Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Tottenham - Swansea
16 grudnia 2012, 16:27 [cytuj]
Marcin chyba o to że Andros poszedł z akcją a nie wybił piłki ;) I Gdy Janek w środku jest inaczej i co najważniejsze na zero :D
Marcin chyba o to że Andros poszedł z akcją a nie wybił piłki ;) I Gdy Janek w środku jest inaczej i co najważniejsze na zero :D
Offence win games, defence wins titles
16 grudnia 2012, 16:28 [cytuj]
Bardzo dobrze, że wygraliśmy, ale bądźmy szczerzy... Powinno być spokojne 3-0. Lloris bardzo dobrze, Townsend też świetna zmiana. Gylfi i Parker raczej dużo nie wnieśli. Defoe trochę słabo, bo miał dużo szans.
Bardzo dobrze, że wygraliśmy, ale bądźmy szczerzy... Powinno być spokojne 3-0. Lloris bardzo dobrze, Townsend też świetna zmiana. Gylfi i Parker raczej dużo nie wnieśli. Defoe trochę słabo, bo miał dużo szans
LMAO
16 grudnia 2012, 16:29 [cytuj]
Dzieki Bogu Michu nic się nie stało. Oczywiście faulu nie było, ani żadnej celowości, ale w wielu przypadkach takie sytuacje kończyły się fatalnie...
Dzieki Bogu Michu nic się nie stało. Oczywiście faulu nie było, ani żadnej celowości, ale w wielu przypadkach takie sytuacje kończyły się fatalnie
16 grudnia 2012, 16:29 [cytuj]
No Pan Prezes tj Gylfi coś tam dał tylko JD wszystko jebał ;) Ale Andros to prawie Lennon się robi cóż za technika :D
No Pan Prezes tj Gylfi coś tam dał tylko JD wszystko jebał ;) Ale Andros to prawie Lennon się robi cóż za technika :D
16 grudnia 2012, 16:30 [cytuj]
A i ciekawe co z Ade?
A i ciekawe co z Ade?
Brawo, dobry mecz w naszym wykonaniu (ale jak zwykle powinni nam dawać jakąś herbatke na uspokojenie pod koniec meczu ;) ) W końcu spokojnie zagrała para środkowych obrońców dziś. Dobra zmiana Townsenda. A Defoe może i strzela bramki ale mózgu nie używa takie jest moje zdanie.
Brawo, dobry mecz w naszym wykonaniu (ale jak zwykle powinni nam dawać jakąś herbatke na uspokojenie pod koniec meczu ;) ) W końcu spokojnie zagrała para środkowych obrońców dziś. Dobra zmiana Townsenda. A Defoe może i strzela bramki ale mózgu nie używa takie jest moje zdanie
Na + : 3 pkt, powrót Parkera, dobra gra w defensywie, zmiana Townsenda
Na - : kontuzja Adebayora, fatalna skuteczność
Na + : 3 pkt, powrót Parkera, dobra gra w defensywie, zmiana Townsenda Na - : kontuzja Adebayora, fatalna skuteczność
16 grudnia 2012, 16:34 [cytuj]
Jak napastnicy z całego świata zobaczą ile mamy akcji które JD pieprzy będą do nas walić drzwiami i oknami :D by pobijać rekordy Mullera i Messiego :cwaniak:

Dziękuję za 3 pkt, szczególnie Jankowi, Dembele, Llorisowi i AVB :D
Jak napastnicy z całego świata zobaczą ile mamy akcji które JD pieprzy będą do nas walić drzwiami i oknami :D by pobijać rekordy Mullera i Messiego :cwaniak: Dziękuję za 3 pkt, szczególnie Jankowi, Dembele, Llorisowi i AVB :D
Blue and white blood...
16 grudnia 2012, 16:37 [cytuj]
A ja Swansea że tak chujowo zagrali.
A ja Swansea że tak chujowo zagrali
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
16 grudnia 2012, 16:38 [cytuj]
W końcu mądrze rozegrana końcówka :) Do 90. minuty się nie broniliśmy tylko wysoko zakładaliśmy pressing i próbowaliśmy strzelić kolejną bramkę. Dopiero w doliczonym czasie nas odrobinę przycisnęli, ale widać, że pracujemy nad tymi końcówkami i nie cofamy się. AVB mnie do siebie coraz bardziej przekonuje, bo potrafi identyfikować nasze błędy i stara się je eliminować. Uczy się an błędach ;)
Bardzo, ale to bardzo podobał mi się Townsend, ma mega ciąg na bramkę i tymi swoimi rajdami nam dobrych kilka minut zarobił. Ciągle absorbował obronę Swensea. Ogólnie dobry mecz w naszym wykonaniu, cieszy to, że potrafiliśmy zagrać dwie dobre połówki :)
W końcu mądrze rozegrana końcówka :) Do 90. minuty się nie broniliśmy tylko wysoko zakładaliśmy pressing i próbowaliśmy strzelić kolejną bramkę. Dopiero w doliczonym czasie nas odrobinę przycisnęli, ale widać, że pracujemy nad tymi końcówkami i nie cofamy się. AVB mnie do siebie coraz bardziej przekonuje, bo potrafi identyfikować nasze błędy i stara się je eliminować. Uczy się an błędach ;) Bardzo, ale to bardzo podobał mi się Townsend, ma mega ciąg na bramkę i tymi swoimi rajdami nam dobrych kilka minut zarobił. Ciągle absorbował obronę Swensea. Ogólnie dobry mecz w naszym wykonaniu, cieszy to, że potrafiliśmy zagrać dwie dobre połówki :)
16 grudnia 2012, 16:38 [cytuj]
deiak To Tottenham zagrał wspaniale i dlatego Swans tak słabo wypadli :rotfl:
16 grudnia 2012, 16:44 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:

