Forum dyskusyjne
29 grudnia 2012, 15:39 [cytuj]
UFF ALEŻ ULGA
kolejne zwycięstwo !
UFF ALEŻ ULGA :)
kolejne zwycięstwo !:)
To dare is to do.
29 grudnia 2012, 15:40 [cytuj]
Ważne 3 punkty ale można było poreperować bilans bramek
Ważne 3 punkty ale można było poreperować bilans bramek
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 grudnia 2012, 15:40 [cytuj]
Nareszcie! są bardzo ważne 3 punkty
Nareszcie! są bardzo ważne 3 punkty
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 grudnia 2012, 15:41 [cytuj]
Dobrze, że bez Bale'a gramy z kimś pokroju Reading
Dobrze, że bez Bale'a gramy z kimś pokroju Reading
29 grudnia 2012, 15:41 [cytuj]
Wygranych się niby nie sądzi, ale powinno być 1:4. Nawet 1:5, gdyby słaby sędzia podyktował karny po FAULU na Bale'u. Są 3 punkty, jest okej. Wyraźna przewaga przez 70 minut i w końcówce trochę przystopowali.
No i poza tym bardzo dobry mecz Lennona i piękna bramka.
Co do braku Bale'a, to chyba okres jego kontuzji pokazał, że nie musimy się aż tak martwić.
Wygranych się niby nie sądzi, ale powinno być 1:4. Nawet 1:5, gdyby słaby sędzia podyktował karny po FAULU na Bale'u. Są 3 punkty, jest okej. Wyraźna przewaga przez 70 minut i w końcówce trochę przystopowali.
No i poza tym bardzo dobry mecz Lennona i piękna bramka.
Co do braku Bale'a, to chyba okres jego kontuzji pokazał, że nie musimy się aż tak martwić
LMAO
29 grudnia 2012, 15:42 [cytuj]
Ale ulga.
Ważna wygrana i jeszcze ważniejsze 3 punkty
Ale ulga.
Ważna wygrana i jeszcze ważniejsze 3 punkty
29 grudnia 2012, 15:42 [cytuj]
Jeszcze teraz prezent od Newcastle i można pić
Jeszcze teraz prezent od Newcastle i można pić
29 grudnia 2012, 15:44 [cytuj]
Może dobrze, że Bale załapał kartkę. Lepiej żeby pauzował z Reading niż np. z United
Może dobrze, że Bale załapał kartkę. Lepiej żeby pauzował z Reading niż np. z United ;)
29 grudnia 2012, 15:44 [cytuj]
W nastepnym meczu od poczatku musi grac De,psey. Dał dzis swietna zmiane i wypracował sytuacje dla Ade
W nastepnym meczu od poczatku musi grac De,psey. Dał dzis swietna zmiane i wypracował sytuacje dla Ade
29 grudnia 2012, 15:45 [cytuj]
no i dobra,okres świąteczny zagrany w kratkę, teraz jeszcze Reading nastrzelać 5 bramek i gicio.
no i dobra,okres świąteczny zagrany w kratkę, teraz jeszcze Reading nastrzelać 5 bramek i gicio
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
29 grudnia 2012, 15:45 [cytuj]
Tak podsumowując to martwi mnie znów słaba gra Dembele i Walkera. Cieszy to że Sandro cały czas pokazuję kto jest liderem pomocy w londynie

