Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
20 stycznia 2013, 18:55 [cytuj]
Bardzo dobry mecz Lennona, robił moim zdaniem najwięcej wiatru z przodu. Gdyby miał lepszych partnerów(Defoe ogarnij się!) i trochę więcej szczęścia, mógłby mieć na koncie spokojnie dwie asysty i bramkę. Remis moim zdaniem bardzo dobry wynik, gdybyśmy mieli porządnego napastnika z przodu ten mecz byśmy spokojnie wygrali.
Bardzo dobry mecz Lennona, robił moim zdaniem najwięcej wiatru z przodu. Gdyby miał lepszych partnerów(Defoe ogarnij się!) i trochę więcej szczęścia, mógłby mieć na koncie spokojnie dwie asysty i bramkę. Remis moim zdaniem bardzo dobry wynik, gdybyśmy mieli porządnego napastnika z przodu ten mecz byśmy spokojnie wygrali
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
20 stycznia 2013, 18:55 [cytuj]
sprzedać to defoe, najlepiej diabłu :luzik:
sprzedać to defoe, najlepiej diabłu :luzik:
To dare is to do.
20 stycznia 2013, 18:56 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Do tablicy: KTO MÓWIŁ, ŻE DEMPSEY MA METAL W GŁOWIE czy coś takiego?

Do tablicy: KTO MÓWIŁ AVB OUT!!!?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 stycznia 2013, 18:57 [cytuj]
Tottenham to jest najlepszy klub do kibicowania!
Tottenham to jest najlepszy klub do kibicowania!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
20 stycznia 2013, 18:58 [cytuj]
Ale 4 punkty z MU w sezonie kiedy to było? :D Kupić kogoś taniego do napadu w deadline day i będzie bardzo dobrze :D
Ale 4 punkty z MU w sezonie kiedy to było? :D Kupić kogoś taniego do napadu w deadline day i będzie bardzo dobrze :D
Offence win games, defence wins titles
Ogarnijcie z tym Defoe, owszem jest irytujący, ale zobaczcie ile bramek już strzelił i ile jeszcze strzeli ;) :rotfl:
Ogarnijcie z tym Defoe, owszem jest irytujący, ale zobaczcie ile bramek już strzelił i ile jeszcze strzeli ;) :rotfl:
nananana :kotek: :rotfl:
nananana :kotek: :rotfl:
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
To jest, to jest niemożliwe. Uwielbiam te Koguty.

Mamy punkt dzięki Foyowi, który nie dał pewnego karnego. Jakieś pytania co do sędziowania?
To jest, to jest niemożliwe. Uwielbiam te Koguty. Mamy punkt dzięki Foyowi, który nie dał pewnego karnego. Jakieś pytania co do sędziowania?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 stycznia 2013, 18:59 [cytuj]
JIn ja mówiłem! I teraz z chęcią bym za to AVB przeprosił!
JIn ja mówiłem! I teraz z chęcią bym za to AVB przeprosił!
Offence win games, defence wins titles
20 stycznia 2013, 18:59 [cytuj]
ja mowilem ze ma metal w glowie no bo kurwa ma.. Tuczi pogadamy na spokojnie za 30 min i przyznasz mi racje.. COYS! TO JEST DRUZYNA!
ja mowilem ze ma metal w glowie no bo kurwa ma.. Tuczi pogadamy na spokojnie za 30 min i przyznasz mi racje.. COYS! TO JEST DRUZYNA!
20 stycznia 2013, 19:00 [cytuj]
Lennon w zajebistej formie. Niedosyt ten remis... : /
Lennon w zajebistej formie. Niedosyt ten remis... : /
20 stycznia 2013, 19:00 [cytuj]
Brawo za walkę! Czerwone farty jak zwykle jedną akcją przeprowadzili... Szkoda, ale w końcu bramka dla nas w doliczonym czasie. Co mnie bardzo cieszy! Anale mogli zremisować również, ale nie ma co narzekać. Jebać gumożuja i więcej takiej walki! Coys!
Brawo za walkę! Czerwone farty jak zwykle jedną akcją przeprowadzili... Szkoda, ale w końcu bramka dla nas w doliczonym czasie. Co mnie bardzo cieszy! Anale mogli zremisować również, ale nie ma co narzekać. Jebać gumożuja i więcej takiej walki! Coys!
20 stycznia 2013, 19:01 [cytuj]
Komentarz pewnego kibica do meczu

