Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4    >
15 września 2012, 16:01 [cytuj]
Harry Kane zadebiutował dla Norwich w Premier League. I tak do końca to nie wiem co myśleć o tym debiucie. Wszedł w ok 70 minucie i zrobił więcej niż Holt przez cały mecz, ale Holt się dziś nie popisał, więc trudno go przebić nie było. Kane miał szanse zdobyć zwycięskiego gola w meczu, ale zmarnował dogodną sytuację kiepskim strzałem. Potem wypracował świetną okazję dla Snodgrassa ale ten niepotrzebnie przyjmował piłkę zamiast uderzać od razu, tym samym pozbawił naszego młodzika asysty. Mam mieszane odczucia, nie było źle, ale powinien się lepiej zachować, jeżeli chce regularnie grać dla Kanarków w PL.
Harry Kane zadebiutował dla Norwich w Premier League. I tak do końca to nie wiem co myśleć o tym debiucie. Wszedł w ok 70 minucie i zrobił więcej niż Holt przez cały mecz, ale Holt się dziś nie popisał, więc trudno go przebić nie było. Kane miał szanse zdobyć zwycięskiego gola w meczu, ale zmarnował dogodną sytuację kiepskim strzałem. Potem wypracował świetną okazję dla Snodgrassa ale ten niepotrzebnie przyjmował piłkę zamiast uderzać od razu, tym samym pozbawił naszego młodzika asysty. Mam mieszane odczucia, nie było źle, ale powinien się lepiej zachować, jeżeli chce regularnie grać dla Kanarków w PL
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 września 2012, 16:30 [cytuj]
To nawet nie można nazwać strzałem, Varba. To było pół-podanie do bramkarza ;). Niestety, ale Harry musi duużo jeszcze popracować, aby dla kogokolwiek regularnie grać w Premier League. Miejmy nadzieję, że "Kanarki" dadzą mu trochę tych szans, bo przecież po to tam go wypożyczyliśmy, teoretycznie...
To nawet nie można nazwać strzałem, Varba. To było pół-podanie do bramkarza ;). Niestety, ale Harry musi duużo jeszcze popracować, aby dla kogokolwiek regularnie grać w Premier League. Miejmy nadzieję, że "Kanarki" dadzą mu trochę tych szans, bo przecież po to tam go wypożyczyliśmy, teoretycznie
Can't Smile Without You!!!
15 września 2012, 16:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
To nawet nie można nazwać strzałem, Varba. To było pół-podanie do bramkarza ;). Niestety, ale Harry musi duużo jeszcze popracować, aby dla kogokolwiek regularnie grać w Premier League. Miejmy nadzieję, że "Kanarki" dadzą mu trochę tych szans, bo przecież po to tam go wypożyczyliśmy, teoretycznie

Źle nie było więc Hughton na pewno ma podstawy żeby dać mu kolejną szanse, zwłaszcza że Holt już po raz kolejny gra słabo. Drybling miał całkiem dobry, dwa razy minął obrońców, tylko wykończenie trochę słabe. Chociaż to podanie do Snodgrassa było bardzo dobre.
Ciekawe czy Rose dostanie swoją szansę!?
Źle nie było więc Hughton na pewno ma podstawy żeby dać mu kolejną szanse, zwłaszcza że Holt już po raz kolejny gra słabo. Drybling miał całkiem dobry, dwa razy minął obrońców, tylko wykończenie trochę słabe. Chociaż to podanie do Snodgrassa było bardzo dobre. Ciekawe czy Rose dostanie swoją szansę!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
15 września 2012, 17:03 [cytuj]
Ciągle patrzę na listę naszych wypożyczonych i zastanawiam się, czy wybrane kluby to dobra opcja dla nich. Miejmy nadzieję, że tak. Chyba, że wypożyczaliśmy do kogokolwiek, aby tylko piłkarze zniknęli nam z oczu na kilka miesięcy ;)
Ciągle patrzę na listę naszych wypożyczonych i zastanawiam się, czy wybrane kluby to dobra opcja dla nich. Miejmy nadzieję, że tak. Chyba, że wypożyczaliśmy do kogokolwiek, aby tylko piłkarze zniknęli nam z oczu na kilka miesięcy ;)
15 września 2012, 17:09 [cytuj]
Rose w przyszlosci moze robic za wartosciowego zmiennika dla BAE bo ten wiecznie zyc nie bedzie i kiedys nadejdzie taki dzien (odpukac) ze zlapie kontuzje i bedziemy musieli wypozyczac jakiegos ogorka w jego miejscie tak jak to bylo rok temu kiedy kontuzji doznal Walker (nie pamietam nazwiska tego typka). A mam nadzieje ze swoje szanse dostanie i przez nie stanie sie lepszym zawodnikiem i kiedys bedzie mogl godnie zastapic BAE.
Rose w przyszlosci moze robic za wartosciowego zmiennika dla BAE bo ten wiecznie zyc nie bedzie i kiedys nadejdzie taki dzien (odpukac) ze zlapie kontuzje i bedziemy musieli wypozyczac jakiegos ogorka w jego miejscie tak jak to bylo rok temu kiedy kontuzji doznal Walker (nie pamietam nazwiska tego typka). A mam nadzieje ze swoje szanse dostanie i przez nie stanie sie lepszym zawodnikiem i kiedys bedzie mogl godnie zastapic BAE
15 września 2012, 17:22 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Rose w przyszlosci moze robic za wartosciowego zmiennika dla BAE bo ten wiecznie zyc nie bedzie i kiedys nadejdzie taki dzien (odpukac) ze zlapie kontuzje i bedziemy musieli wypozyczac jakiegos ogorka w jego miejscie tak jak to bylo rok temu kiedy kontuzji doznal Walker (nie pamietam nazwiska tego typka). A mam nadzieje ze swoje szanse dostanie i przez nie stanie sie lepszym zawodnikiem i kiedys bedzie mogl godnie zastapic BAE

