Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Tottenham - Swansea
16 grudnia 2012, 15:04 [cytuj]
Jak zwykle pierdolenie na Defoe a jak strzeli to sie posracie ze szczescia. Troche bramek ma w tym sezonie chyba nie zawsze jest tak ze spierdoli. Po 10 minutach ma miec 3 bramki a jak nie to niech spierdala. Cisna ich mocno i pewnie w koncu cos wpadnie. MichalTOT - bez komentarza z tym twoim "skurwysynem".
Jak zwykle pierdolenie na Defoe a jak strzeli to sie posracie ze szczescia. Troche bramek ma w tym sezonie chyba nie zawsze jest tak ze spierdoli. Po 10 minutach ma miec 3 bramki a jak nie to niech spierdala. Cisna ich mocno i pewnie w koncu cos wpadnie. MichalTOT - bez komentarza z tym twoim "skurwysynem"
16 grudnia 2012, 15:07 [cytuj]
Bobas7 powiedział/a:
Jak zwykle pierdolenie na Defoe a jak strzeli to sie posracie ze szczescia. Troche bramek ma w tym sezonie chyba nie zawsze jest tak ze spierdoli. Po 10 minutach ma miec 3 bramki a jak nie to niech spierdala. Cisna ich mocno i pewnie w koncu cos wpadnie. MichalTOT - bez komentarza z tym twoim "skurwysynem"
chyba co trzeci mecz ogladasz, Defoe strzela 20% tego co ma.
chyba co trzeci mecz ogladasz, Defoe strzela 20% tego co ma
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
16 grudnia 2012, 15:08 [cytuj]
Niech ktos mi powie ze Ade nie chce sie grac...
Niech ktos mi powie ze Ade nie chce sie grac
ALE STRZAŁ!!!!!!!!
ALE STRZAŁ!!!!!!!!
Wow :o
Wow :o
16 grudnia 2012, 15:09 [cytuj]
Ale petarda....
Ale petarda
Bobas7 powiedział/a:

Przecież nikt nie ciśnie Defoe, bo jest dobry i bramek nastrzelał. Ale nad tymi strzałami mógłby popracować, bo napastnik powinien wykorzystać takie sytuacje.

WALKER! LOL. Ale jebnął. Powinna być brameczka.
Przecież nikt nie ciśnie Defoe, bo jest dobry i bramek nastrzelał. Ale nad tymi strzałami mógłby popracować, bo napastnik powinien wykorzystać takie sytuacje. WALKER! LOL. Ale jebnął. Powinna być brameczka
LMAO
O___________O
O___________O
16 grudnia 2012, 15:10 [cytuj]
Ładną bombę Walker posłał, minimalnie obok i Tremmel by nie wiedział, że piłka w bramce jest.
Ładną bombę Walker posłał, minimalnie obok i Tremmel by nie wiedział, że piłka w bramce jest
O.O
O.O
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
O.O
O.O
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 grudnia 2012, 15:11 [cytuj]
Bobas ile można mieć setek na wykorzystanie? dla kończącego napastnika. Potem jest płacz jak w 90 minucie wygrywamy 1-0 i utrata bramek wisi na włosku.
Bobas ile można mieć setek na wykorzystanie? dla kończącego napastnika. Potem jest płacz jak w 90 minucie wygrywamy 1-0 i utrata bramek wisi na włosku
Blue and white blood...
16 grudnia 2012, 15:12 [cytuj]
jak zwykle kombinowanie... milion podan. moga ta bramke strzelic w bardzo prosty sposob,ale lepiej wymienic milion podan. strzelmy cos ,a pozniej sie bawmy.
jak zwykle kombinowanie... milion podan. moga ta bramke strzelic w bardzo prosty sposob,ale lepiej wymienic milion podan. strzelmy cos ,a pozniej sie bawmy
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
16 grudnia 2012, 15:13 [cytuj]
Teraz obarczony strzelaniem bramek będzie Walker.:P
Teraz obarczony strzelaniem bramek będzie Walker.:P
Blue and white blood...
