Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » FAN KLUB SPURSOW NA FACEBOOK-U
17 stycznia 2009, 23:42 [cytuj]
chcialbym aby wszyscy spursmaniacy przylaczyli sie do mojej grupy TOTTENHAM HOTSPUR fan klub POLAND.wystarczy zarejstrowac na www.facebook.com .wysukac moj profil MACIEK THFC ITNER,dodac mnie do znajomych,ja odbiore zaproszenie i natychmiast wysylam zaproszenie do organizacji-cel 1000 osob ,licze na was spursmaniacy:)
Bezsposredni kontakt na facebook-u pomogl by rowniez w ewentualnych zjazdach czy wyprawach na mecze--YID ARMY--
chcialbym aby wszyscy spursmaniacy przylaczyli sie do mojej grupy TOTTENHAM HOTSPUR fan klub POLAND.wystarczy zarejstrowac na www.facebook.com .wysukac moj profil MACIEK THFC ITNER,dodac mnie do znajomych,ja odbiore zaproszenie i natychmiast wysylam zaproszenie do organizacji-cel 1000 osob ,licze na was spursmaniacy:) Bezsposredni kontakt na facebook-u pomogl by rowniez w ewentualnych zjazdach czy wyprawach na mecze--YID ARMY--
18 stycznia 2009, 21:24 [cytuj]
Maciek, nie mam nic do Ciebie więc nie odbieraj tego osobiście. Mam jednak zdanie,że nie ma co tworzyć bytów i zapisywać się wszędzie co ma znaczek Tottenhamu. Z niezależnych fan klubów wybrałem Spursmanię i narazie na tym poprzestanę. Jakby nie było powodzenia.
Maciek, nie mam nic do Ciebie więc nie odbieraj tego osobiście. Mam jednak zdanie,że nie ma co tworzyć bytów i zapisywać się wszędzie co ma znaczek Tottenhamu. Z niezależnych fan klubów wybrałem Spursmanię i narazie na tym poprzestanę. Jakby nie było powodzenia
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
18 stycznia 2009, 22:02 [cytuj]
nie oto chodzi,to jest zupelnie co innego
nie oto chodzi,to jest zupelnie co innego
18 stycznia 2009, 22:46 [cytuj]
facebook to taka miedzynarodowa wersja naszej klasy.w moim pierwszym poscie wszytko wyjasniam,sa inne fan klubu typu SPURS chorwacja ja postanowilem zrobic POLSKI.MOJ CEL TO 1000 osob nie jet to mozliwe bez waszej pomocy
facebook to taka miedzynarodowa wersja naszej klasy.w moim pierwszym poscie wszytko wyjasniam,sa inne fan klubu typu SPURS chorwacja ja postanowilem zrobic POLSKI.MOJ CEL TO 1000 osob nie jet to mozliwe bez waszej pomocy
18 stycznia 2009, 22:49 [cytuj]
chcialem pokazam fanom z calego swiata jaka silna tworzymy grupe
chcialem pokazam fanom z calego swiata jaka silna tworzymy grupe
19 stycznia 2009, 15:35 [cytuj]
No Maciek, specjalnie na tę okazję załozyłem sobie konto na tym facebooku.Zaraz się zapiszę.
No Maciek, specjalnie na tę okazję załozyłem sobie konto na tym facebooku.Zaraz się zapiszę
19 stycznia 2009, 15:56 [cytuj]
Jak juz macie konta na facebooku, to moze chcecie mnie wesprzec w Mafia Wars??? Musicie zalozyc sobie profil i dac znac, to wam wysle zaproszenie do mafii.
!!!Nie trzeba grac, chodzi tylko o figurantow!!!
Jak juz macie konta na facebooku, to moze chcecie mnie wesprzec w Mafia Wars??? Musicie zalozyc sobie profil i dac znac, to wam wysle zaproszenie do mafii. !!!Nie trzeba grac, chodzi tylko o figurantow!!!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
19 stycznia 2009, 16:02 [cytuj]
Ja już sobie załozyłem i daję znać.Chętnie pofigurantuję.
