmienne IP to moge glosowac i glosowac:D
14 sierpnia 2012, 23:36 [cytuj]
A ja porwe sie na milony w imię THFC!:nerwus:
Może by tak napasc na mediamarkt..:mysli:
A ja porwe sie na milony w imię THFC!:nerwus: Może by tak napasc na mediamarkt..:mysli:
14 sierpnia 2012, 23:38 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Cel uświęca srodki:cwaniak:
Cel uświęca srodki:cwaniak:
14 sierpnia 2012, 23:39 [cytuj]
Ale argument varby co do "głębokiej" analizy tych sond jest logiczny, zobaczą że Mu wygrało, owszem, ale też że popyt na Spurs jest duży, więc mogliby być przychylni TH przy następnych sondach bądź transmisjach ...

http://www.iss-sport.pl/ wiele gadżetów Tottenhamu posiadacie pewnie dzięki usługom tego sklepu prawda? Chyba musze "wrzucić" pare rzeczy do koszyka :cwaniak::cwaniak:
Ale argument varby co do "głębokiej" analizy tych sond jest logiczny, zobaczą że Mu wygrało, owszem, ale też że popyt na Spurs jest duży, więc mogliby być przychylni TH przy następnych sondach bądź transmisjach ... http://www.iss-sport.pl/ wiele gadżetów Tottenhamu posiadacie pewnie dzięki usługom tego sklepu prawda? Chyba musze "wrzucić" pare rzeczy do koszyka :cwaniak::cwaniak:
To dare is to do.
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 120 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się