Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » FAN KLUB SPURSOW NA FACEBOOK-U
19 stycznia 2009, 21:09 [cytuj]
Jezeli po raz pierwszy wybierasz sie na mecz TOTTENAHMU i nie masz za bardzo orienatcji w okolicy,jako ze mieszkam w poblizu stadionu sluze pomoca.--COYS--
Jezeli po raz pierwszy wybierasz sie na mecz TOTTENAHMU i nie masz za bardzo orienatcji w okolicy,jako ze mieszkam w poblizu stadionu sluze pomoca.--COYS--
20 stycznia 2009, 18:31 [cytuj]
Ej, Ginola przecież przestałem juz smędzić i marudzić i podałem nazwisko!Możesz mnie już znaleźć.Ja chce być w Mafii!Ja chce okradać ludzi, robić drajwbaje i inne fajne rzeczy!
Ej, Ginola przecież przestałem juz smędzić i marudzić i podałem nazwisko!Możesz mnie już znaleźć.Ja chce być w Mafii!Ja chce okradać ludzi, robić drajwbaje i inne fajne rzeczy!
20 stycznia 2009, 18:57 [cytuj]
Marcin, chetnie, tylko który Marcin Kłos to ty??? Albo dodaj sie do naszej grupy, albo wyslij mi zaproszenie.
Woitek - musisz zalozyc sobie profil w aplikacji Mafia Wars. Nie bede tlumaczyl, bo to jest proste jak konstrukcja cepa. Wtedy daj znac to wysle ci prosbe. Albo ty mi wyslij, whatever. Nawiasem mowiac, zajebista fotka w profilu. Co to jest, zmutowany strach na wroble?:D
Maciek, nie dolaczyles do mnie, bo musisz zrobic to, co napisalem woitkowi.
Tak w ogole to tam kazdy gra na swoje konto - ludzie potrzebni sa jako figuranci. Panuje zasada "ty jestes w mojej mafii, ja jestem w twojej"...
Marcin, chetnie, tylko który Marcin Kłos to ty??? Albo dodaj sie do naszej grupy, albo wyslij mi zaproszenie. Woitek - musisz zalozyc sobie profil w aplikacji Mafia Wars. Nie bede tlumaczyl, bo to jest proste jak konstrukcja cepa. Wtedy daj znac to wysle ci prosbe. Albo ty mi wyslij, whatever. Nawiasem mowiac, zajebista fotka w profilu. Co to jest, zmutowany strach na wroble?:D Maciek, nie dolaczyles do mnie, bo musisz zrobic to, co napisalem woitkowi. Tak w ogole to tam kazdy gra na swoje konto - ludzie potrzebni sa jako figuranci. Panuje zasada "ty jestes w mojej mafii, ja jestem w twojej"
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
20 stycznia 2009, 19:18 [cytuj]
Ooo, to mnie tam jest więcej?
Ale ten oryginalny to ten który jest już w grupie Maćka.
A tak w ogóle to nie na moją głowę ten Facebook.Jakieś zaproszenia przychodzą, ja je w swojej uprzejmości przyjmuję a to się okazuje, że dopiero je wysłałem i to ja muszę czekać na przyjęcie:boisie:Albo pokazują mi sie jakieś profile ludzi, których na oczy nie widziałem podpisane jako osoby które prawdopodobnie znam.Zgroza.Ja się chyba faktycznie nie nadaję do obsługiwania niczego bardziej skomplikowanego niż kalkulator.
Ooo, to mnie tam jest więcej? Ale ten oryginalny to ten który jest już w grupie Maćka. A tak w ogóle to nie na moją głowę ten Facebook.Jakieś zaproszenia przychodzą, ja je w swojej uprzejmości przyjmuję a to się okazuje, że dopiero je wysłałem i to ja muszę czekać na przyjęcie:boisie:Albo pokazują mi sie jakieś profile ludzi, których na oczy nie widziałem podpisane jako osoby które prawdopodobnie znam.Zgroza.Ja się chyba faktycznie nie nadaję do obsługiwania niczego bardziej skomplikowanego niż kalkulator
20 stycznia 2009, 19:58 [cytuj]
jak narazie mamy 18 osob do tysiaca jeszcze daleko,fajnie by bylo jakby wiecej zalogowanych juz na spursmani dolaczylo do grupy na facebook-u.z gory dziekuje:]
jak narazie mamy 18 osob do tysiaca jeszcze daleko,fajnie by bylo jakby wiecej zalogowanych juz na spursmani dolaczylo do grupy na facebook-u.z gory dziekuje:]
20 stycznia 2009, 20:39 [cytuj]
Widze Marcin ze masz podobne doswiadczenia z Facebook co ja:D Ginola zdjecie z Mad Maxa jak nie spadniemy to moze zdejme maske
Widze Marcin ze masz podobne doswiadczenia z Facebook co ja:D Ginola zdjecie z Mad Maxa jak nie spadniemy to moze zdejme maske
20 stycznia 2009, 21:59 [cytuj]
Maciek dzieki za dolaczenie.
