Forum dyskusyjne
3 lutego 2013, 16:23 [cytuj]
O nie...
O nie
3 lutego 2013, 16:24 [cytuj]
Uff brawo BALE !
Uff brawo BALE !
To dare is to do.
3 lutego 2013, 16:24 [cytuj]
:)
3 lutego 2013, 16:25 [cytuj]
Przynajmniej nas za tydzień Everton nie dogoni, bo grają z United.
Przynajmniej nas za tydzień Everton nie dogoni, bo grają z United. :)
LMAO
3 lutego 2013, 16:26 [cytuj]
I Gitarrra

Bale mistrz! Holtby walczy zapierdala podaje ogólnie miodzio

Cieszy spokój w obronie, zachowanie Walkera kontrowersyjne ale pomocne
Teraz Holtby już w 11 meczowej zawsze zamiast Dempseya bo on nie ważne czy jest czy nie ma i tak go nie widać!
I Gitarrra :D Bale mistrz! Holtby walczy zapierdala podaje ogólnie miodzio :D Cieszy spokój w obronie, zachowanie Walkera kontrowersyjne ale pomocne :D
Teraz Holtby już w 11 meczowej zawsze zamiast Dempseya bo on nie ważne czy jest czy nie ma i tak go nie widać!
Offence win games, defence wins titles
3 lutego 2013, 16:27 [cytuj]
Super Holtby! Nie wiedziałem, że mamy najwiecej fauli w lidze :O!
Super Holtby! Nie wiedziałem, że mamy najwiecej fauli w lidze :O!
3 lutego 2013, 16:28 [cytuj]
dobry mecz, nie łatwo się gra na The Hawthorns a nam udało się dość pewnie wygrać. Brawo za Clean Sheet!
dobry mecz, nie łatwo się gra na The Hawthorns a nam udało się dość pewnie wygrać. Brawo za Clean Sheet!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
3 lutego 2013, 16:28 [cytuj]
Teraz jesteśmy drwale z WHL
Teraz jesteśmy drwale z WHL :D
3 lutego 2013, 16:29 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Jeśli Burkina Faso nie wygra, to raczej Dempsey będzie musiał grać za tydzień Koleżko
Jeśli Burkina Faso nie wygra, to raczej Dempsey będzie musiał grać za tydzień Koleżko ;P
Can't Smile Without You!!!
3 lutego 2013, 16:31 [cytuj]
Martwi mnie to, że strzela tylko Bale... Co będzie jak odejdzie? Będziemy się bujać w okolicach 7-8 miejsca? Jak nie będzie w tym roku LM to pewnie Gareth zmieni klub, a patrząc na naszą obecną grę byłaby to tragedia. Teraz NUFC i nie wiem co o tym myśleć, będzie strasznie ciężko...
Martwi mnie to, że strzela tylko Bale... Co będzie jak odejdzie? Będziemy się bujać w okolicach 7-8 miejsca? Jak nie będzie w tym roku LM to pewnie Gareth zmieni klub, a patrząc na naszą obecną grę byłaby to tragedia. Teraz NUFC i nie wiem co o tym myśleć, będzie strasznie ciężko
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
3 lutego 2013, 16:33 [cytuj]
Fajnie że wygraliśmy ale nasza gra nie powala na kolana w dodatku straciliśmy naszego ostatniego napastnika. Dobrze że mamy kogoś takiego jak Bale który ostatnio sam ciągnie ten wózek ale ile można. Jeśli szybko nie poprawimy swojej formy to o TOP4 będzie ciężko bo anale maja łatwy terminarz i grają coraz lepiej.
Fajnie że wygraliśmy ale nasza gra nie powala na kolana w dodatku straciliśmy naszego ostatniego napastnika. Dobrze że mamy kogoś takiego jak Bale który ostatnio sam ciągnie ten wózek ale ile można. Jeśli szybko nie poprawimy swojej formy to o TOP4 będzie ciężko bo anale maja łatwy terminarz i grają coraz lepiej
3 lutego 2013, 16:33 [cytuj]
Tuczi niestety mówisz prawdę :/ Fuck! Tak głupio życzyć reprezentacji Togo odpadnięcia...
Tuczi niestety mówisz prawdę :/ Fuck! Tak głupio życzyć reprezentacji Togo odpadnięcia
3 lutego 2013, 16:36 [cytuj]
Teraz trzeba kibicować Burkina Faso żeby Ade wrócił na mecz z Newcastle bo bez napastnika słabo mi się ten mecz widzi
Teraz trzeba kibicować Burkina Faso żeby Ade wrócił na mecz z Newcastle bo bez napastnika słabo mi się ten mecz widzi
3 lutego 2013, 16:46 [cytuj]
Spokojnie, Nakoulma wsadzi pare bramek, pomimo tego że na razie za wiele nie zagrał
Spokojnie, Nakoulma wsadzi pare bramek, pomimo tego że na razie za wiele nie zagrał :)
To dare is to do.
3 lutego 2013, 16:49 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
Tuczi niestety mówisz prawdę :/ Fuck! Tak głupio życzyć reprezentacji Togo odpadnięcia
Onio11 powiedział/a:
Co tam, po latach wiernego dopingowania najcudowniejszej drużynie na świecie

