1 lipca 2013, 11:30 [cytuj]
raku - podaj kontakt i konto
:ok:
raku - podaj kontakt i konto
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 lipca 2013, 15:54 [cytuj]
Michał Bylicki 2873175
Michał Bylicki 2873175
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 lipca 2013, 16:29 [cytuj]
chyba jeszcze jestem, ale jeśli chodzi o moje członkostwo to adres mam UK, więc jak musi być polski, to nie przejdzie, bo mają mój angielski adres zamieszkania
chyba jeszcze jestem, ale jeśli chodzi o moje członkostwo to adres mam UK, więc jak musi być polski, to nie przejdzie, bo mają mój angielski adres zamieszkania
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 lipca 2013, 10:12 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie pozabijajcie się z tą aktywnością
No właśnie. Najpierw zobaczymy ilu jest "prawdziwych" kibiców a potem zastanowimy się czy jest sens coś oficjalnego robić.
No właśnie. Najpierw zobaczymy ilu jest "prawdziwych" kibiców a potem zastanowimy się czy jest sens coś oficjalnego robić
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 lipca 2013, 11:02 [cytuj]
Ja jestem chętny

a aktualnie ile osób mamy w oficjalnym fan clubie i do kiedy wpłacamy pieniądze?
Ja jestem chętny ;) a aktualnie ile osób mamy w oficjalnym fan clubie i do kiedy wpłacamy pieniądze?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
2 lipca 2013, 12:52 [cytuj]
2 lipca 2013, 13:04 [cytuj]
raku powiedział/a:
Czy ja niewyraźnie piszę?
Obecnie wszystko, czego potrzebuję to imię i nazwisko zgłaszającego oraz unikalny Client Reference Number (otrzymywany przy zakupie membershipa lub zakładaniu konta E-Hotspur)
Kiedy kasę wysłać i na jakie konto?
Kiedy kasę wysłać i na jakie konto? :rotfl:
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
2 lipca 2013, 18:48 [cytuj]
Marcin Nowak - 3282806
Marcin Nowak - 3282806
2 lipca 2013, 19:27 [cytuj]
raku powiedział/a:
Czy ja niewyraźnie piszę?
Obecnie wszystko, czego potrzebuję to imię i nazwisko zgłaszającego oraz unikalny Client Reference Number (otrzymywany przy zakupie membershipa lub zakładaniu konta E-Hotspur)
To jakaś nerwica? Po prostu zapytałem ile osób jest od nas zarejestrowanych i do kiedy wpłacamy kasę.
Maciej Szkalej - 3182603
To jakaś nerwica? Po prostu zapytałem ile osób jest od nas zarejestrowanych i do kiedy wpłacamy kasę.
Maciej Szkalej - 3182603
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
2 lipca 2013, 20:08 [cytuj]
Rafał Skuza - 2698032
Rafał Skuza - 2698032
3 lipca 2013, 11:04 [cytuj]
Rafał Skuza - 2698032 --- SORRY TEN JEST NIEAKTUALNY!
-- Rafał Skuza - 3305106
Rafał Skuza - 2698032 --- SORRY TEN JEST NIEAKTUALNY!
-- Rafał Skuza - 3305106 :ok:
4 lipca 2013, 09:21 [cytuj]
raku - fajnie, nie wiem jak inni ale ja wolłbym jechać we wrześniu np: na Norwich
- jeśli kupimy w lipcu bilety lotnicze, będzie taniej
- TOTT będzie w "pełnym składzie" ... zakładam, że 31.08 ktoś ważny jednak dojdzie
- ja już w wakacje nie dostanę urlopu
--
pozdro
raku - fajnie, nie wiem jak inni ale ja wolłbym jechać we wrześniu np: na Norwich
- jeśli kupimy w lipcu bilety lotnicze, będzie taniej
- TOTT będzie w "pełnym składzie" ... zakładam, że 31.08 ktoś ważny jednak dojdzie
- ja już w wakacje nie dostanę urlopu:zmeczony:
--
pozdro