,,Nie wierzę,fartowne skur******"

Uśmiałem się, nie ma co. Kto jak kto, ale Tottenham szczęścia w tym sezonie nie miał za grosz. A United same gole w końcówce i wyniki 4:3 :D
Komentarz pewnego kibica do meczu ,,Nie wierzę,fartowne skur******" Uśmiałem się, nie ma co. Kto jak kto, ale Tottenham szczęścia w tym sezonie nie miał za grosz. A United same gole w końcówce i wyniki 4:3 :D
20 stycznia 2013, 19:02 [cytuj]
Siedziałem cicho ale teraz po prostu musze: ZAJEBIŚCIE!
Siedziałem cicho ale teraz po prostu musze: ZAJEBIŚCIE!
20 stycznia 2013, 19:02 [cytuj]
hehe, widze ze emocje byly - Demps, panowie, dobry mecz jakby tak kazdego zmieniac bo nie strzela 2-3 sytuacji to kto by gral w koncu ;)cieszymy sie z punktu tak sie mecz ulozyl a to w koncu MU, grunt ze anale kolejny punkt do tylu :D
hehe, widze ze emocje byly - Demps, panowie, dobry mecz jakby tak kazdego zmieniac bo nie strzela 2-3 sytuacji to kto by gral w koncu ;)cieszymy sie z punktu tak sie mecz ulozyl a to w koncu MU, grunt ze anale kolejny punkt do tylu :D
20 stycznia 2013, 19:03 [cytuj]
Diego, a ja się będę upierał, że Defoe nie jest napastnikiem dobrym na TOP6. Strzela ale marnuje dwa razy tyle. I tylko to, że nie mamy go kim zastąpić pokazuje jak jesteśmy słabi w ataku. Dziś mogliśmy przez jego formę stracić wszystko
Diego, a ja się będę upierał, że Defoe nie jest napastnikiem dobrym na TOP6. Strzela ale marnuje dwa razy tyle. I tylko to, że nie mamy go kim zastąpić pokazuje jak jesteśmy słabi w ataku. Dziś mogliśmy przez jego formę stracić wszystko
20 stycznia 2013, 19:04 [cytuj]
wyjebałem z fotela jak rakieta !
wyjebałem z fotela jak rakieta !
COYS
20 stycznia 2013, 19:05 [cytuj]
Wolff powiedział/a:

Jasne , każdy ma swoje zdanie :) Ale będę bronił Defoe dopóki sam nie uznam, że gra do dupy :D
Jasne , każdy ma swoje zdanie :) Ale będę bronił Defoe dopóki sam nie uznam, że gra do dupy :D
20 stycznia 2013, 19:05 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Przyjacielu, ja byłem przeciwny zwolnieniu Rednkappa i zatrudnianiu AVB. Ale kurwa nie możesz mi zarzucić, że po jego zatrudnieniu kiedykoliwek napisałem AVB OUT!!!!!!! Nie przeginaj...
Przyjacielu, ja byłem przeciwny zwolnieniu Rednkappa i zatrudnianiu AVB. Ale kurwa nie możesz mi zarzucić, że po jego zatrudnieniu kiedykoliwek napisałem AVB OUT!!!!!!! Nie przeginaj
Can't Smile Without You!!!
20 stycznia 2013, 19:07 [cytuj]
Diego rozumiem :) Sam tak miałem z Robbiem Keanem
Diego rozumiem :) Sam tak miałem z Robbiem Keanem
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 127 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się