Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Głosujemy na Tottenham
28 sierpnia 2012, 18:43 [cytuj]
na kuponie Fortuny też mam - tv - TOTT-NORWICH:brawo:
na kuponie Fortuny też mam - tv - TOTT-NORWICH:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
28 sierpnia 2012, 18:45 [cytuj]
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa

OFICJALNIE
WYGRALIŚMY - 52,1% na Tottenham-Norwich ... już nie można głosować:brawo:
http://www.canalplus.pl/sport/oferta-sportowa OFICJALNIE WYGRALIŚMY - 52,1% na Tottenham-Norwich ... już nie można głosować:brawo:
14 listopada 2012, 14:01 [cytuj]
Spina panowie i lecimy. Przyda się Wasza pomoc. Taki klasyk musi byc transmitowany, a nie Mułnajted!
http://www.canalplus.pl/sport/liga-angielska
Głosujcie i najlepiej wstawcie dużego newsa na stronie! ;)
Spina panowie i lecimy. Przyda się Wasza pomoc. Taki klasyk musi byc transmitowany, a nie Mułnajted! http://www.canalplus.pl/sport/liga-angielska Głosujcie i najlepiej wstawcie dużego newsa na stronie! ;)
14 listopada 2012, 15:30 [cytuj]
julyLFC powiedział/a:
Spina panowie i lecimy. Przyda się Wasza pomoc. Taki klasyk musi byc transmitowany, a nie Mułnajted!
Głosujcie i najlepiej wstawcie dużego newsa na stronie! ;)

No i niech mi ktoś jeszcze .... powie, że to ma jakikolwiek sens!!!!!! My z LFC, i Everto z analcami zdecydowanie najciekawiej sieprezentują, ale prowadzi CFC i Muły. Po kiego ch... to jest?? Oni chca najciekawsze mecze pokazywać czy co tydzień badać rekord popularności klubów angielskich w Polsce?? Debilizm i koniec. :blee:
No i niech mi ktoś jeszcze .... powie, że to ma jakikolwiek sens!!!!!! My z LFC, i Everto z analcami zdecydowanie najciekawiej sieprezentują, ale prowadzi CFC i Muły. Po kiego ch... to jest?? Oni chca najciekawsze mecze pokazywać czy co tydzień badać rekord popularności klubów angielskich w Polsce?? Debilizm i koniec. :blee:
Kogucie życie!
14 listopada 2012, 19:42 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:

To fakt... To jest debilizm. Wiadomo, że MU znowu wygra ankiete, chociaż ich mecz jest najnudniejszy i rozstrzygnięty już przed 1-szym gwizdkiem arbitra. Tak czy siak... nasz mecz ma szansę na 2-gie miejsce, więc dajcie DUŻEGO NEWS'A na stronie. ;)
Dałoby radę to załatwic? :D
To fakt... To jest debilizm. Wiadomo, że MU znowu wygra ankiete, chociaż ich mecz jest najnudniejszy i rozstrzygnięty już przed 1-szym gwizdkiem arbitra. Tak czy siak... nasz mecz ma szansę na 2-gie miejsce, więc dajcie DUŻEGO NEWS'A na stronie. ;) Dałoby radę to załatwic? :D
15 listopada 2012, 00:36 [cytuj]
hahah nie wierze w tych ludzi, byłem praktycznie pewien o wynik jak oglądałem sport+ a teraz patrzę, że mamy ostatnie miejsce :rotfl:
hahah nie wierze w tych ludzi, byłem praktycznie pewien o wynik jak oglądałem sport+ a teraz patrzę, że mamy ostatnie miejsce :rotfl:
15 listopada 2012, 00:39 [cytuj]
MARCUS powiedział/a:

Oni chcą pokazywać mecze, które obejrzy najwięcej kibiców, a czy to będzie Norwich - Reading czy Arsenal - Liverpool to ich nie obchodzi. Puszczają to co chcą ludzie oglądać. Jakby mecz Reading - QPR zapewnił im jakimś cudem 5 mln oglądaczy zamiast np 3 mln na Man Utd - Man City to wybraliby to pierwsze.

