Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » AS Monaco - Tottenham
3 sierpnia 2013, 16:56 [cytuj]
Mile widziane linki do meczu i skład, jak się pojawi.
Mile widziane linki do meczu i skład, jak się pojawi
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 sierpnia 2013, 17:03 [cytuj]
wiziwig.tv
wiziwig.tv
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
3 sierpnia 2013, 17:09 [cytuj]
Będzie debiut Chadliego i Paulinho ?
Będzie debiut Chadliego i Paulinho ?
3 sierpnia 2013, 17:19 [cytuj]
no to oglądamy. Bale na pewno nie wystąpi, ale liczę na debiuty Paulinho, Chadliego... nie wiem jak Soldado, pewnie jeszcze nie zagra. Zobaczymy jak prezentuje się obrona.
no to oglądamy. Bale na pewno nie wystąpi, ale liczę na debiuty Paulinho, Chadliego... nie wiem jak Soldado, pewnie jeszcze nie zagra. Zobaczymy jak prezentuje się obrona
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
3 sierpnia 2013, 17:29 [cytuj]
anale już po 7 minutach przegrywaja zNapoli :P
anale już po 7 minutach przegrywaja zNapoli :P
3 sierpnia 2013, 17:31 [cytuj]
Paulinho też chyba nie gra :-(
Paulinho też chyba nie gra :-(
3 sierpnia 2013, 17:33 [cytuj]
No Paulinho, Soldado or Bale for tonight's game - but I can confirm that Nacer Chadli WILL make his debut - LT
No Paulinho, Soldado or Bale for tonight's game - but I can confirm that Nacer Chadli WILL make his debut - LT
3 sierpnia 2013, 17:33 [cytuj]
Skład kogutów na mecz : Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe
Skład kogutów na mecz : Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe
3 sierpnia 2013, 17:34 [cytuj]
Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 1 min
Here's our team - Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe
Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 1 min Here's our team - Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe
3 sierpnia 2013, 17:35 [cytuj]
Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe ale będzie wpie..l z taką obroną :/
Lloris; Walker, Fryers, Livermore, Rose; Dembele, Parker; Lennon, Chadli, Sigurdsson; Defoe ale będzie wpie..l z taką obroną :/
3 sierpnia 2013, 17:36 [cytuj]
Rezerwa : Friedel, Naughton, Stewart, Bentaleb, Carroll, Huddlestone, Townsend, Kane.

Bez soldado
Rezerwa : Friedel, Naughton, Stewart, Bentaleb, Carroll, Huddlestone, Townsend, Kane. Bez soldado
3 sierpnia 2013, 17:37 [cytuj]
KonradM powiedział/a:

Jake na stoperze? Dżizas... Ciekawie będzie na pewno :P
Jake na stoperze? Dżizas... Ciekawie będzie na pewno :P
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 sierpnia 2013, 17:39 [cytuj]
nawet Ade niema na ławce...
nawet Ade niema na ławce
3 sierpnia 2013, 17:40 [cytuj]
gdzie Dawson gdzie Younes ?? za 2 tyg start ligi a my obrony nie mamy !
gdzie Dawson gdzie Younes ?? za 2 tyg start ligi a my obrony nie mamy !
3 sierpnia 2013, 17:48 [cytuj]
hah :D można by coś skromnie postawić na monaco, nasz skład nie zachwyca
kurs spadł po podaniu składów z 2,4 do 2,1
hah :D można by coś skromnie postawić na monaco, nasz skład nie zachwyca kurs spadł po podaniu składów z 2,4 do 2,1
3 sierpnia 2013, 17:49 [cytuj]
Co to za skład?! Gdzie jest obrona? Gdzie jest Paulinho cały czas odpoczywa po PK?? Kiedy ma się zgrać z zespołem??!!
Co to za skład?! Gdzie jest obrona? Gdzie jest Paulinho cały czas odpoczywa po PK?? Kiedy ma się zgrać z zespołem??!!
3 sierpnia 2013, 17:51 [cytuj]
Napoli już 2:0 :)
Napoli już 2:0 :)
3 sierpnia 2013, 18:01 [cytuj]
Nie wiem co ma wnieść do zespołu to ustawienie. Czyżby AVB szukał zastępstwa Caulkera w naszym składzie. Nie wiem czy Fryers i Livermore poradzą sobie na tej pozycji. Nie wiem czy chcę, żeby sobie poradzili, bo to może wykluczyć ewentualny transfer środkowego obrońcy. Tak na marginesie trochę mi się tu sens zaciera, sprzedawać Caulkera, żeby grać Livermorem na środku obrony!? Myślałem, że ten sparing to będzie już zarys drużyny na przyszły sezon i potraktujemy Monaco bardziej poważnie. Mam nadzieje, że chociaż Chadli będzie miał udany debiut.
Nie wiem co ma wnieść do zespołu to ustawienie. Czyżby AVB szukał zastępstwa Caulkera w naszym składzie. Nie wiem czy Fryers i Livermore poradzą sobie na tej pozycji. Nie wiem czy chcę, żeby sobie poradzili, bo to może wykluczyć ewentualny transfer środkowego obrońcy. Tak na marginesie trochę mi się tu sens zaciera, sprzedawać Caulkera, żeby grać Livermorem na środku obrony!? Myślałem, że ten sparing to będzie już zarys drużyny na przyszły sezon i potraktujemy Monaco bardziej poważnie. Mam nadzieje, że chociaż Chadli będzie miał udany debiut
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 sierpnia 2013, 18:05 [cytuj]
Monaco line-up - Subasic, Kurzawa, Carvalho, Moutinho, Falcao, Rodriguez, Ferreira, Obbadi, Abidal, Raggi, Toulalan.
Monaco line-up - Subasic, Kurzawa, Carvalho, Moutinho, Falcao, Rodriguez, Ferreira, Obbadi, Abidal, Raggi, Toulalan
3 sierpnia 2013, 18:07 [cytuj]
qurwa - przez tą sagę z GB11 - zapomnieli wziąć Dowsona do samolotu, ponoć Jeremy Clarkson z TOPGEAR-A zgodził się GO dowieść nowym Bugatti Veyron-em na 18:25 do Monaco ... i ma wejść jako Zeki :ok:
qurwa - przez tą sagę z GB11 - zapomnieli wziąć Dowsona do samolotu, ponoć Jeremy Clarkson z TOPGEAR-A zgodził się GO dowieść nowym Bugatti Veyron-em na 18:25 do Monaco ... i ma wejść jako Zeki :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 38 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się