Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Oficjalny fan club 2013/14
12 lipca 2013, 17:08 [cytuj]
I wielkie podziękowania dla Raka :brawo:
I wielkie podziękowania dla Raka :brawo:
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
12 lipca 2013, 18:03 [cytuj]
Dołączam się do grona ludzi, którzy nie zrozumieli zrzutki :kotek: Trudno, zapiszę się przy następnej okazji.
Dołączam się do grona ludzi, którzy nie zrozumieli zrzutki :kotek: Trudno, zapiszę się przy następnej okazji
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
12 lipca 2013, 21:10 [cytuj]
Według mnie też te 25 funtów było nie najlepiej sformułowane. Specjalnie przeczytałem to jeszcze raz i dalej bym to interpretował jako 25 funtów na głowę :P Dla samodzielnie utrzymującego się studenta (dziennie) to kupa kasy niestety :blee:
Według mnie też te 25 funtów było nie najlepiej sformułowane. Specjalnie przeczytałem to jeszcze raz i dalej bym to interpretował jako 25 funtów na głowę :P Dla samodzielnie utrzymującego się studenta (dziennie) to kupa kasy niestety :blee:
12 lipca 2013, 21:39 [cytuj]
Raku daj numer konta to ci przeleje kilka złotych
Raku daj numer konta to ci przeleje kilka złotych
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 lipca 2013, 11:28 [cytuj]
3 funty ode mnie poszły na konto :)
3 funty ode mnie poszły na konto :)
14 lipca 2013, 20:10 [cytuj]
raku powiedział/a:
Biletów na Swansea i Norwich zamawiać przez FC już nie można. To tak w kwestii informacyjnej. Obecne terminy deadline przedstawiają się tak:

Chelsea Thur 1st Aug
West Ham United Thur 1st Aug
Hull City Thur 22 Aug
Newcastle United Thur 29 Aug
Manchester United Thur 1st Aug
Liverpool Thur 1st Aug
West Bromwich Albion Thur 17th Oct
Stoke City Thur 24 Oct
Crystal Palace Thur 31 Oct
Manchester City Thur 1st Aug
Everton Thur 28 Nov
Cardiff City Thur 26 Dec
Arsenal Thur 1st Aug
Southampton Thur 30 Jan
Sunderland Thur 13 Feb
Fulham Thur 20 Feb
Aston Villa Thur 27 Feb

Jak już jechać to na anali. Proponuję zapisy na ten mecz. Ja na 100%.
Jak już jechać to na anali. Proponuję zapisy na ten mecz. Ja na 100%
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
15 lipca 2013, 00:49 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Fakt, że do końca nie było dokładnie napisane, ale no trudno ;(

W przyszłym roku się zapiszemy :)
Fakt, że do końca nie było dokładnie napisane, ale no trudno ;( W przyszłym roku się zapiszemy :)
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
15 lipca 2013, 09:19 [cytuj]
Raku, zrobię przelew jakoś zaraz, dzięki wielkie za ogarnięcie tego wszystkiego.

Ja się piszę na wyjazd na mecz od października włącznie. Optymalnie byłoby jechać na Anali albo Chelsea, ale bilety pewnie nie do ogarnięcia dla wszystkich...?
Raku, zrobię przelew jakoś zaraz, dzięki wielkie za ogarnięcie tego wszystkiego. Ja się piszę na wyjazd na mecz od października włącznie. Optymalnie byłoby jechać na Anali albo Chelsea, ale bilety pewnie nie do ogarnięcia dla wszystkich...?
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
15 lipca 2013, 12:13 [cytuj]
Nieźle:

Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 9 min
Bronze tickets for Swansea sold out in just 30 mins. If you didn't manage to get yours, the remaining tickets go on sale at 9.30am tomorrow
Nieźle: Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 9 min Bronze tickets for Swansea sold out in just 30 mins. If you didn't manage to get yours, the remaining tickets go on sale at 9.30am tomorrow
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
<  1  2  3  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 91 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się