nadchodzi ten pierwszy raz w życiu, że trzeba pokibicować komuś słabszemu... Come on Burkina Faso
[quote=Onio11] Teraz trzeba kibicować Burkina Faso żeby Ade wrócił na mecz z Newcastle bo bez napastnika słabo mi się ten mecz widzi
Can't Smile Without You!!!
3 lutego 2013, 17:08 [cytuj]
Teraz Jin wiesz czemu jestesmy wsciekli za brak zakupu napastnika w okienku?
Teraz Jin wiesz czemu jestesmy wsciekli za brak zakupu napastnika w okienku?
3 lutego 2013, 17:32 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
Martwi mnie to, że strzela tylko Bale... Co będzie jak odejdzie? Będziemy się bujać w okolicach 7-8 miejsca? Jak nie będzie w tym roku LM to pewnie Gareth zmieni klub, a patrząc na naszą obecną grę byłaby to tragedia. Teraz NUFC i nie wiem co o tym myśleć, będzie strasznie ciężko
Właśnie Bale staje się tym czym RvP w analach i mu i teraz Rooney w mu:-)
Właśnie Bale staje się tym czym RvP w analach i mu i teraz Rooney w mu:-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 lutego 2013, 17:46 [cytuj]
Lewis Holtby
Großer großer Sieg!!!
Wichtige 3 Punkte..
Gareth ist eine Granate!!
Danke für das Lied , riesen Unterstützung heute...
Gänsehaut überall!!! :-)
Great Great Win!!!:-))
Important 3 points..
Gareth , legend!!!
Thx for The Song , what Support..goosebumbs all over:-)
Lewis Holtby
Großer großer Sieg!!!
Wichtige 3 Punkte..
Gareth ist eine Granate!!
Danke für das Lied , riesen Unterstützung heute...
Gänsehaut überall!!! :-)
Great Great Win!!!:-))
Important 3 points..
Gareth , legend!!!
Thx for The Song , what Support..goosebumbs all over:-)
3 lutego 2013, 17:46 [cytuj]
Fajny ten Lewis
Fajny ten Lewis
3 lutego 2013, 18:59 [cytuj]
Razak Traore przypomni sobie o tym, że grał w taki kraju, gdzie serwer ma SPursmania i wsadzi bramkę albo dwie
Razak Traore przypomni sobie o tym, że grał w taki kraju, gdzie serwer ma SPursmania i wsadzi bramkę albo dwie:rotfl:
The boys from Tottenham,
The boys from Tottenham,
The boys from White Hart Lane!