Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Everton - Tottenham
9 grudnia 2012, 16:43 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Tylko ja mam takie odczucie, że ta murawa na kilka metrów przed końcową linią bardziej wstrzymuje tą piłkę?

Zobaczymy za 20 minut :P
Zobaczymy za 20 minut :P
9 grudnia 2012, 16:44 [cytuj]
spokojnie z fulham lepsza była 2 połowa
spokojnie z fulham lepsza była 2 połowa
9 grudnia 2012, 16:45 [cytuj]
Ade kompletnie bez formy
Ade kompletnie bez formy
a podobno sie nie wraca i wslizgi tez umie robić:cwaniak:
a podobno sie nie wraca i wslizgi tez umie robić:cwaniak:
Prosze,prosze Defołek jak powalczył w defensywie :brawo:
Prosze,prosze Defołek jak powalczył w defensywie :brawo:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
ade do zmiany...
ade do zmiany
9 grudnia 2012, 16:46 [cytuj]
tracimy piłke jak pizdy
tracimy piłke jak pizdy
9 grudnia 2012, 16:46 [cytuj]
lol....

Weszłaby...
lol.... Weszłaby
9 grudnia 2012, 16:47 [cytuj]
I kogo chcecie wpuścić za Ade ? :) chyba jedynie Sigurdsson
I kogo chcecie wpuścić za Ade ? :) chyba jedynie Sigurdsson
Caulker... Dobrze,ze tam byles :D
Caulker... Dobrze,ze tam byles :D
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
zaraz skoncza sie fuksy...
zaraz skoncza sie fuksy
9 grudnia 2012, 16:48 [cytuj]
Myślałem, że grający w jakimś tam Olympiakosie Belg nie będzie się zaliczał do ich złotego pokolenia, ale ten Mirallas to też kozak jakich mało.
Myślałem, że grający w jakimś tam Olympiakosie Belg nie będzie się zaliczał do ich złotego pokolenia, ale ten Mirallas to też kozak jakich mało
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
9 grudnia 2012, 16:48 [cytuj]
No bez przesady z tym Ade do zmiany. co ma zrobic jak 70% tej czesci meczu dzialo sie na naszej polowie? Po przerwie jebnie bramke i skonczy sie jeczenie.
No bez przesady z tym Ade do zmiany. co ma zrobic jak 70% tej czesci meczu dzialo sie na naszej polowie? Po przerwie jebnie bramke i skonczy sie jeczenie
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 grudnia 2012, 16:49 [cytuj]
Nasi niecelnie podają, a w Evertonie Fellaini robi niesamowitą różnice. Nasza obrona jeszcze nic nie spieprzyła i grają przyzwoicie.
Nasi niecelnie podają, a w Evertonie Fellaini robi niesamowitą różnice. Nasza obrona jeszcze nic nie spieprzyła i grają przyzwoicie
LMAO
9 grudnia 2012, 16:50 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:
ten polak lepiej juz sędziował w czwartek

Na pewno lepiej, dostał prawie najwyższą możliwą ocenę, dzięki której na 95 % awansuje w europejskiej hierarchii.

Teraz miejmy nadzieję, że wyjdą zmotywowani na drugą połowę.
Na pewno lepiej, dostał prawie najwyższą możliwą ocenę, dzięki której na 95 % awansuje w europejskiej hierarchii. Teraz miejmy nadzieję, że wyjdą zmotywowani na drugą połowę
9 grudnia 2012, 16:50 [cytuj]
No taki Mirallas by sie przydał teraz u nas ;)
A u nas na koniec konkurs kto podniesie wyżej nogę, kto wykopie jak Zlatan, kto sędziego zrobi w chuja że ręki nie było... Liczę że będzie jak z Fulham czyli w drugiej połowie 3 bramki i do domu.
Ps. Nawet United nas tak nie cisnęło...
No taki Mirallas by sie przydał teraz u nas ;) A u nas na koniec konkurs kto podniesie wyżej nogę, kto wykopie jak Zlatan, kto sędziego zrobi w chuja że ręki nie było... Liczę że będzie jak z Fulham czyli w drugiej połowie 3 bramki i do domu. Ps. Nawet United nas tak nie cisnęło
Offence win games, defence wins titles
9 grudnia 2012, 16:51 [cytuj]
http://directtv.me/stream6.html fajny stream. Ade dziś słabiutko :/
http://directtv.me/stream6.html fajny stream. Ade dziś słabiutko :/
Boże co za mecz .. Żadnej akcji dobrej TRAGEDIA. Modliłem sie o remis, zarazie tak jest. a Calker to powinien u nas drugim bramkarzem być, takiej interwencji dawno nie widziałem. W drugiej połowie jeśli nie zaatakujemy to możemy to przegrać.
Boże co za mecz .. Żadnej akcji dobrej TRAGEDIA. Modliłem sie o remis, zarazie tak jest. a Calker to powinien u nas drugim bramkarzem być, takiej interwencji dawno nie widziałem. W drugiej połowie jeśli nie zaatakujemy to możemy to przegrać
E.F.E.N.D.I.
Oby 2 połówka była dużo lepsza.
Oby 2 połówka była dużo lepsza
9 grudnia 2012, 16:52 [cytuj]
Everton gra rzeźnickim stylem i nas stłamsili niestety. Był dobry moment w I połowie jak sobie klepaliśmy-musimy do tego wrócić, bo Everton technicznie jest słaby.
Everton gra rzeźnickim stylem i nas stłamsili niestety. Był dobry moment w I połowie jak sobie klepaliśmy-musimy do tego wrócić, bo Everton technicznie jest słaby
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 29 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się