Forum dyskusyjne
9 grudnia 2012, 15:09 [cytuj]
Nasz dzisiejszy skład:
Lloris - Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen - Lennon, Sandro, Dembele, Dempsey - Adebayor, Defoe
Ławka:
Friedel, Naughton, Huddlestone, Townsend, Livermore, Falque, Sigurdsson
Nasz dzisiejszy skład:
Lloris - Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen - Lennon, Sandro, Dembele, Dempsey - Adebayor, Defoe
Ławka:
Friedel, Naughton, Huddlestone, Townsend, Livermore, Falque, Sigurdsson
Can't Smile Without You!!!
9 grudnia 2012, 15:10 [cytuj]
Adebayor
Adebayor :brawo:
9 grudnia 2012, 15:16 [cytuj]
no jest sklad, jest Ade, powinno byc dobrze..
no jest sklad, jest Ade, powinno byc dobrze
9 grudnia 2012, 15:28 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
jest Ade, powinno byc dobrze
Jak z Analami?
Opanujcie się z tym Ade, fajnie że gra, ale ja sądzę, że nie jesteśmy uzależnieni od jednego zawodnika. Zresztą, dużo bardziej bym się cieszył gdyby jednak okazało się ze może zagrać Bale albo BAE, albo środek obrony wyglądał 'troszkę' inaczej. I dużo bardziej cieszy mnie fakt, że gramy na dwóch napadziorów niż to, że jednym z nich jest Adebayor.
Jak z Analami?
Opanujcie się z tym Ade, fajnie że gra, ale ja sądzę, że nie jesteśmy uzależnieni od jednego zawodnika. Zresztą, dużo bardziej bym się cieszył gdyby jednak okazało się ze może zagrać Bale albo BAE, albo środek obrony wyglądał 'troszkę' inaczej. I dużo bardziej cieszy mnie fakt, że gramy na dwóch napadziorów niż to, że jednym z nich jest Adebayor
COYS!
9 grudnia 2012, 15:29 [cytuj]
Ahhh, ten środek pola i Adebayor!
Caulker ostatnio nie zachwyca, ale dzis niech będzie pewniejszy...
Ahhh, ten środek pola i Adebayor! :cwaniak:
Caulker ostatnio nie zachwyca, ale dzis niech będzie pewniejszy
To dare is to do.
9 grudnia 2012, 15:36 [cytuj]
Damy radę, czuje że dzisiaj któryś z obrońców zdobędzie bramkę
Damy radę, czuje że dzisiaj któryś z obrońców zdobędzie bramkę ;)
9 grudnia 2012, 15:40 [cytuj]
szkoda, że z ławki nie mamy kompletnie kim straszyć
9 grudnia 2012, 15:42 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Jak z Analami?
Opanujcie się z tym Ade, fajnie że gra, ale ja sądzę, że nie jesteśmy uzależnieni od jednego zawodnika. Zresztą, dużo bardziej bym się cieszył gdyby jednak okazało się ze może zagrać Bale albo BAE, albo środek obrony wyglądał 'troszkę' inaczej. I dużo bardziej cieszy mnie fakt, że gramy na dwóch napadziorów niż to, że jednym z nich jest Adebayor
Defoe nie wroci sie i nie rozegra pilki tak jak Ade,podobnie jest w powietrzu, Ade ze swoim wzrostem spokojnie wygrywa gorne pilki. Nie jestesmy uzaleznieni od niego,ale podobnie jak Bale robi ogromna roznice. Skład jak dla mnie idealny na ten mecz.
Defoe nie wroci sie i nie rozegra pilki tak jak Ade,podobnie jest w powietrzu, Ade ze swoim wzrostem spokojnie wygrywa gorne pilki. Nie jestesmy uzaleznieni od niego,ale podobnie jak Bale robi ogromna roznice. Skład jak dla mnie idealny na ten mecz
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
9 grudnia 2012, 15:43 [cytuj]
Howard
Coleman Jagielka Distin Baines
Mirallas Osman Gibson Pienaar
Fellaini
Jelavić
Wszyscy zdążyli u nich wrócić
Howard
Coleman Jagielka Distin Baines
Mirallas Osman Gibson Pienaar
Fellaini
Jelavić
Wszyscy zdążyli u nich wrócić :nerwus:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 grudnia 2012, 15:44 [cytuj]
smackey, że nie mamy nikogo do straszenia to nic specjalnie złego. A bo to pierwszy raz w tym sezonie. Gorzej, że nie mamy żadnego stopera na ławce. W wypadku (odpukać) jakiejś kontuzji nie mamy nikogo ani bezpośrednio na tę pozycję, ani na lewą obronę, żeby Janek wszedł na stopera.
TrueYid powiedział/a:
Defoe nie wroci sie i nie rozegra pilki tak jak Ade,podobnie jest w powietrzu, Ade ze swoim wzrostem spokojnie wygrywa gorne pilki. Nie jestesmy uzaleznieni od niego,ale podobnie jak Bale robi ogromna roznice. Skład jak dla mnie idealny na ten mecz
Z tym, że skład idealny to się zgadzam, co do Ade to już nie do końca, ale nie mam nic przeciwko temu, żeby mnie zaskoczył i swoją świetną grą dał nam 3 punkty.
Z tym, że skład idealny to się zgadzam, co do Ade to już nie do końca, ale nie mam nic przeciwko temu, żeby mnie zaskoczył i swoją świetną grą dał nam 3 punkty
COYS!
jakiś rozsądny link plisss!!bo kiepsko to wygląda
jakiś rozsądny link plisss!!bo kiepsko to wygląda
wduwek, na moje trzeba byc slepym zeby nie widziec jaka robote odwala Ade.. Chociazby tak jak z Analami, do 20 min bylo pieknie bo byl Ade, i do tego dorzucic Dembele w formie i naprawde niezle moze byc : >
wduwek, na moje trzeba byc slepym zeby nie widziec jaka robote odwala Ade.. Chociazby tak jak z Analami, do 20 min bylo pieknie bo byl Ade, i do tego dorzucic Dembele w formie i naprawde niezle moze byc : >
ma ktos Sopa??? czy derby Manchesteru wszystkie wziely?
ma ktos Sopa??? czy derby Manchesteru wszystkie wziely?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
9 grudnia 2012, 15:48 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:
Raczej chodzi mi o 20 minutę i jej konsekwencje. Ade to bardzo dobry piłkarz i dobrze, że jest w składzie, ale równie dobrze, że jest np Dembele albo Sandro.
Raczej chodzi mi o 20 minutę i jej konsekwencje. Ade to bardzo dobry piłkarz i dobrze, że jest w składzie, ale równie dobrze, że jest np Dembele albo Sandro
COYS!
9 grudnia 2012, 15:56 [cytuj]
smackey powiedział/a:
AVB może nas postraszyć Livermore'm albo Huddem.
AVB może nas postraszyć Livermore'm albo Huddem
LMAO
9 grudnia 2012, 15:57 [cytuj]
dramat z linkami :/
dramat z linkami :/
9 grudnia 2012, 15:57 [cytuj]
http://nutjob.eu/njtv1.html
http://real-tv-sport.com/channel-4.php
te dwa to najlepsze co znalazłem ,ajk ktos ma coś lepszego to niech podeśle
http://nutjob.eu/njtv1.html
http://real-tv-sport.com/channel-4.php
te dwa to najlepsze co znalazłem ,ajk ktos ma coś lepszego to niech podeśle