4 lipca 2013, 13:04 [cytuj]
Michał Gogacz (3325713)
Michał Gogacz (3325713)
4 lipca 2013, 20:41 [cytuj]
Panowie, czy tak mało jest osób, które chcą być częścią tej drużyny? W tym sezonie zapisujemy 4 (słownie: czterech) nowych członków choć mamy 1600 zarejestrowanych w tym pewnie 90% "kibiców Spurs"? Powiem krótko - żenada!
Weźcie się w garść i zapisujcie się.
Panowie, czy tak mało jest osób, które chcą być częścią tej drużyny? W tym sezonie zapisujemy 4 (słownie: czterech) nowych członków choć mamy 1600 zarejestrowanych w tym pewnie 90% "kibiców Spurs"? Powiem krótko - żenada!
Weźcie się w garść i zapisujcie się
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
5 lipca 2013, 01:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Weźcie się w garść i zapisujcie się
Ok.
Arkadiusz Żynis (3244942)
Ok.
Arkadiusz Żynis (3244942)
8 lipca 2013, 18:06 [cytuj]
Czy mógłbym prosić o kontakt telefoniczny jeśli jeszcze aktualne? 696 008 407. Czas goni a chciałbym dowiedzieć się o pare spraw
Michał Stopa 3279210
Czy mógłbym prosić o kontakt telefoniczny jeśli jeszcze aktualne? 696 008 407. Czas goni a chciałbym dowiedzieć się o pare spraw
Michał Stopa 3279210
12 lipca 2013, 11:42 [cytuj]
Wiem że trochę późno się obudziłem ale czy można jeszcze zapisać się do funclubu?
Wiem że trochę późno się obudziłem ale czy można jeszcze zapisać się do funclubu?
12 lipca 2013, 12:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No właśnie. Najpierw zobaczymy ilu jest "prawdziwych" kibiców a potem zastanowimy się czy jest sens coś oficjalnego robić
Trzaskal ja jestem jak najprawdziwszym kibicem, ale z racji tego, że nie wybieram się niestety na razie na mecze naszych chłopaków, myślę, że nie potrzebuję członkostwa, z którego tak naprawdę nie skorzystam. Nie patrzmy na kibiców pod kątem ilości sprzedanych kart fan klubowych.
Trzaskal ja jestem jak najprawdziwszym kibicem, ale z racji tego, że nie wybieram się niestety na razie na mecze naszych chłopaków, myślę, że nie potrzebuję członkostwa, z którego tak naprawdę nie skorzystam. Nie patrzmy na kibiców pod kątem ilości sprzedanych kart fan klubowych
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
12 lipca 2013, 14:14 [cytuj]
Raku, coś tam się dorzuciłem - z tego co kojarze byłem na oryginalnej liście, zresztą w sumie na razie nieistotne, bo póki co się nie wybieram, ale dobrze wiedzieć, że jest taka opcja.
W pierwszej chwili zrozumiałem, że składka jest 25 funtów od osoby - nawet mnie to nie zdziwiło, znając zdzierczą politykę marketingową naszego klubu
Raku, coś tam się dorzuciłem - z tego co kojarze byłem na oryginalnej liście, zresztą w sumie na razie nieistotne, bo póki co się nie wybieram, ale dobrze wiedzieć, że jest taka opcja.
W pierwszej chwili zrozumiałem, że składka jest 25 funtów od osoby - nawet mnie to nie zdziwiło, znając zdzierczą politykę marketingową naszego klubu ;)
12 lipca 2013, 14:15 [cytuj]
Dokładnie to samo pomyślałem - 25 od osoby. Teraz jeszcze bardziej żałuje że nie zdążyłem w terminie się zapisać...
Dokładnie to samo pomyślałem - 25 od osoby. Teraz jeszcze bardziej żałuje że nie zdążyłem w terminie się zapisać
12 lipca 2013, 14:17 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ile razy trzeba powtarzać, że jak chcesz, to nie musisz wydać na to złamanego centa? Wszystko opłaciłem z własnej kieszeni. 25 funtów - ok 130 złotych na 25 osób, to dużo? Funt na głowę. No cholera, raz nie kupisz sobie przez rok paczki czipsów. Faktycznie spory wydatek
nie chodzi mi w tej sytuacji o pieniądze... mam na myśli, że definicja "prawdziwego" kibica nie powinna zawierać takiej rubryki jak "ilość pieniędzy wydana na klub" (mówię w tej sytuacji ogólnie).
Fajna inicjatywa raku, bardzo popieram, gdyby nie to, że przez ostatnie 2 tygodnie praktycznie nie zaglądałem do internetu to pewnie bym się włączył, a tak nawet nie wiedziałem o tej akcji. W przyszłym roku na pewno się zapiszę.
nie chodzi mi w tej sytuacji o pieniądze... mam na myśli, że definicja "prawdziwego" kibica nie powinna zawierać takiej rubryki jak "ilość pieniędzy wydana na klub" (mówię w tej sytuacji ogólnie).
Fajna inicjatywa raku, bardzo popieram, gdyby nie to, że przez ostatnie 2 tygodnie praktycznie nie zaglądałem do internetu to pewnie bym się włączył, a tak nawet nie wiedziałem o tej akcji. W przyszłym roku na pewno się zapiszę
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
12 lipca 2013, 15:55 [cytuj]
czyli ilu teraz nas jest na liście POLSKIEGO FANKLUBU ??
- przekroczyliśmy już wartość dwucyfrową ?
- co łaska poleciało około ... 4 funtów
pozdro Raku
czyli ilu teraz nas jest na liście POLSKIEGO FANKLUBU ??
- przekroczyliśmy już wartość dwucyfrową ?
- co łaska poleciało około ... 4 funtów :rotfl:
pozdro Raku
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 lipca 2013, 16:30 [cytuj]
raku powiedział/a:
25 osób

rośniemy w siłę
rośniemy w siłę:ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
12 lipca 2013, 17:07 [cytuj]
No i zajebiście, jakąś kasę w najbliższym czasie wyślę
No i zajebiście, jakąś kasę w najbliższym czasie wyślę :tak:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...