Czapli juz dziekowalem na facebooku, ale podziekuje tez mu tu, zebyscie wiedzieli, ze mozna na niego liczyc;)
Maciek dzieki za dolaczenie. Czapli juz dziekowalem na facebooku, ale podziekuje tez mu tu, zebyscie wiedzieli, ze mozna na niego liczyc;)
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
22 stycznia 2009, 18:50 [cytuj]
PROSZE O ZAPISY NA FACEBOOK:]
PROSZE O ZAPISY NA FACEBOOK:]
15 lutego 2009, 14:05 [cytuj]
CZY KTOS Z NOWYCH UZYTKOWNIKOW SPURSMANI ZNAJDUJE SIE NA FACEBOOKU?
CZY KTOS Z NOWYCH UZYTKOWNIKOW SPURSMANI ZNAJDUJE SIE NA FACEBOOKU?
15 lutego 2009, 14:37 [cytuj]
Ja sie zarejestrowałem. Pierwsze co mnie uderzyło to analfabetyzm twórców serwisu:
"Znajdź znajomych urzywajc konto email

Najszybszych sposobem odnalezienia znajomych mających profil na Facebook jest przeszukanie Twojego konta e-mail."
Ja sie zarejestrowałem. Pierwsze co mnie uderzyło to analfabetyzm twórców serwisu: "Znajdź znajomych urzywajc konto email Najszybszych sposobem odnalezienia znajomych mających profil na Facebook jest przeszukanie Twojego konta e-mail."
www.facebook.com/OgienOdSkaja
15 lutego 2009, 15:02 [cytuj]
TAKIE PRZETLUMACZENIE.CO ZROBISZ
TAKIE PRZETLUMACZENIE.CO ZROBISZ
15 lutego 2009, 15:18 [cytuj]
A po co im hasło do mojego konta e-mail? :wysmiewacz:
A po co im hasło do mojego konta e-mail? :wysmiewacz:
15 lutego 2009, 15:22 [cytuj]
BO TO JEST TWOJ LOGIN
BO TO JEST TWOJ LOGIN
15 lutego 2009, 15:30 [cytuj]
Po pierwsze wyłącz CAPS'a, po drugie jak hasło mojego maila może być moim loginem ?! Śmierdzi mi ten cały facebook, no ale niech będzie.
Po pierwsze wyłącz CAPS'a, po drugie jak hasło mojego maila może być moim loginem ?! Śmierdzi mi ten cały facebook, no ale niech będzie
15 lutego 2009, 15:31 [cytuj]
A CO CI CAPS PERZESZKADZA
A CO CI CAPS PERZESZKADZA
15 lutego 2009, 18:58 [cytuj]
Dalej ludziska wbijać się na Facebooka to taka ulepszona nasza-klasa każdy sobie poradzi,
Dalej ludziska wbijać się na Facebooka to taka ulepszona nasza-klasa każdy sobie poradzi,
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 marca 2009, 00:36 [cytuj]
DLA ZAINTERESOWANYCH NA STRONIE FACEBOOKA BEDA FILMIKI Z PABU BILL NICHOLSON GDZIE BYLO NAS OK 300 ORAZ RZUTY KARNE
DLA ZAINTERESOWANYCH NA STRONIE FACEBOOKA BEDA FILMIKI Z PABU BILL NICHOLSON GDZIE BYLO NAS OK 300 ORAZ RZUTY KARNE
4 marca 2009, 16:18 [cytuj]
Dalej Panowie logujemy się na Facebook'a, panie też zapraszamy jak są jakieś na tym portalu. Chętnie też zobaczymy wasze foty związane z naszym kochanym klubem:cwaniak:
Dalej Panowie logujemy się na Facebook'a, panie też zapraszamy jak są jakieś na tym portalu. Chętnie też zobaczymy wasze foty związane z naszym kochanym klubem:cwaniak:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2009, 18:33 [cytuj]
a na naszej klasie tez już założyliście fan klub ?:P bo na facebooka nie chce mi się specjalnie zapisywać hehehe
a na naszej klasie tez już założyliście fan klub ?:P bo na facebooka nie chce mi się specjalnie zapisywać hehehe
Tottenham 'Til I Die
10 marca 2009, 18:43 [cytuj]
no nie na n-k nie mozna tworzyc grup wiec jesli masz ochote zapisz sie na facebooka,dlugo ci to nie zajmie.pozdrawiam
no nie na n-k nie mozna tworzyc grup wiec jesli masz ochote zapisz sie na facebooka,dlugo ci to nie zajmie.pozdrawiam
<  1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 40 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się