16 grudnia 2012, 15:13 [cytuj]
Niestety nie moge ogladac wszystkich meczow ale jest ich sporo. Pokaz mi zawodnika ktory strzela conajmniej 70 % "tego co ma". A to jest tylko Defoe a nie Messi ze napierdala 2 bramki co mecz i milion w sezonie. Odszedl Pav wiec trzeba bylo sobie znalezc kogos na kogo mozna pierdolic. Nie probuje bronic Defoe bo tez mnie czasami wkurwia ze marnuje dobre okazje albo napierdala zamiast lepiej podac. Ale co mecz jest pierdolenie na niego cokolwiek by nie zrobil. Strzeli 2 to zle ze nie 3 itp. Chodzi mi o to ze pare osob wchodzi tutaj tylko po to zeby po kims pojezdzic w czasie meczu a nie ogladac i "kibicowac" jakos no i jakos w miare obiektywnie oceniac.
Niestety nie moge ogladac wszystkich meczow ale jest ich sporo. Pokaz mi zawodnika ktory strzela conajmniej 70 % "tego co ma". A to jest tylko Defoe a nie Messi ze napierdala 2 bramki co mecz i milion w sezonie. Odszedl Pav wiec trzeba bylo sobie znalezc kogos na kogo mozna pierdolic. Nie probuje bronic Defoe bo tez mnie czasami wkurwia ze marnuje dobre okazje albo napierdala zamiast lepiej podac. Ale co mecz jest pierdolenie na niego cokolwiek by nie zrobil. Strzeli 2 to zle ze nie 3 itp. Chodzi mi o to ze pare osob wchodzi tutaj tylko po to zeby po kims pojezdzic w czasie meczu a nie ogladac i "kibicowac" jakos no i jakos w miare obiektywnie oceniac
16 grudnia 2012, 15:16 [cytuj]
Dobra połowa w naszym wykonaniu, lubie kontrole nad zespołem przeciwnym :)
Dobra połowa w naszym wykonaniu, lubie kontrole nad zespołem przeciwnym :)
To dare is to do.
16 grudnia 2012, 15:18 [cytuj]
Zagraliśmy ładną I połowę, kontrolowaliśmy to co się dzieje i prawidłowo. Ale skuteczność bardzo martwi, powinniśmy mieć już co najmniej dwubramkowe prowadzenie.
Zagraliśmy ładną I połowę, kontrolowaliśmy to co się dzieje i prawidłowo. Ale skuteczność bardzo martwi, powinniśmy mieć już co najmniej dwubramkowe prowadzenie
16 grudnia 2012, 15:18 [cytuj]
Sądząc po wyzwaniu Defoe uważasz że jestem nieobiektywny i wchodzę tutaj tylko pojeździć po kimś... chyba teraz ja powinienem powiedzieć "bez komentarza"
Sądząc po wyzwaniu Defoe uważasz że jestem nieobiektywny i wchodzę tutaj tylko pojeździć po kimś... chyba teraz ja powinienem powiedzieć "bez komentarza"
Blue and white blood...
16 grudnia 2012, 15:23 [cytuj]
Nie odnosilem sie do Ciebie akurat w tym przypadku. Jak tego nie wygraja to juz bedzie przesada, nie pamietam meczu w ktorym mieliby taka przewage.
Nie odnosilem sie do Ciebie akurat w tym przypadku. Jak tego nie wygraja to juz bedzie przesada, nie pamietam meczu w ktorym mieliby taka przewage
16 grudnia 2012, 15:24 [cytuj]
Szkoda że bomba Walkera nie weszła bo by chyba siatkę wyrwało :) Dobrze gramy, ale znając spurs to po przerwie może być różnie...
Szkoda że bomba Walkera nie weszła bo by chyba siatkę wyrwało :) Dobrze gramy, ale znając spurs to po przerwie może być różnie
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 30 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się