Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Everton - Tottenham
9 grudnia 2012, 16:53 [cytuj]
nie wiem jak wy ,ale ja zadrżałem przy tym wślizgu JD , druga żółta wisiała w powietrzu...i Vert z żółtą to niebezpieczne ,tym bardziej ze dempsey tam zostawia za dużo miejsca na lewej
nie wiem jak wy ,ale ja zadrżałem przy tym wślizgu JD , druga żółta wisiała w powietrzu...i Vert z żółtą to niebezpieczne ,tym bardziej ze dempsey tam zostawia za dużo miejsca na lewej
9 grudnia 2012, 16:54 [cytuj]
Everton gra szybko i w końcu uda się im ta jedna akcja, jeśli się szybko nie pozbieramy w środku i dalej pozwolimy się im rozpędzać. Musimy zagrać z większą dokładnością i zaangażowaniem bo inaczej będzie dziś ciężko o punkt
Everton gra szybko i w końcu uda się im ta jedna akcja, jeśli się szybko nie pozbieramy w środku i dalej pozwolimy się im rozpędzać. Musimy zagrać z większą dokładnością i zaangażowaniem bo inaczej będzie dziś ciężko o punkt
9 grudnia 2012, 16:55 [cytuj]
Obawiam się , że w drugiej połówce nie będzie lepiej, dzisiaj jednak jest kulminacja ostatnich zapracowanych tygodni , tempo meczu naprawdę wysokie i może być ciężko z kondychą. Obym się mylił. Niezbyt dobrze wygląda lewa strona, w dodatku Jaśko ma żołtą. Musimy spiąć maksymalnie poślady i chociaż ten remis dociągnąć.
Obawiam się , że w drugiej połówce nie będzie lepiej, dzisiaj jednak jest kulminacja ostatnich zapracowanych tygodni , tempo meczu naprawdę wysokie i może być ciężko z kondychą. Obym się mylił. Niezbyt dobrze wygląda lewa strona, w dodatku Jaśko ma żołtą. Musimy spiąć maksymalnie poślady i chociaż ten remis dociągnąć
Come On You Spurs !
9 grudnia 2012, 16:55 [cytuj]
Naughton powinien wejść , bo to za dużo ryzyko ,żeby tam z żółtą Janek grał ,tym bardziej ,że Coleman gra dziś dobry mecz. Na szczęście on jest inteligentny ,mam nadzieję ,że nie zrobi nic głupiego
Naughton powinien wejść , bo to za dużo ryzyko ,żeby tam z żółtą Janek grał ,tym bardziej ,że Coleman gra dziś dobry mecz. Na szczęście on jest inteligentny ,mam nadzieję ,że nie zrobi nic głupiego
9 grudnia 2012, 16:56 [cytuj]
nie wygląda to dobrze, Everton zajebiście gra pressing - tuż za linią połowy jest tak gęsto jak na targu w Szanghaju po promocji ryżu.. rozbicie szybkimi 2 - 3 podaniami tej linii może być kluczem do zwycięstwa .. pod warunkiem, że drużyna Moysa nie walnie nam wcześniej kilku goli:mysli:
nie wygląda to dobrze, Everton zajebiście gra pressing - tuż za linią połowy jest tak gęsto jak na targu w Szanghaju po promocji ryżu.. rozbicie szybkimi 2 - 3 podaniami tej linii może być kluczem do zwycięstwa .. pod warunkiem, że drużyna Moysa nie walnie nam wcześniej kilku goli:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 grudnia 2012, 16:56 [cytuj]
N omi się sytuacja Ade przypomniała :/ No ale liczmy że nikomu nie odbiję. Wiecie że Ledley przez całą karierę złapał 8 żółtych kartek i ani jednej czerwonej, kurde są jeszcze Tacy piłkarze?
N omi się sytuacja Ade przypomniała :/ No ale liczmy że nikomu nie odbiję. Wiecie że Ledley przez całą karierę złapał 8 żółtych kartek i ani jednej czerwonej, kurde są jeszcze Tacy piłkarze?
Offence win games, defence wins titles
9 grudnia 2012, 17:02 [cytuj]
Mecz nie wygląda za dobrze, ale liczę na przynajmniej dowiezienie remisu. Oby im sił nie brakowało pod koniec.

Na reszcie porządna internetowa transmisja w HD :cwaniak:
Mecz nie wygląda za dobrze, ale liczę na przynajmniej dowiezienie remisu. Oby im sił nie brakowało pod koniec. Na reszcie porządna internetowa transmisja w HD :cwaniak:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
9 grudnia 2012, 17:05 [cytuj]
jin daj linka jak masz cos dobrego
a miralas zszedł :)
jin daj linka jak masz cos dobrego a miralas zszedł :)
9 grudnia 2012, 17:07 [cytuj]
Ale te podania ssą dzisiaj.
Ale te podania ssą dzisiaj
LMAO
9 grudnia 2012, 17:08 [cytuj]
obrona gra spoko.
obrona gra spoko
9 grudnia 2012, 17:08 [cytuj]
Te niedokładne podania nas wykończą, największe zagrożenie Evertonu z nich się bierze.
Te niedokładne podania nas wykończą, największe zagrożenie Evertonu z nich się bierze
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 grudnia 2012, 17:09 [cytuj]
Kolejny...
Kolejny
LMAO
no kurwa co to było oni coś ćpali?co to za podania!
no kurwa co to było oni coś ćpali?co to za podania!
Zaraz mnie chuj strzeli, zero presji na Dembele a ten podaje w aut. Kurwa co jest!:zly:
Zaraz mnie chuj strzeli, zero presji na Dembele a ten podaje w aut. Kurwa co jest!:zly:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=180385&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=180385&part=sports
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 grudnia 2012, 17:11 [cytuj]
varba powiedział/a:

Przypadek. Nawet Xaviemu się zdarza :)
Przypadek. Nawet Xaviemu się zdarza :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
oo teraz Walker sie wykazał
oo teraz Walker sie wykazał
To dare is to do.
walkerowi to chyba coś się z siłomierzem stało
walkerowi to chyba coś się z siłomierzem stało
9 grudnia 2012, 17:12 [cytuj]
hahahah co za wrzutka, jak można kopać profesjonalnie piłkę przez 15 lat i takie coś zrobić ahahah
hahahah co za wrzutka, jak można kopać profesjonalnie piłkę przez 15 lat i takie coś zrobić ahahah
9 grudnia 2012, 17:13 [cytuj]
BAE by był idealny z Dempseyem na lewej.
BAE by był idealny z Dempseyem na lewej
LMAO
|<  <  3  4  5  6  7    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się