To trochę tak jak z Liga BBVA. Kto by nie grał zawsze pokażą obowiązkowo mecz Realu i Barcy(z kimkolwiek by nie grali) Prawa rynku
Oni chcą pokazywać mecze, które obejrzy najwięcej kibiców, a czy to będzie Norwich - Reading czy Arsenal - Liverpool to ich nie obchodzi. Puszczają to co chcą ludzie oglądać. Jakby mecz Reading - QPR zapewnił im jakimś cudem 5 mln oglądaczy zamiast np 3 mln na Man Utd - Man City to wybraliby to pierwsze. To trochę tak jak z Liga BBVA. Kto by nie grał zawsze pokażą obowiązkowo mecz Realu i Barcy(z kimkolwiek by nie grali) Prawa rynku
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
15 listopada 2012, 19:20 [cytuj]
United - West Ham zdecydowanie nie powinien byc transmitowany. Nasz mecz oraz EFC - Arsenal to jedyne wybory na środę. Tak czy siak głosowanie wygrac trzeba, a szanse mamy. Rozsyłajcie do znajomych i gdzie się da! Może na jakieś zagraniczne forum Spurs niech ktoś wstawi. Brakuje 10% do 2. meczu (Chelsea), a 2 spotaknia będą transmitowane.
Tak czy siak, WSTAWCIE DUŻY NEWS NA STRONĘ!
United - West Ham zdecydowanie nie powinien byc transmitowany. Nasz mecz oraz EFC - Arsenal to jedyne wybory na środę. Tak czy siak głosowanie wygrac trzeba, a szanse mamy. Rozsyłajcie do znajomych i gdzie się da! Może na jakieś zagraniczne forum Spurs niech ktoś wstawi. Brakuje 10% do 2. meczu (Chelsea), a 2 spotaknia będą transmitowane. Tak czy siak, WSTAWCIE DUŻY NEWS NA STRONĘ!
15 listopada 2012, 21:10 [cytuj]
ja rozesłałem z 30 znajomym a i tak spadło o 0,3% :( jak najszybciej jako news, liverpool też nie ma mało fanów na to trzeba się spiąć bo serio lepszy mecz obiektywnie patrząc
ja rozesłałem z 30 znajomym a i tak spadło o 0,3% :( jak najszybciej jako news, liverpool też nie ma mało fanów na to trzeba się spiąć bo serio lepszy mecz obiektywnie patrząc
15 listopada 2012, 22:36 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Liv - nie chcą tego oglądać - BR irytuje ich tak jak AVB nas:mysli:
15 listopada 2012, 23:14 [cytuj]
Mnie AVB nie irytuje. W przyszłym sezonie zaskoczy. Musi się wgryźć w zespół. Nie od razu londyn zbudowano. Musimy w niego wierzyć. Pokazywać na każdym kroku IN AVB WE TRUST. Nawet jak w tym sezonie będzie 5 miejsce to trzeba mieć nadzieję, że w przyszłym będzie o niebo lepiej. W przyszłym sezonie AVB zapierd...li taką mega defensywną koks taktykę, że nie stracimy ani jednej bramki a mecze będziemy wygrywać po 1 do 0
Mnie AVB nie irytuje. W przyszłym sezonie zaskoczy. Musi się wgryźć w zespół. Nie od razu londyn zbudowano. Musimy w niego wierzyć. Pokazywać na każdym kroku IN AVB WE TRUST. Nawet jak w tym sezonie będzie 5 miejsce to trzeba mieć nadzieję, że w przyszłym będzie o niebo lepiej. W przyszłym sezonie AVB zapierd...li taką mega defensywną koks taktykę, że nie stracimy ani jednej bramki a mecze będziemy wygrywać po 1 do 0
15 listopada 2012, 23:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy.
Jak wytrzeźwiejesz to pogadamy
Kogucie życie!
16 listopada 2012, 02:29 [cytuj]
To był sarkazm kolego :D a pijany to rzeczywiście jestem. Pisałem posta po odprawieniu kumpla, który zawitał z kartonikiem Jagermeistrów. Jak ja dawno tego nie piłem... przypomniały mi się czasy jak z ojcem po części do na szroty się jeździło i zawsze na benzynowniach ojciec kupował Jagermeistry dla rodziny.
To był sarkazm kolego :D a pijany to rzeczywiście jestem. Pisałem posta po odprawieniu kumpla, który zawitał z kartonikiem Jagermeistrów. Jak ja dawno tego nie piłem... przypomniały mi się czasy jak z ojcem po części do na szroty się jeździło i zawsze na benzynowniach ojciec kupował Jagermeistry dla rodziny
16 listopada 2012, 10:51 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
To był sarkazm kolego :D a pijany to rzeczywiście jestem. Pisałem posta po odprawieniu kumpla, który zawitał z kartonikiem Jagermeistrów. Jak ja dawno tego nie piłem... przypomniały mi się czasy jak z ojcem po części do na szroty się jeździło i zawsze na benzynowniach ojciec kupował Jagermeistry dla rodziny

