Forum dyskusyjne
29 grudnia 2012, 13:08 [cytuj]
Oczywiście walczymy o 3 punkty, mam nadzieje że uda się znowu czyste konto zachować, ot taki prezent po świąteczny. COYS !
Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Naughton, Lennon, Dembele, Sandro, Bale, Adebayor & Defoe
SUBS: Friedel, Vertoghen, Huddestone, Livermore, Parker, Dempsey & Sigurdsson
Oczywiście walczymy o 3 punkty, mam nadzieje że uda się znowu czyste konto zachować, ot taki prezent po świąteczny. COYS ! :brawo:
Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Naughton, Lennon, Dembele, Sandro, Bale, Adebayor & Defoe
SUBS: Friedel, Vertoghen, Huddestone, Livermore, Parker, Dempsey & Sigurdsson
To dare is to do.
29 grudnia 2012, 13:09 [cytuj]
Ze co? Verthoghen na lawce?!
Ze co? Verthoghen na lawce?!:bezradny:
29 grudnia 2012, 13:10 [cytuj]
Vert - ławka?
Vert - ławka?
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 grudnia 2012, 13:11 [cytuj]
Zasłużył na odpoczynek
Zasłużył na odpoczynek :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
29 grudnia 2012, 13:12 [cytuj]
Ludzie mowia ze to dlatego ze jest jedna kartke od zawieszenia.
Ludzie mowia ze to dlatego ze jest jedna kartke od zawieszenia
29 grudnia 2012, 13:12 [cytuj]
Stawiam że to bedzie cieszki mecz dla nas... Ale licze na 3 punkty. Parker na drugą połowe. A co do Ade wolał bym go na rezerwie a w pierwszym składzie Dempseya. Dosyć leprzy teraz.
Stawiam że to bedzie cieszki mecz dla nas... Ale licze na 3 punkty. Parker na drugą połowe. A co do Ade wolał bym go na rezerwie a w pierwszym składzie Dempseya. Dosyć leprzy teraz.:D
E.F.E.N.D.I.
29 grudnia 2012, 13:13 [cytuj]
Bez przerwy grać nie może. Ale patrząc na ostanie mecze to ta obrona będzie nas przyprawiała o strach przez cały mecz.
Atak w porządku. Dobrze, że Dempsey wrócił, ale nie wiem po co nam jednocześnie Hudd, JAke i Parker na ławie, jak można było wsadzić Townsenda chociażby.
A co do tej kartki, to jakoś wolę nie mieć Jana na Reading niż Sunderland.
Bez przerwy grać nie może. Ale patrząc na ostanie mecze to ta obrona będzie nas przyprawiała o strach przez cały mecz.
Atak w porządku. Dobrze, że Dempsey wrócił, ale nie wiem po co nam jednocześnie Hudd, JAke i Parker na ławie, jak można było wsadzić Townsenda chociażby.
A co do tej kartki, to jakoś wolę nie mieć Jana na Reading niż Sunderland
LMAO
29 grudnia 2012, 13:13 [cytuj]
AVB nie popełnia błędu Harry'ego z zeszłego sezonu. Daje odpocząć kluczowemu zawodnikowi. Pewnie z Reading odpocznie Lennon albo ktoś inny. Dobrze, bo Naughton też daje radę na lewej. Czekamy na Assou-Ekotto i Kaboula.
Ja dałbym szansę Gylfiemu dzisiaj. Przynajmniej ze 30 minut niech pogra.
AVB nie popełnia błędu Harry'ego z zeszłego sezonu. Daje odpocząć kluczowemu zawodnikowi. Pewnie z Reading odpocznie Lennon albo ktoś inny. Dobrze, bo Naughton też daje radę na lewej. Czekamy na Assou-Ekotto i Kaboula.
Ja dałbym szansę Gylfiemu dzisiaj. Przynajmniej ze 30 minut niech pogra
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 grudnia 2012, 13:14 [cytuj]
to chyba jedyny możliwy argument, jedna kartka i zawieszenie, ale środek i tak wydaje się mocny
to chyba jedyny możliwy argument, jedna kartka i zawieszenie, ale środek i tak wydaje się mocny
To dare is to do.
29 grudnia 2012, 13:17 [cytuj]
Dowson za Gallasa. Hmm, Myślę ze to dobry ruch, choć Gallas ostatnio grał naprawdę dobrze. Co do Janka należy mu sie odpoczynek. No wróci szczota (Beni) i wszystko powinno sie układać na plus.
Dowson za Gallasa. Hmm, Myślę ze to dobry ruch, choć Gallas ostatnio grał naprawdę dobrze. Co do Janka należy mu sie odpoczynek. No wróci szczota (Beni) i wszystko powinno sie układać na plus
E.F.E.N.D.I.
29 grudnia 2012, 13:18 [cytuj]
dawidskuza powiedział/a:
Dowson za Gallasa. Hmm, Myślę ze to dobry ruch, choć Gallas ostatnio grał naprawdę dobrze. Co do Janka należy mu sie odpoczynek. No wróci szczota (Beni) i wszystko powinno sie układać na plus
Nie wiem co z Gallasem, ale domyślam się że gdyby było wszystko ok to by grał w pierwszym składzie.
Nie wiem co z Gallasem, ale domyślam się że gdyby było wszystko ok to by grał w pierwszym składzie
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 grudnia 2012, 13:20 [cytuj]
Musimy grać jak w ostanich meczach, przede wszystkim narzucamy swój styl gry od początku i przy lepszej skuteczności powinnismy pewnie wygrać, ale to się zobaczy w meczu

