Forum dyskusyjne
20 stycznia 2013, 16:09 [cytuj]
Our starting team today vs MUFC: Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Naughton, Parker, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe
Our starting team today vs MUFC: Lloris, Walker, Caulker, Dawson, Naughton, Parker, Dembele, Lennon, Bale, Dempsey & Defoe
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
20 stycznia 2013, 16:11 [cytuj]
Our subs today: Friedel, Vertonghen, Assou-Ekotto, Huddlestone, Sigurdsson, Livermore & Townsend
Our subs today: Friedel, Vertonghen, Assou-Ekotto, Huddlestone, Sigurdsson, Livermore & Townsend
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
20 stycznia 2013, 16:14 [cytuj]
Verts ława? Szkoda, w ostatnim meczu z MU był kluczowym zawodnikiem. Do boju, COYS!
Verts ława? Szkoda, w ostatnim meczu z MU był kluczowym zawodnikiem. Do boju, COYS! :)
20 stycznia 2013, 16:22 [cytuj]
Verts ? dziwne... mam nadzieje że nie będziemy murować bramki od 1 minuty. Chciałbym aby Benny zagrał chyba że jeszcze nie powrócił do formy ;/
Verts ? dziwne... mam nadzieje że nie będziemy murować bramki od 1 minuty. Chciałbym aby Benny zagrał chyba że jeszcze nie powrócił do formy ;/
Blue and white blood...
20 stycznia 2013, 16:22 [cytuj]
Nie chce zaczynać od narzekania.. ale właściwie to nie rozumiem czemu Vertonghen zaczyna na ławce ;x przecież ostatnio to ostoja naszej defensywy
Nie chce zaczynać od narzekania.. ale właściwie to nie rozumiem czemu Vertonghen zaczyna na ławce ;x przecież ostatnio to ostoja naszej defensywy
20 stycznia 2013, 16:26 [cytuj]
Boas sprezentował nam jakiś kiepski żart Vertonghen na ławce a a zagra para stoperów która ze sobą może ze 2 mecze zagrała. Będziemy tego żałować.
Boas sprezentował nam jakiś kiepski żart Vertonghen na ławce a a zagra para stoperów która ze sobą może ze 2 mecze zagrała. Będziemy tego żałować
20 stycznia 2013, 16:35 [cytuj]
AVB wie co robi i musiał mieć powody do posadzenia Janka na ławce. Dobrze że gra Demps, liczę na nasze skrzydła, z reszta jak co mecz.
AVB wie co robi i musiał mieć powody do posadzenia Janka na ławce. Dobrze że gra Demps, liczę na nasze skrzydła, z reszta jak co mecz
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
20 stycznia 2013, 16:36 [cytuj]
Może jakaś niegroźna kontuzja Vertonghena.
Może jakaś niegroźna kontuzja Vertonghena
20 stycznia 2013, 16:43 [cytuj]
Verts jest chory Panowie i jego jakikolwiek występ dzisiaj jest bardzo wątpliwy. Nie narzekajcie od razu, jeśli nie wiecie o co chodzi...
Verts jest chory Panowie i jego jakikolwiek występ dzisiaj jest bardzo wątpliwy. Nie narzekajcie od razu, jeśli nie wiecie o co chodzi
Can't Smile Without You!!!
20 stycznia 2013, 16:47 [cytuj]
a skład MU?
a skład MU?
20 stycznia 2013, 16:48 [cytuj]
Tuczi skąd to info o jego chorobie ?? Boje się o grę Caulkera, Vertonghen jest dużo pewniejszy od Niego.
Tuczi skąd to info o jego chorobie ?? Boje się o grę Caulkera, Vertonghen jest dużo pewniejszy od Niego
20 stycznia 2013, 16:48 [cytuj]
Manchester United: De Gea - Rafael, Vidić, Ferdinand, Evra - Carrick, Jones, Cleverley, Kagawa - Van Persie, Welbeck.
Rezerwa: Lindegaard, Valencia, Anderson, Rooney, Giggs, Smalling, Hernandez.
Manchester United: De Gea - Rafael, Vidić, Ferdinand, Evra - Carrick, Jones, Cleverley, Kagawa - Van Persie, Welbeck.
Rezerwa: Lindegaard, Valencia, Anderson, Rooney, Giggs, Smalling, Hernandez
20 stycznia 2013, 16:50 [cytuj]
ja mam nadzieje ze Daws pyknie cos dzis! no bedzie bardzo ciezko.. remis biore w ciemno, mam nadzieje obejrzec chociaz dobre widowisko.
COME ON YOU SPURS!!!!!!!!!
ja mam nadzieje ze Daws pyknie cos dzis! no bedzie bardzo ciezko.. remis biore w ciemno, mam nadzieje obejrzec chociaz dobre widowisko.
COME ON YOU SPURS!!!!!!!!!
20 stycznia 2013, 16:54 [cytuj]
luk19 powiedział/a:
Tuczi skąd to info o jego chorobie ?? Boje się o grę Caulkera, Vertonghen jest dużo pewniejszy od Niego
Według dziennikarzy brytyjskich przez cały tydzień czuł się źle i dlatego nie wystąpi dzisiaj. Cały twitter o tym trąbi.
Według dziennikarzy brytyjskich przez cały tydzień czuł się źle i dlatego nie wystąpi dzisiaj. Cały twitter o tym trąbi
Can't Smile Without You!!!
20 stycznia 2013, 16:56 [cytuj]
Dajcie prosze jakis dobry link do transmisji. Najlepiej żeby była po polsku
Dajcie prosze jakis dobry link do transmisji. Najlepiej żeby była po polsku
20 stycznia 2013, 16:58 [cytuj]
http://www.realtv.com.pl/realtv2.html
zajebista transmisja, sedziuje Foy..
http://www.realtv.com.pl/realtv2.html
zajebista transmisja, sedziuje Foy.. :D
20 stycznia 2013, 17:01 [cytuj]
Chris Foy..
Chris Foy
20 stycznia 2013, 17:03 [cytuj]
świetna transmisja - http://www.rojadirecta.me/goto/vipusa2.blogspot.com/2013/01/vipracing-6.html po angielsku
20 stycznia 2013, 17:04 [cytuj]
COYS!
COYS!
To dare is to do.
20 stycznia 2013, 17:09 [cytuj]
komus dziala Sop?
komus dziala Sop?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,