Tak naprawdę nie wiadomo na jakiej pozycji O'neill będzie chciał użyć Rose, bo może będzie grał na lewym skrzydle a nie obronie, tak jak grał na olimpiadzie. Ważne żeby grał, to mu na pewno dobrze zrobi.
Tak naprawdę nie wiadomo na jakiej pozycji O'neill będzie chciał użyć Rose, bo może będzie grał na lewym skrzydle a nie obronie, tak jak grał na olimpiadzie. Ważne żeby grał, to mu na pewno dobrze zrobi
15 września 2012, 17:46 [cytuj]
Rose w wyjściowej jedenastce :). Na lewej obronie.
Rose w wyjściowej jedenastce :). Na lewej obronie
15 września 2012, 17:50 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Rose w wyjściowej jedenastce :). Na lewej obronie

To dobrze ;) Przynajmniej mam powód żeby mecz oglądać:tak:
To dobrze ;) Przynajmniej mam powód żeby mecz oglądać:tak:
15 września 2012, 18:25 [cytuj]
poki co u nas Bale jest nie do ruszenia, mysle ze Rose nie bedzie mial problemu z wystepowaniem na lewej obronie ani na lewej w pomocy, zawodnik uniwersalny a u nas BAE robi praktycznie za drugiego skrzydlowego wiec taka gra Rosowi odopowiada raczej. Niech sie ogrywa chlopak bo bedzie z niego pozytek.
poki co u nas Bale jest nie do ruszenia, mysle ze Rose nie bedzie mial problemu z wystepowaniem na lewej obronie ani na lewej w pomocy, zawodnik uniwersalny a u nas BAE robi praktycznie za drugiego skrzydlowego wiec taka gra Rosowi odopowiada raczej. Niech sie ogrywa chlopak bo bedzie z niego pozytek
15 września 2012, 18:59 [cytuj]
Jest, Sunderland strzela !
Rose jak narazie nic nadzwyczajnego, ale to Sun wygrywa !:)
Jest, Sunderland strzela ! Rose jak narazie nic nadzwyczajnego, ale to Sun wygrywa !:)
To dare is to do.
15 września 2012, 19:06 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Jest, Sunderland strzela !
Rose jak narazie nic nadzwyczajnego, ale to Sun wygrywa !:)

Nie ma szans coś pokazać, bo nie podłącza się do akcji ofensywnych. O'neill kazał mu się skupić na Sterlingu
Nie ma szans coś pokazać, bo nie podłącza się do akcji ofensywnych. O'neill kazał mu się skupić na Sterlingu
15 września 2012, 19:07 [cytuj]
trochę zazdroszczę im tego Sterlinga w OBECNEJ dyspozycji ! :X
To dare is to do.
15 września 2012, 19:16 [cytuj]
saikor powiedział/a:

Dobry piłkarz, jak na 17-latka. Myślę że ten wiek robi większe wrażenie niż umiejętności które prezentuje
Dobry piłkarz, jak na 17-latka. Myślę że ten wiek robi większe wrażenie niż umiejętności które prezentuje
15 września 2012, 19:17 [cytuj]
Nie jest zły. Jak się ogra, to za kilka lat będzie walczył z BAE. Jak on trochę zbierze doświadczenia, a BAE się zestarzeje.
Taki komentarz po meczu. Liverpool z dwoma punktami już nas dogonił. :D Jak jutro nie będzie wygranej, to mamy przejebane.
Nie jest zły. Jak się ogra, to za kilka lat będzie walczył z BAE. Jak on trochę zbierze doświadczenia, a BAE się zestarzeje. Taki komentarz po meczu. Liverpool z dwoma punktami już nas dogonił. :D Jak jutro nie będzie wygranej, to mamy przejebane
LMAO
26 września 2012, 01:25 [cytuj]
Hughton powiedział, że Kane jutro wystąpi w meczu przeciwko Doncaster
Hughton powiedział, że Kane jutro wystąpi w meczu przeciwko Doncaster
26 września 2012, 21:02 [cytuj]
Harry Kane trochę szarpie dla Norwich. "Golden chance for Kane to score after keeper Woods fumbles but his effort is blocked."
Harry Kane trochę szarpie dla Norwich. "Golden chance for Kane to score after keeper Woods fumbles but his effort is blocked."
26 września 2012, 21:59 [cytuj]
Kane zniesiony z boiska na noszach...
Kane zniesiony z boiska na noszach
27 września 2012, 17:06 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/jenas-loan-to-forest-27092012.page
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/jenas-loan-to-forest-27092012.page
28 września 2012, 20:01 [cytuj]
Harry Kane wyleciał ze składu Norwich na dwa miesiące :(
Harry Kane wyleciał ze składu Norwich na dwa miesiące :(
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
6 października 2012, 14:57 [cytuj]
Danny Rose uratował Sunderland przed utratą drugiego gola. Dobrze został na linii bramkowej i wybił piłkę po strzale Richardsa. Spotkanie rozgrywa raczej przeciętne.
Danny Rose uratował Sunderland przed utratą drugiego gola. Dobrze został na linii bramkowej i wybił piłkę po strzale Richardsa. Spotkanie rozgrywa raczej przeciętne
1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się