Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
20 stycznia 2013, 19:07 [cytuj]
W tym meczu pokazalismy że możemy być wielcy!!!!!!
Lennon wkręcał Evre w ziemię jak dzieciaka. Parker i Dembele zagrali swietnie. Defoe najgorszy w naszych barwach w tym meczu i nie wiele lepszy Dempsey
W tym meczu pokazalismy że możemy być wielcy!!!!!! Lennon wkręcał Evre w ziemię jak dzieciaka. Parker i Dembele zagrali swietnie. Defoe najgorszy w naszych barwach w tym meczu i nie wiele lepszy Dempsey
20 stycznia 2013, 19:07 [cytuj]
tuczi spokojnie ;) Cieszmy się wynikiem a konflikty zostawmy na jutro ;)
tuczi spokojnie ;) Cieszmy się wynikiem a konflikty zostawmy na jutro ;)
Offence win games, defence wins titles
20 stycznia 2013, 19:09 [cytuj]
,,Bóg zapłać za ten 1 punkcik bo Koguty dominowały"

Fajnie się czyta takie komentarze kibiców MU. Oczywiście dominują Ci którzy twierdzą, że wynik niesprawiedliwy i sędziowanie do dupy, ale nie będę już wypominał ile to punktów podarował sędzia MU i jakoś wtedy nikt za bardzo się nie kłócił :D
,,Bóg zapłać za ten 1 punkcik bo Koguty dominowały" Fajnie się czyta takie komentarze kibiców MU. Oczywiście dominują Ci którzy twierdzą, że wynik niesprawiedliwy i sędziowanie do dupy, ale nie będę już wypominał ile to punktów podarował sędzia MU i jakoś wtedy nikt za bardzo się nie kłócił :D
20 stycznia 2013, 19:12 [cytuj]
nam też nie dał rożnego, dwóch fauli i wyjebane, od zawsze beka z tłumaczeń, że sędzia coś tam. lennon po raz kolejny najlepszy u nas w drużynie, propsy
nam też nie dał rożnego, dwóch fauli i wyjebane, od zawsze beka z tłumaczeń, że sędzia coś tam. lennon po raz kolejny najlepszy u nas w drużynie, propsy
20 stycznia 2013, 19:14 [cytuj]
Był rzut karny dla manu . 2 czerwone kartki dla jonesa za te faule jego . Rooney też faulował jak pojebany a potem się dziwił za co czerwona . Oczywiście kagawa , rafael , RVP jak zwykle symulowali ( dobrze , że younga nie było ) . Gdyby ktoś od nas zagrał piłkę ręką ( tak jak przy strzale defoe ferdinand ) to od razu byłby karny .

PS . Piękny obrazek jak AVB cieszy się z bramki i śnieg napierdala :)

Niech ktoś powie fergusonowi że czapkę ma źle ubraną , bo wygląda jeszcze bardziej zjebanie :)
Był rzut karny dla manu . 2 czerwone kartki dla jonesa za te faule jego . Rooney też faulował jak pojebany a potem się dziwił za co czerwona . Oczywiście kagawa , rafael , RVP jak zwykle symulowali ( dobrze , że younga nie było ) . Gdyby ktoś od nas zagrał piłkę ręką ( tak jak przy strzale defoe ferdinand ) to od razu byłby karny . PS . Piękny obrazek jak AVB cieszy się z bramki i śnieg napierdala :) Niech ktoś powie fergusonowi że czapkę ma źle ubraną , bo wygląda jeszcze bardziej zjebanie :)
20 stycznia 2013, 19:14 [cytuj]
Był rzut karny dla manu . 2 czerwone kartki dla jonesa za te faule jego . Rooney też faulował jak pojebany a potem się dziwił za co czerwona . Oczywiście kagawa , rafael , RVP jak zwykle symulowali ( dobrze , że younga nie było ) . Gdyby ktoś od nas zagrał piłkę ręką ( tak jak przy strzale defoe ferdinand ) to od razu byłby karny .