Wyjątkowo cięzki. Jakbyś był pijany naprawdę, to między 23:14 a 2:29 byś zdążył zasnąć ;)
Tym bardziej jak się trułeś tego gatunku MUCHOZOLEM ;P
Wyjątkowo cięzki. Jakbyś był pijany naprawdę, to między 23:14 a 2:29 byś zdążył zasnąć ;) Tym bardziej jak się trułeś tego gatunku MUCHOZOLEM ;P
Kogucie życie!
16 listopada 2012, 17:31 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
RAFO THFC powiedział/a:

BR nikogo w klubie nie denerwuje poza kilkoma hejterami. To jeden z lepszych trenerów i ma świetną filozofię futbolu. Potrzeba mu tylko czasu, a z nim Liverpool wróci do czołówki. Poza tym ma świetne rozmowy motywacyjne i genialne odpowiedzi u dziennikarzy. To akurat właściwa osoba na właściwym miejscu. ;)
[quote=RAFO THFC]Liv - nie chcą tego oglądać - BR irytuje ich tak jak AVB nas:mysli:
16 listopada 2012, 17:53 [cytuj]
julyLFC powiedział/a:
BR nikogo w klubie nie denerwuje poza kilkoma hejterami. To jeden z lepszych trenerów i ma świetną filozofię futbolu. Potrzeba mu tylko czasu, a z nim Liverpool wróci do czołówki. Poza tym ma świetne rozmowy motywacyjne i genialne odpowiedzi u dziennikarzy. To akurat właściwa osoba na właściwym miejscu. ;)

Ogólnie to się chyba nawet nie ma czemu dziwić, oni jakoś mogą w przyszłość patrzeć. My to mamy mgłę, albo zamykamy oczy, żeby nie oglądać :(:(
Ogólnie to się chyba nawet nie ma czemu dziwić, oni jakoś mogą w przyszłość patrzeć. My to mamy mgłę, albo zamykamy oczy, żeby nie oglądać :(:(
Kogucie życie!
16 listopada 2012, 19:31 [cytuj]
głosować bo narazie cięzko !!!!!!!!!!!!!!
http://www.canalplus.pl/sport/liga-angielska głosować bo narazie cięzko !!!!!!!!!!!!!!
16 listopada 2012, 19:40 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Nic dodać, nic ująć :D To tam w Holandii spirytusu Polakom nie sprzedają?

Wódka Sobieski 39.99 Smirnoff 28.55 Luksusowa 32.50 według cennika pierwszego sklepu z alkoholem jaki mijam w drodze do domu.

Skłamałbym jeśli chodzi tylko o cenę. Ja tam lubię perfumowane wynalazki. Miękki zawodnik jestem. Wszystko co czyste tak czy siak rozcieńczam z lodem i Pepsi.
Wódka Sobieski 39.99 Smirnoff 28.55 Luksusowa 32.50 według cennika pierwszego sklepu z alkoholem jaki mijam w drodze do domu. Skłamałbym jeśli chodzi tylko o cenę. Ja tam lubię perfumowane wynalazki. Miękki zawodnik jestem. Wszystko co czyste tak czy siak rozcieńczam z lodem i Pepsi
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 123 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się