Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Głosujemy na Tottenham!
14 sierpnia 2012, 23:45 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Powiedz mi, że udajesz, proszę :boisie:

Co ma piernik do wiatraka? Nie widzisz różnicy między równą walką 22 gości, a głosowaniem, gdzie z jednej strony jest kilkaset tysięcy, a po drugiej maksymalnie tysiąc?

E: Puszczą to, co przyniesie im największą oglądalność, a minie jeszcze kilkadziesiąt (kilkaset) lat zanim będziemy mieli w Polsce większą bazę kibicowską niż United czy Chelsea

Zoolek po to są te sondy aby zobaczyć, które mecze będą bardziej oglądane. Cyfra ma chyba 100% praw wykupionych i mogłaby pokazywać wszystkie mecze(tylko brak w Polsce kibiców takiego noricz czy QPR) tzn brak wystarczającej ilości tych kibiców i miejsca na transponderach. Kibice serie A olewali sondy etc i już od tego sezonu serie A brak w Cyfrze
Zoolek po to są te sondy aby zobaczyć, które mecze będą bardziej oglądane. Cyfra ma chyba 100% praw wykupionych i mogłaby pokazywać wszystkie mecze(tylko brak w Polsce kibiców takiego noricz czy QPR) tzn brak wystarczającej ilości tych kibiców i miejsca na transponderach. Kibice serie A olewali sondy etc i już od tego sezonu serie A brak w Cyfrze
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
14 sierpnia 2012, 23:54 [cytuj]
Rozeznanie rynku mieli pewnie zrobione już dawno temu, nie parę dni przed rozpoczęciem sezonu i nie będą tego rozeznania robić w środku sezonu czy w końcówce, bo ankiety są przez cały rok.

A propos Serie A cytat C+ z facebook'a, gdzie wdali się w dyskusję z resztą:

"Chodzi o to, że oglądalność była niska, a liga włoska była jedyną z naszych lig, która zanotowała znaczący spadek liczby widzów. I w odniesieniu do tych wyników oraz innych badań cena za prawa była nieadekwatna do ich wartości."
Rozeznanie rynku mieli pewnie zrobione już dawno temu, nie parę dni przed rozpoczęciem sezonu i nie będą tego rozeznania robić w środku sezonu czy w końcówce, bo ankiety są przez cały rok. A propos Serie A cytat C+ z facebook'a, gdzie wdali się w dyskusję z resztą: "Chodzi o to, że oglądalność była niska, a liga włoska była jedyną z naszych lig, która zanotowała znaczący spadek liczby widzów. I w odniesieniu do tych wyników oraz innych badań cena za prawa była nieadekwatna do ich wartości."
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
15 sierpnia 2012, 01:35 [cytuj]
no ale gdyby ludzie oglądali to C+ wyłożyłaby te pieniądze na serie A. Poza tym prawda jest taka, że Vivendi łączy się z Wejchertowem i dlatego oszczędzają tam gdzie mogą :blee:
no ale gdyby ludzie oglądali to C+ wyłożyłaby te pieniądze na serie A. Poza tym prawda jest taka, że Vivendi łączy się z Wejchertowem i dlatego oszczędzają tam gdzie mogą :blee:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 sierpnia 2012, 08:45 [cytuj]
Zrobcie ogloszenie na glownej stronie
Zrobcie ogloszenie na glownej stronie
15 sierpnia 2012, 09:26 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Powiedz mi, że udajesz, proszę :boisie: Co ma piernik do wiatraka? Nie widzisz różnicy między równą walką 22 gości, a głosowaniem, gdzie z jednej strony jest kilkaset tysięcy, a po drugiej maksymalnie tysiąc? E: Puszczą to, co przyniesie im największą oglądalność, a minie jeszcze kilkadziesiąt (kilkaset) lat zanim będziemy mieli w Polsce większą bazę kibicowską niż United czy Chelsea

Powiedz mi że ty udajesz i tak naprawdę nie jesteś zawistnym polaczkiem. Skoro cały temat cię mało obchodzi to po cholerę tu piszesz i demotywujesz innych. Nie twoja sprawa, nie chcesz brać w tüm udziału to nie pisz wcale. Zajmij się czymś innym, nie sraj ludziom na wycieraczke!
Powiedz mi że ty udajesz i tak naprawdę nie jesteś zawistnym polaczkiem. Skoro cały temat cię mało obchodzi to po cholerę tu piszesz i demotywujesz innych. Nie twoja sprawa, nie chcesz brać w tüm udziału to nie pisz wcale. Zajmij się czymś innym, nie sraj ludziom na wycieraczke!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 sierpnia 2012, 10:34 [cytuj]
26% no ale chociaz niech wiedza ze 11/4 woli ogladnac Spurs , moze nastepnym razem puszcza wiecej naszych meczy :)
26% no ale chociaz niech wiedza ze 11/4 woli ogladnac Spurs , moze nastepnym razem puszcza wiecej naszych meczy :)
15 sierpnia 2012, 10:52 [cytuj]
Jest pewien sposób! Przeglądarka Tor!