No aż tak wspaniale to nie było, ale bądźmy szczerzy, Swansea w tym meczu nie pokazała nic wielkiego.
No aż tak wspaniale to nie było, ale bądźmy szczerzy, Swansea w tym meczu nie pokazała nic wielkiego
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
16 grudnia 2012, 17:08 [cytuj]
Na livesports zanotowali, że Livermore dostał żółtą kartkę poza boiskiem w 96 minucie. Widzieliście może o co chodzi? Mi się mniej więcej wtedy transmisja zaczęła jebać i nie wiem o co poszło.
Na livesports zanotowali, że Livermore dostał żółtą kartkę poza boiskiem w 96 minucie. Widzieliście może o co chodzi? Mi się mniej więcej wtedy transmisja zaczęła jebać i nie wiem o co poszło
16 grudnia 2012, 17:12 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Na livesports zanotowali, że Livermore dostał żółtą kartkę poza boiskiem w 96 minucie. Widzieliście może o co chodzi? Mi się mniej więcej wtedy transmisja zaczęła jebać i nie wiem o co poszło

Na pewno wbiegł na boisko i brał udział w jakiejś przepychance , gallas też brał w tym udział , ale o co dokładnie chodzioło to nie mam pojęcia bo sie w tym pogubiłem
Na pewno wbiegł na boisko i brał udział w jakiejś przepychance , gallas też brał w tym udział , ale o co dokładnie chodzioło to nie mam pojęcia bo sie w tym pogubiłem
16 grudnia 2012, 17:32 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
A ja Swansea że tak chujowo zagrali

Dokładnie! Wciąż gramy straszną miernote! Może to wina zmęczenia, ale jeśli tak zagrali byśmy przeciwko silniejsze drużynie rezultat był by opłakany.
Dokładnie! Wciąż gramy straszną miernote! Może to wina zmęczenia, ale jeśli tak zagrali byśmy przeciwko silniejsze drużynie rezultat był by opłakany
16 grudnia 2012, 19:57 [cytuj]
kurwa, ja nie mogę uwierzyć, że mieliśmy dwa razy sam na sam i nie padły z tego bramki :|
kurwa, ja nie mogę uwierzyć, że mieliśmy dwa razy sam na sam i nie padły z tego bramki :|
16 grudnia 2012, 21:50 [cytuj]
Eidur, było tak. Hugo piąstkował pikę i tułowiem zderzył się z kimś ze Swansea. Tamten padł, a nasi poszli z akcją. Nikt z nich się nie oglądał, więc nie widzieli, że tamten leży. Obrońca Łabędzi, zaczął się plumkać do Kyle N ,że nie wybili piłki i go chamsko odepchnął. Walker się wpienił, podbiegł i ostro odepchnął tamtego. Zaczęła się przepychanka i Jake nie wytrzymał i wbiegł. Co pozytywne z całej sytuacji, to widać było, że grupa jest mocno za sobą. P.S. Kto nie był na WHL gorąco polecam. Dla mnie magia. Mimo tego, że było trochę cicho.
Eidur, było tak. Hugo piąstkował pikę i tułowiem zderzył się z kimś ze Swansea. Tamten padł, a nasi poszli z akcją. Nikt z nich się nie oglądał, więc nie widzieli, że tamten leży. Obrońca Łabędzi, zaczął się plumkać do Kyle N ,że nie wybili piłki i go chamsko odepchnął. Walker się wpienił, podbiegł i ostro odepchnął tamtego. Zaczęła się przepychanka i Jake nie wytrzymał i wbiegł. Co pozytywne z całej sytuacji, to widać było, że grupa jest mocno za sobą. P.S. Kto nie był na WHL gorąco polecam. Dla mnie magia. Mimo tego, że było trochę cicho
16 grudnia 2012, 23:27 [cytuj]
Cerbin... byłeś na WHL i przyznajesz się do ciszy? xD Było się wydzierać ;)
Cerbin... byłeś na WHL i przyznajesz się do ciszy? xD Było się wydzierać ;)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 grudnia 2012, 23:53 [cytuj]
Robiłem co mogłem:)
Robiłem co mogłem:)
17 grudnia 2012, 00:33 [cytuj]
A miałeś transparent Chcemy Moutinho? albo Rafa wróć? haha
A miałeś transparent Chcemy Moutinho? albo Rafa wróć? haha
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 152 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się