Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Next Gen w eurosporcie
10 września 2012, 14:05 [cytuj]
http://eurosport.onet.pl/eurosport/najlepsze-europejskie-kluby-przez-cztery-sezony-na,1,5240291,wiadomosc.html

Już w czwartek w eurosporcie będziemy mogli obejrzeć naszą młodzież w starciu ze szkółką Barcelony!
http://eurosport.onet.pl/eurosport/najlepsze-europejskie-kluby-przez-cztery-sezony-na,1,5240291,wiadomosc.html Już w czwartek w eurosporcie będziemy mogli obejrzeć naszą młodzież w starciu ze szkółką Barcelony!
10 września 2012, 14:24 [cytuj]
I bardzo dobrze, na pewno obejrze :muza:
I bardzo dobrze, na pewno obejrze :muza:
To dare is to do.
10 września 2012, 17:03 [cytuj]
:cwaniak: może w końcu zobaczę Coulibaly'ego w akcji ;)
:cwaniak: może w końcu zobaczę Coulibaly'ego w akcji ;)
10 września 2012, 18:04 [cytuj]
rzuceni na młodzieżówkę barcelony :rotfl: może być ciężko :D
rzuceni na młodzieżówkę barcelony :rotfl: może być ciężko :D
13 września 2012, 20:00 [cytuj]
ma ktoś może sopka albo stream...
ma ktoś może sopka albo stream
13 września 2012, 20:12 [cytuj]
maly8919 powiedział/a:
ma ktoś może sopka albo stream

sop://broker.sopcast.com:3912/132431
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
13 września 2012, 20:15 [cytuj]
Coulibaly ma chyba coś z Defoe, bo też nie widzi kolegów na lepszych pozycjach
Coulibaly ma chyba coś z Defoe, bo też nie widzi kolegów na lepszych pozycjach
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 września 2012, 20:21 [cytuj]
Niech chociaż te młode chłopaki wygraja bo ze starszych nie ma zadnej radosci. Fajny doping i nawet sporo kibicow. Dziwi mnie tylko, ze nie ma zadnego artykulu o tym meczu, mam nadzieje, ze po meczu sie pojawi :P
Niech chociaż te młode chłopaki wygraja bo ze starszych nie ma zadnej radosci. Fajny doping i nawet sporo kibicow. Dziwi mnie tylko, ze nie ma zadnego artykulu o tym meczu, mam nadzieje, ze po meczu sie pojawi :P
13 września 2012, 20:25 [cytuj]
jak do tej pory całkiem nieźle sobie radzą :)

no i wykrakalem :/
jak do tej pory całkiem nieźle sobie radzą :) no i wykrakalem :/
13 września 2012, 20:26 [cytuj]
Kurwa mać :zly:
Kurwa mać :zly:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 września 2012, 20:29 [cytuj]
pozytyw z tego taki, że mogą pokazać czy mają charakter zwycięzcy.... niech cisną katalonie
pozytyw z tego taki, że mogą pokazać czy mają charakter zwycięzcy.... niech cisną katalonie
13 września 2012, 20:36 [cytuj]
Głupio stracona bramka bo gramy lepiej i mamy większe posiadanie. Na razie to spodobał mi się ten Mcevoy na prawym skrzydle. Coulibaly trochę mnie rozczarowuje za bardzo indywidualnie próbuje wszystkie akcje
Głupio stracona bramka bo gramy lepiej i mamy większe posiadanie. Na razie to spodobał mi się ten Mcevoy na prawym skrzydle. Coulibaly trochę mnie rozczarowuje za bardzo indywidualnie próbuje wszystkie akcje
13 września 2012, 20:37 [cytuj]
Słyszycie ten doping 30min i nie słabnie! Pierwsza drużyna może pozazdrościć.
Słyszycie ten doping 30min i nie słabnie! Pierwsza drużyna może pozazdrościć
It is better to fail aiming high than to succeed aiming low. And we of Spurs have set our sights very high - Bill Nicholson
13 września 2012, 20:37 [cytuj]
beep powiedział/a:

dziękować
dziękować
13 września 2012, 20:43 [cytuj]
Coulibaly trochę przesadza z tymi przewrotkami, ale chyba wiem dlazczego http://www.youtube.com/watch?v=T575kSb-qn0
Coulibaly trochę przesadza z tymi przewrotkami, ale chyba wiem dlazczego. http://www.youtube.com/watch?v=T575kSb-qn0
13 września 2012, 20:51 [cytuj]
ale takiego rozegrania tego roznego, przy ktorym Coulibaly walnal przewrotke moze sie uczyc seniorska druzyna.
ale takiego rozegrania tego roznego, przy ktorym Coulibaly walnal przewrotke moze sie uczyc seniorska druzyna
13 września 2012, 20:53 [cytuj]
Ależ ten Pritchard pięknie to zrobił, Barce uratowała poprzeczka :brawo:
Ależ ten Pritchard pięknie to zrobił, Barce uratowała poprzeczka :brawo:
13 września 2012, 20:57 [cytuj]
Widać wyraźne błędy ale na szczęście nie tylko u nas. Szkoda straconej bramki. Póki co bardzo podoba mi się gra Pritcharda, ataki skrzydłami dosyć dobrze nam wychodzą. Ogólnie to całkiem całkiem mamy tych juniorków.
Widać wyraźne błędy ale na szczęście nie tylko u nas. Szkoda straconej bramki. Póki co bardzo podoba mi się gra Pritcharda, ataki skrzydłami dosyć dobrze nam wychodzą. Ogólnie to całkiem całkiem mamy tych juniorków
13 września 2012, 21:00 [cytuj]
Moim zdaniem już teraz Coulibaly mógłby grać, zamiast Defoe. Pritcharda też możnaby zacząć sprawdzać.
Moim zdaniem już teraz Coulibaly mógłby grać, zamiast Defoe. Pritcharda też możnaby zacząć sprawdzać
13 września 2012, 21:06 [cytuj]
beep powiedział/a:
Słyszycie ten doping 30min i nie słabnie! Pierwsza drużyna może pozazdrościć

Taki był właśnie zamysł całej tej akcji kibiców (nawet bilety na hasło "1882thfc" były sprzedawane na jeden sektor - 16ty dokładnie). Chodziło o to, aby zatrzeć zły wizerunek po ostatnich buczeniach na WHL. Przecież jesteśmy "the best in the land", ale nasze notowania ostatnio podupadły...
Taki był właśnie zamysł całej tej akcji kibiców (nawet bilety na hasło "1882thfc" były sprzedawane na jeden sektor - 16ty dokładnie). Chodziło o to, aby zatrzeć zły wizerunek po ostatnich buczeniach na WHL. Przecież jesteśmy "the best in the land", ale nasze notowania ostatnio podupadły
Can't Smile Without You!!!
1  2    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 119 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się