Musimy ich przejść jeśli naprawdę myślimy o top 4, a wiadomo, że tak jest. remis = porażka
Musimy grać jak w ostanich meczach, przede wszystkim narzucamy swój styl gry od początku i przy lepszej skuteczności powinnismy pewnie wygrać, ale to się zobaczy w meczu :D Musimy ich przejść jeśli naprawdę myślimy o top 4, a wiadomo, że tak jest. remis = porażka
29 grudnia 2012, 13:21 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
Nie wiem co z Gallasem, ale domyślam się że gdyby było wszystko ok to by grał w pierwszym składzie
Prawda, na rezerwie też go nie widze... Ale skład mamy nadal dobry. Sunderland wygrał z city, ale to nie znaczy ze znami wygra.:?

..
Prawda, na rezerwie też go nie widze... Ale skład mamy nadal dobry. Sunderland wygrał z city, ale to nie znaczy ze znami wygra.:? :P ..:skromny:
E.F.E.N.D.I.
29 grudnia 2012, 13:23 [cytuj]
Aston Villa też wygrała z Liverpoolem

by potem 8, oraz 4:0 dostać, nie ma to tamto, mamy wszystko by dziś wygrać
Aston Villa też wygrała z Liverpoolem:D by potem 8, oraz 4:0 dostać, nie ma to tamto, mamy wszystko by dziś wygrać
To dare is to do.
29 grudnia 2012, 13:28 [cytuj]
Remis to dla nas przegrana , a przegrana to dla nas wielka kupa dinozaura. Wiec zostaje tylko wygrać COYS !!
Remis to dla nas przegrana , a przegrana to dla nas wielka kupa dinozaura. Wiec zostaje tylko wygrać COYS !!:nerwus:
E.F.E.N.D.I.
29 grudnia 2012, 13:40 [cytuj]
OOO gramy fajnymi strojami, granat i białe koszulki !
OOO gramy fajnymi strojami, granat i białe koszulki ! :D
To dare is to do.
29 grudnia 2012, 13:43 [cytuj]
Daws zamiast Vertsa mnie lekko przeraża, reszta składu zdaje się być optymalna.
Daws zamiast Vertsa mnie lekko przeraża, reszta składu zdaje się być optymalna
COYS!
29 grudnia 2012, 13:45 [cytuj]
Może ktos podrzucić jakis dobry link
Może ktos podrzucić jakis dobry link
29 grudnia 2012, 13:46 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
niezawodne drh
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
niezawodne drh
To dare is to do.
29 grudnia 2012, 13:47 [cytuj]