PS . Piękny obrazek jak AVB cieszy się z bramki i śnieg napierdala :)

Niech ktoś powie fergusonowi że czapkę ma źle ubraną , bo wygląda jeszcze bardziej zjebanie :)
Był rzut karny dla manu . 2 czerwone kartki dla jonesa za te faule jego . Rooney też faulował jak pojebany a potem się dziwił za co czerwona . Oczywiście kagawa , rafael , RVP jak zwykle symulowali ( dobrze , że younga nie było ) . Gdyby ktoś od nas zagrał piłkę ręką ( tak jak przy strzale defoe ferdinand ) to od razu byłby karny . PS . Piękny obrazek jak AVB cieszy się z bramki i śnieg napierdala :) Niech ktoś powie fergusonowi że czapkę ma źle ubraną , bo wygląda jeszcze bardziej zjebanie :)
20 stycznia 2013, 19:16 [cytuj]
Wiele emocji, nerwówka była cały czas. Taka przewaga w strzałach, a 1 wykorzystana. Szkoda tych okazji Defoe, musimy koniecznie kupić napadziorę bo będzie ciężko z Defołkiem... Azza grał zajebiście, MoTM mu się należy :)
Wiele emocji, nerwówka była cały czas. Taka przewaga w strzałach, a 1 wykorzystana. Szkoda tych okazji Defoe, musimy koniecznie kupić napadziorę bo będzie ciężko z Defołkiem... Azza grał zajebiście, MoTM mu się należy :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
20 stycznia 2013, 19:20 [cytuj]
AVB doprowadza Lennona do poziomu na jakim powinien być od 3 lat ;)
AVB doprowadza Lennona do poziomu na jakim powinien być od 3 lat ;)
Offence win games, defence wins titles
20 stycznia 2013, 19:23 [cytuj]
Teraz tylko czekać na Fergiego i wypowiedź w stylu:
"Śmieszny sędzia, doliczył 3 minuty. To była obraza dla tego meczu".
Teraz tylko czekać na Fergiego i wypowiedź w stylu: "Śmieszny sędzia, doliczył 3 minuty. To była obraza dla tego meczu"
LMAO
20 stycznia 2013, 19:24 [cytuj]
Piękny mecz w naszym wykonaniu. Już słyszę lament na brak gwizdka sędziego. Niestety każdy zapomina jak Tottenham miażdżył diabołki. Siedzieli w bramce w takim stylu jak dokładność założenia czapki ich menedżera. Niedosyt 3 punków, który nam się należał. Statystyki potwierdzają gra. Dziękuje i dobranoc. :hejka:

we are the Army, The Yiddo Army :kotek:
Piękny mecz w naszym wykonaniu. Już słyszę lament na brak gwizdka sędziego. Niestety każdy zapomina jak Tottenham miażdżył diabołki. Siedzieli w bramce w takim stylu jak dokładność założenia czapki ich menedżera. Niedosyt 3 punków, który nam się należał. Statystyki potwierdzają gra. Dziękuje i dobranoc. :hejka: we are the Army, The Yiddo Army :kotek:
Blue and white blood...
20 stycznia 2013, 19:34 [cytuj]
Lennonek jest ... eh - to było piękne:brawo:

Bravo - Spurs! Nic tylko otwierać Jacka Danielsa!:brawo:
Lennonek jest ... eh - to było piękne:brawo: Bravo - Spurs! Nic tylko otwierać Jacka Danielsa!:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
20 stycznia 2013, 19:38 [cytuj]
Srać na fergusona który zostawił na rezerwie rooneya , younga i hernandeza - szkoda że był pewny 3 punktów , a mógł zostać z niczym . aaa ... wtedy poszedłby do FA i posądziłby deofe / lennona / BAE o rasizm w stosunku evry - tak jak to było z suarezem ... a tak a pro po - kibice na stadionie śpiewali do RVP : "luis suarez is better than you [...]" - święta prawda :)
Srać na fergusona który zostawił na rezerwie rooneya , younga i hernandeza - szkoda że był pewny 3 punktów , a mógł zostać z niczym . aaa ... wtedy poszedłby do FA i posądziłby deofe / lennona / BAE o rasizm w stosunku evry - tak jak to było z suarezem ... a tak a pro po - kibice na stadionie śpiewali do RVP : "luis suarez is better than you [...]" - święta prawda :)
20 stycznia 2013, 19:42 [cytuj]
haha, nie słyszałem, piękna przyśpiewka
20 stycznia 2013, 20:03 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Przyjacielu, ja byłem przeciwny zwolnieniu Rednkappa i zatrudnianiu AVB. Ale kurwa nie możesz mi zarzucić, że po jego zatrudnieniu kiedykoliwek napisałem AVB OUT!!!!!!! Nie przeginaj

