Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Leeds - Tottenham
27 stycznia 2013, 16:52 [cytuj]
Nie myślałem ze to kiedyś napisze ale chyba zaczynam tęsknić za Crouchem :/
Nie myślałem ze to kiedyś napisze ale chyba zaczynam tęsknić za Crouchem :/
27 stycznia 2013, 16:53 [cytuj]
Arcz powiedział/a:
tak http://www.whoateallthepies.tv /miscellaneous/1833/tattooed_leeds_.html

dzięki za link xd
dzięki za link xd
27 stycznia 2013, 16:53 [cytuj]
A miało być tak pięknie......
A miało być tak pięknie
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
27 stycznia 2013, 16:55 [cytuj]
fridel zostań bohaterem
fridel zostań bohaterem
Blue and white blood...
HAHAHAHA
HAHAHAHA
nie wierze...
nie wierze
Together we are strong
27 stycznia 2013, 16:56 [cytuj]
szkoda słów
szkoda słów
Już lepsze to niż remis i powtórka
Już lepsze to niż remis i powtórka
COYS!
3:1 spoko :D
3:1 spoko :D
27 stycznia 2013, 16:57 [cytuj]
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo:
Trafiliśmy do Elitarnego grona QPR Norwich i innych którzy przegrali z klubami z niższych lig! To nie lada wyczyn jednakże Wiara czyni cuda i wierzę że teraz skupimy się na zdobyciu mistrzostwa!
:brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo::brawo: Trafiliśmy do Elitarnego grona QPR Norwich i innych którzy przegrali z klubami z niższych lig! To nie lada wyczyn jednakże Wiara czyni cuda i wierzę że teraz skupimy się na zdobyciu mistrzostwa!
Offence win games, defence wins titles
27 stycznia 2013, 16:57 [cytuj]
Wstyd i tyle, przegrac z druzyna , która w ataku umie tylko posyłac lage do przodu.:brawo:
Wstyd i tyle, przegrac z druzyna , która w ataku umie tylko posyłac lage do przodu.:brawo:
27 stycznia 2013, 16:58 [cytuj]
mistrzostwa 3 miejsca chyba:D bo nie myślisz o wygraniu ligi chyba jesli przegrywamy z Leeds
mistrzostwa 3 miejsca chyba:D bo nie myślisz o wygraniu ligi chyba jesli przegrywamy z Leeds
Kurde Roman wróć !!!
Kurde Roman wróć !!!
Wstyd na całą Anglię! Nawet nie łudze się, że Boas i Levy uświadomili sobie, że nie da się grać sezonu z dwoma napastnikami
Wstyd na całą Anglię! Nawet nie łudze się, że Boas i Levy uświadomili sobie, że nie da się grać sezonu z dwoma napastnikami
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
No to tyle. Musimy kupić napastnika z prawdziwego zdarzenia co zresztą wiadomo już dawno , nasi aktualni "snajperzy" potrzebują x sytuacji zeby w koncu wepchnąc piłke do bramki , wygląda to tak źle że może złym pomysłem było wypożyczać Coulibaly , mogli dać mu w koncu szanse , bo tak naprawdę nie wiemy z jakim talentem mamy do czynienia
No to tyle. Musimy kupić napastnika z prawdziwego zdarzenia co zresztą wiadomo już dawno , nasi aktualni "snajperzy" potrzebują x sytuacji zeby w koncu wepchnąc piłke do bramki , wygląda to tak źle że może złym pomysłem było wypożyczać Coulibaly , mogli dać mu w koncu szanse , bo tak naprawdę nie wiemy z jakim talentem mamy do czynienia
27 stycznia 2013, 16:59 [cytuj]
2 do 1 z przeciętniakiem 2 ligi. Kompromitacja. Big Tom do odstrzału z niego nic nie będzie już lepiej niech gra Jake
2 do 1 z przeciętniakiem 2 ligi. Kompromitacja. Big Tom do odstrzału z niego nic nie będzie już lepiej niech gra Jake
27 stycznia 2013, 16:59 [cytuj]
Wojtas to część planu ;) Trzeba zasłonę dymną zrobić :D
Wojtas to część planu ;) Trzeba zasłonę dymną zrobić :D
27 stycznia 2013, 17:00 [cytuj]
A pytanie zaliczyli ta 3 bramę?
A pytanie zaliczyli ta 3 bramę?
Brawo Leeds pokazało nam, dwie rzeczy. Po pierwsze nieważne z kim się gra trzeba zapierdalać całym zespołem i walczyć o każdą akcję. Druga sprawa to nasi zmiennicy - są bezpłciowi, nie mają jaj by pokazać się gdy mają szansę. O braku napastnika wiedzieliśmy już dawno. I jeszcze jedna sprawa, nie jestem zwolennikiem Dawsa ale od Caulkera jest trzy razy lepszy. Nawet Gallas bije go na głowe. Moim zdaniem nasz najgorszy obrońca. A Big Tom jak to on za wolny na DM i nic się już nie zmieni ...
Brawo Leeds pokazało nam, dwie rzeczy. Po pierwsze nieważne z kim się gra trzeba zapierdalać całym zespołem i walczyć o każdą akcję. Druga sprawa to nasi zmiennicy - są bezpłciowi, nie mają jaj by pokazać się gdy mają szansę. O braku napastnika wiedzieliśmy już dawno. I jeszcze jedna sprawa, nie jestem zwolennikiem Dawsa ale od Caulkera jest trzy razy lepszy. Nawet Gallas bije go na głowe. Moim zdaniem nasz najgorszy obrońca. A Big Tom jak to on za wolny na DM i nic się już nie zmieni
ja sie pytam... jak może drużyna która odpadła w półfinale zeszłego FA odpaść na samym początku z klubem niższej ligi? gdzie leży wina ?
ja sie pytam... jak może drużyna która odpadła w półfinale zeszłego FA odpaść na samym początku z klubem niższej ligi? gdzie leży wina ?
Blue and white blood...
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 126 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się