Ja już sobie załozyłem i daję znać.Chętnie pofigurantuję
19 stycznia 2009, 16:19 [cytuj]
Marcin, a jak sie nazywasz?:D Bo oprocz mnie nie ma tam zadnego Marcina;) Kurde nawiasem mowiac skad tam takie laski? Maciek yido - to w sumie ty jestes powiedzmy moderatorem, wiec tlumacz co to za.......... kibicki;)
Marcin, a jak sie nazywasz?:D Bo oprocz mnie nie ma tam zadnego Marcina;) Kurde nawiasem mowiac skad tam takie laski? Maciek yido - to w sumie ty jestes powiedzmy moderatorem, wiec tlumacz co to za.......... kibicki;)
19 stycznia 2009, 16:20 [cytuj]
Pojęcia nie mam Ginola?Moze tak jak jest napisane w profilu na Spursmanii:D
Pojęcia nie mam Ginola?Moze tak jak jest napisane w profilu na Spursmanii:D
19 stycznia 2009, 16:21 [cytuj]
Aha, i nie ma mnie jeszcze w tej grupie Maćka.
Aha, i nie ma mnie jeszcze w tej grupie Maćka
19 stycznia 2009, 19:05 [cytuj]
EJ A CZEGO SIE SPODZIEWALISCIE.TYLKO FAJNE LASKI MAJA DOBRY GUST,BRZYDUL NA STADIONIE ARSENALU SZUKAC (:
EJ A CZEGO SIE SPODZIEWALISCIE.TYLKO FAJNE LASKI MAJA DOBRY GUST,BRZYDUL NA STADIONIE ARSENALU SZUKAC (:
19 stycznia 2009, 19:10 [cytuj]
Marcin - chetnie sprawdze jak snajper naprawi liste uzytkownikow, bo poki co nie da sie w niej otworzyc innych zakladek niz pierwsza. Moze wiec sie jednak pochwalisz???
Marcin - chetnie sprawdze jak snajper naprawi liste uzytkownikow, bo poki co nie da sie w niej otworzyc innych zakladek niz pierwsza. Moze wiec sie jednak pochwalisz???
19 stycznia 2009, 19:30 [cytuj]
Ginola mianowalem cie Prezesem ds. rekrutacji:]
mianowalem ze przyczynisz sie do sprawy;)
Ginola mianowalem cie Prezesem ds. rekrutacji:] mianowalem ze przyczynisz sie do sprawy;)
19 stycznia 2009, 19:33 [cytuj]
Spoko stary, dzieki (juz mnie kumpela fanka Red Debilsów zbrechtala:D) moge sie przyczynic poprzez poparcie twojej idei. Sam znam w Polsce (oprocz Spursmaniakow) dwoch Kogutow, z ktorych zaden nie ma facebooka. Ale moze jak zaloza...
Spoko stary, dzieki (juz mnie kumpela fanka Red Debilsów zbrechtala:D) moge sie przyczynic poprzez poparcie twojej idei. Sam znam w Polsce (oprocz Spursmaniakow) dwoch Kogutow, z ktorych zaden nie ma facebooka. Ale moze jak zaloza
19 stycznia 2009, 19:41 [cytuj]
dobre marcin red debilsi,nie mogles tego lepiej ujac:D
dobre marcin red debilsi,nie mogles tego lepiej ujac:D
19 stycznia 2009, 20:11 [cytuj]
Nie slyszales tego? Ja to najbardziej lubie okreslenie MUły:D Bo to zespol, ktorego najbardziej na swiecie nie cierpie, a jakbym mial wyjasniac czemu, to by miesiaca nie starczylo, choc 3/4 argumentow jest strasznie prymitywne. Czasem natura daje znac o sobie:D
Nie slyszales tego? Ja to najbardziej lubie okreslenie MUły:D Bo to zespol, ktorego najbardziej na swiecie nie cierpie, a jakbym mial wyjasniac czemu, to by miesiaca nie starczylo, choc 3/4 argumentow jest strasznie prymitywne. Czasem natura daje znac o sobie:D
19 stycznia 2009, 20:14 [cytuj]
Eh, Ginola wystarczy kliknąć na nick np w komentarzach.Ale dobra-Marcin Kłos.
Eh, Ginola wystarczy kliknąć na nick np w komentarzach.Ale dobra-Marcin Kłos
19 stycznia 2009, 20:24 [cytuj]
No to co Ginola chcesz zebym zostal twoim chlopcem do bicia(Mafia Wars)............daj znac jak mam to zrobic;(
No to co Ginola chcesz zebym zostal twoim chlopcem do bicia(Mafia Wars)............daj znac jak mam to zrobic;(
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się