To było ogólnie nie do Twojej persony :hejka::kotek:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
20 stycznia 2013, 20:05 [cytuj]
smackey powiedział/a:

Piękna i prawdziwa . Na lfc.pl znalazłem artykuł w którym to były statystyki z suarezem i RVP . Suarez przebiegł 1,5 razy więcej o rvp , miał więcej podań , więcej udanych dryblingów , ale gorszy % strzałów na bramkę i goli . Suarez umie sobie wypracować sytuacje ( i drużynie ) a RVP tylko siedzi w polu karnym i liczy na bramki :) Dodatkowym argumentem świadczącym , że suraez jest obecnie najlepszy w angli jest to , że sra na kibiców innych drużyn i mówi prawdę ( np. to że symulował w meczu ze Stoke - no i pogorszyć swoje imię w angli - tylko po to aby wygrać mecz , czy RVP by tak zrobił ? )
Piękna i prawdziwa . Na lfc.pl znalazłem artykuł w którym to były statystyki z suarezem i RVP . Suarez przebiegł 1,5 razy więcej o rvp , miał więcej podań , więcej udanych dryblingów , ale gorszy % strzałów na bramkę i goli . Suarez umie sobie wypracować sytuacje ( i drużynie ) a RVP tylko siedzi w polu karnym i liczy na bramki :) Dodatkowym argumentem świadczącym , że suraez jest obecnie najlepszy w angli jest to , że sra na kibiców innych drużyn i mówi prawdę ( np. to że symulował w meczu ze Stoke - no i pogorszyć swoje imię w angli - tylko po to aby wygrać mecz , czy RVP by tak zrobił ? )
20 stycznia 2013, 20:13 [cytuj]
http://www.skysports.com/video/inline/0,,16466_8418121,00.html

Czemu ta jebana kurwa potrafi mówić tylko o błędach sędziego na korzyść przeciwnika? Jakoś (on ) media nie rozpisywały się / mówiły na temat wygranego meczu z liverpoolem po niesłusznym rzucie karnym, czerwonej kartce która należała się smallingowi w derbach man utd za uderzenie / zagarnięcie piłki ręką ?
http://www.skysports.com/video/inline/0,,16466_8418121,00.html Czemu ta jebana kurwa potrafi mówić tylko o błędach sędziego na korzyść przeciwnika? Jakoś (on ) media nie rozpisywały się / mówiły na temat wygranego meczu z liverpoolem po niesłusznym rzucie karnym, czerwonej kartce która należała się smallingowi w derbach man utd za uderzenie / zagarnięcie piłki ręką ?
20 stycznia 2013, 20:15 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Do tablicy: KTO MÓWIŁ AVB OUT!!!?

Ja, przepraszam :kwiatek:
Ja, przepraszam :kwiatek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
20 stycznia 2013, 20:26 [cytuj]
Nie przesadzajmy ... RVP to obecnie najlepszy napastnik w premiership jeśli nie w europie. I nawet moje hejterstwo dla odbyciaków nie może przesłaniać mi obiektywnego myślenia.
Nie przesadzajmy ... RVP to obecnie najlepszy napastnik w premiership jeśli nie w europie. I nawet moje hejterstwo dla odbyciaków nie może przesłaniać mi obiektywnego myślenia
20 stycznia 2013, 20:58 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Dobra dobra, teraz nie ściemniaj heh :muza:
Dobra dobra, teraz nie ściemniaj heh :muza:
Can't Smile Without You!!!
20 stycznia 2013, 21:12 [cytuj]
DO YOU WANNA FIGHT WITH ME? :plask: :rotfl:
DO YOU WANNA FIGHT WITH ME? :plask: :rotfl:
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 118 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się