Tylko denerwujący jest ten ciągły niepokój o jakiś głupi błąd obrony, czy my nie możemy grać normalnie? ALe cieszy wygrana i 3 miejsce w tabeli
Tak podsumowując to martwi mnie znów słaba gra Dembele i Walkera. Cieszy to że Sandro cały czas pokazuję kto jest liderem pomocy w londynie :D Tylko denerwujący jest ten ciągły niepokój o jakiś głupi błąd obrony, czy my nie możemy grać normalnie? ALe cieszy wygrana i 3 miejsce w tabeli ;)
Offence win games, defence wins titles
29 grudnia 2012, 15:46 [cytuj]
A teraz Norwich - City
A teraz Norwich - City ;) :cwaniak:
Teraz pewnie uda nam się trochę odskoczyć. West Brom gra z United, Everton z Chelsea, a arsenal z Newcastle.
Patriczi, nie ma co się martwić, jest Parker, wróci Benny to i Naughton będzie mógł za Walkera zagrać. Chociaż tak bardzo tego nie potrzeba, bo poza jednym błędem nie grał źle.
Teraz pewnie uda nam się trochę odskoczyć. West Brom gra z United, Everton z Chelsea, a arsenal z Newcastle.
Patriczi, nie ma co się martwić, jest Parker, wróci Benny to i Naughton będzie mógł za Walkera zagrać. Chociaż tak bardzo tego nie potrzeba, bo poza jednym błędem nie grał źle
LMAO
na nasze szczęście udało nam się utrzymać te 2-1. Co do napastników... brak słów.
na nasze szczęście udało nam się utrzymać te 2-1. Co do napastników... brak słów
Blue and white blood...
29 grudnia 2012, 15:49 [cytuj]
martwi mnie adebayor, dzisiaj słabiutko
ale jakoś o wynik meczu nie byłem nawet przez moment zmartwiony i czułem zwycięstwo, a to co robił lennon dzisiaj

kocham go
martwi mnie adebayor, dzisiaj słabiutko :(
ale jakoś o wynik meczu nie byłem nawet przez moment zmartwiony i czułem zwycięstwo, a to co robił lennon dzisiaj :rotfl: kocham go :)
29 grudnia 2012, 15:52 [cytuj]
Ade to pół biedy. To co wyprawia Defoe to tragedia
Ade to pół biedy. To co wyprawia Defoe to tragedia
29 grudnia 2012, 15:53 [cytuj]
Cieszy dobra gra w obronie. ostatnie 4 mecze i tylko 1 gol stracony :>
Cieszy dobra gra w obronie. ostatnie 4 mecze i tylko 1 gol stracony :>
29 grudnia 2012, 16:03 [cytuj]
Dobry mecz

Gut. Ale bardzo mnie denerwuje wasza wypowiedz. Ade to pół biedy. A Defoe tragedia. Tylko ze jak Defoe raz nie trafi___ Zgadzam sie 100^^% brama ale ma na koncie ile z 14 bramek w 19 czy 20 meczach, a wasz wielki Ade który pierdoli a nie gra według mnie 2 albo 3. Co to jest..?? Napastnik czy obrońca... Czepiajcie sie Defoe, ale jak on nam ratuje dupe to w tedy mówicie ze =- Ooo

Defoe. A tak to że jest do dupy. Prawda nie strzelił pewnego gola można go o to obwiniać, mówicie co chcecie dla mnie to nadal nasz najlepszy snajper.
Dobry mecz :D Gut. Ale bardzo mnie denerwuje wasza wypowiedz. Ade to pół biedy. A Defoe tragedia. Tylko ze jak Defoe raz nie trafi___ Zgadzam sie 100^^% brama ale ma na koncie ile z 14 bramek w 19 czy 20 meczach, a wasz wielki Ade który pierdoli a nie gra według mnie 2 albo 3. Co to jest..?? Napastnik czy obrońca... Czepiajcie sie Defoe, ale jak on nam ratuje dupe to w tedy mówicie ze =- Ooo :brawo: Defoe. A tak to że jest do dupy. Prawda nie strzelił pewnego gola można go o to obwiniać, mówicie co chcecie dla mnie to nadal nasz najlepszy snajper
E.F.E.N.D.I.
29 grudnia 2012, 16:08 [cytuj]
Tak bajdełej, jaka demolka w Norwich się kroi...
Tak bajdełej, jaka demolka w Norwich się kroi
COYS!
29 grudnia 2012, 16:14 [cytuj]
Brawo dla Dowsa za wszystkie wygrane pojedynki glowkowe
Brawo dla Dowsa za wszystkie wygrane pojedynki glowkowe