https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en

ma zmienne IP i trasowanie cebulowe drugiej generacji ( hehe, a po polsku zapewnia Ci anonimowe przeglądanie sieci ) w każdym razie Ci który mają chwilę czasu i chcą zobaczyć zmarszczone twarze kibiców ManU:
1)pobierają przeglądarkę
2)wchodzą na C+ głosują
3)restart przeglądarki
4)powtórz od pkt 2 aż do "zwycięstwa"

ps: zapomniałbym tor pozwala na ominięcie zabezpieczeń w miejscu pracy

COYS!
Jest pewien sposób! Przeglądarka Tor! https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en ma zmienne IP i trasowanie cebulowe drugiej generacji ( hehe, a po polsku zapewnia Ci anonimowe przeglądanie sieci ) w każdym razie Ci który mają chwilę czasu i chcą zobaczyć zmarszczone twarze kibiców ManU: 1)pobierają przeglądarkę 2)wchodzą na C+ głosują 3)restart przeglądarki 4)powtórz od pkt 2 aż do "zwycięstwa" ps: zapomniałbym tor pozwala na ominięcie zabezpieczeń w miejscu pracy COYS!
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
15 sierpnia 2012, 11:31 [cytuj]
walczmy :nerwus:- ja dziś oddałem 2 głosy z innych komputerów:nerwus:
walczmy :nerwus:- ja dziś oddałem 2 głosy z innych komputerów:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
15 sierpnia 2012, 14:29 [cytuj]
24%:mysli: :nie::nie:
24%:mysli: :nie::nie:
15 sierpnia 2012, 16:20 [cytuj]
Ankieta bez szans z waszej strony, Canal+ dał to tylko po to by jeszcze dodatkową reklame sobie zrobic.
Ankieta bez szans z waszej strony, Canal+ dał to tylko po to by jeszcze dodatkową reklame sobie zrobic
15 sierpnia 2012, 17:25 [cytuj]
kiko10 powiedział/a:
Ankieta bez szans z waszej strony, Canal+ dał to tylko po to by jeszcze dodatkową reklame sobie zrobic

Ankieta bez szans ale ty trzęsiesz portkami. Inaczej zostałbś z dzieciakami na forum MUłów
Ankieta bez szans ale ty trzęsiesz portkami. Inaczej zostałbś z dzieciakami na forum MUłów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 sierpnia 2012, 17:33 [cytuj]
dokładnie masz 100% racje, chcesz flaszke za to??
15 sierpnia 2012, 18:22 [cytuj]
Jutro powinno dojść za moją przyczyną 15 do 20 głosów - jest 21,7 - ale walczymy;|
Jutro powinno dojść za moją przyczyną 15 do 20 głosów - jest 21,7 - ale walczymy;|
15 sierpnia 2012, 18:24 [cytuj]
;|To mi się podoba;|;|;|
;|To mi się podoba;|;|;|
15 sierpnia 2012, 19:37 [cytuj]
kiko10 powiedział/a:

Nie chce żebyś sobie zajął się swoim klubem i tu więcej nie przychodził, najlepiej jak ktoś dałby ci bana :) i wszyscy mielibyśmy święty spokój! Przepraszam wszystkich że podkarmiłem trolla, ale nie mogłem się powstrzymać :D
Nie chce żebyś sobie zajął się swoim klubem i tu więcej nie przychodził, najlepiej jak ktoś dałby ci bana :) i wszyscy mielibyśmy święty spokój! Przepraszam wszystkich że podkarmiłem trolla, ale nie mogłem się powstrzymać :D
16 sierpnia 2012, 18:15 [cytuj]
21,7% - walka!:nerwus:
21,7% - walka!:nerwus:
16 sierpnia 2012, 21:32 [cytuj]
Witajcie wszyscy kibice Tottenhamu. Zapraszam do głosowania. Jeśli wygramy głosowanie to mecz Tottenham-West Brom zobaczymy na antenie canalplus. Proszę o głosy: canalplus.pl/sport/oferta-sportowa

Jestem kibicem Arsenalu :D ale chcę, żeby to wygrał Tottenham. Dałem już znać na drugiej stronie Tottenhamu i na rosyjskiej stronie Arsenalu.
Dacie radę!!!! :zly:
Witajcie wszyscy kibice Tottenhamu. Zapraszam do głosowania. Jeśli wygramy głosowanie to mecz Tottenham-West Brom zobaczymy na antenie canalplus. Proszę o głosy: canalplus.pl/sport/oferta-sportowa Jestem kibicem Arsenalu :D ale chcę, żeby to wygrał Tottenham. Dałem już znać na drugiej stronie Tottenhamu i na rosyjskiej stronie Arsenalu. Dacie radę!!!! :zly:
16 sierpnia 2012, 21:38 [cytuj]
Oddałem głos ale czy to coś da? :bezradny: Nie mamy szans z tą bandą małolatów kibicującym Muułom :zly:
Oddałem głos ale czy to coś da? :bezradny: Nie mamy szans z tą bandą małolatów kibicującym Muułom :zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
17 sierpnia 2012, 16:03 [cytuj]
Dalej WIARA! Mobilizować!
Dalej WIARA! Mobilizować!
18 sierpnia 2012, 14:25 [cytuj]
22,9% - dalej walka! Ja już nie mam komputera wokół siebie z którego bym nie kliknął:nerwus:
22,9% - dalej walka! Ja już nie mam komputera wokół siebie z którego bym nie kliknął:nerwus:
<  1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 115 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się