Forum dyskusyjne
3 sierpnia 2013, 18:08 [cytuj]
podajcie skład Monaco

będzie rżnięcie
podajcie skład Monaco :P będzie rżnięcie
3 sierpnia 2013, 18:09 [cytuj]
varba powiedział/a:
Nie wiem co ma wnieść do zespołu to ustawienie. Czyżby AVB szukał zastępstwa Caulkera w naszym składzie. Nie wiem czy Fryers i Livermore poradzą sobie na tej pozycji. Nie wiem czy chcę, żeby sobie poradzili, bo to może wykluczyć ewentualny transfer środkowego obrońcy. Tak na marginesie trochę mi się tu sens zaciera, sprzedawać Caulkera, żeby grać Livermorem na środku obrony!? Myślałem, że ten sparing to będzie już zarys drużyny na przyszły sezon i potraktujemy Monaco bardziej poważnie. Mam nadzieje, że chociaż Chadli będzie miał udany debiut
Varba zgadzam się z tobą zamiast ogrywać z mocnym zespołem skład na PL, było już trochę tych sparingów ze słabszymi zespołami i to był czas na eksperymenty. zeby nie było że znów będziemy mieli słaby początek i tych punktów zabraknie na koniec sezonu pfu pfu... Mam nadzieje że AVB wie co robi.
Varba zgadzam się z tobą zamiast ogrywać z mocnym zespołem skład na PL, było już trochę tych sparingów ze słabszymi zespołami i to był czas na eksperymenty. zeby nie było że znów będziemy mieli słaby początek i tych punktów zabraknie na koniec sezonu pfu pfu... Mam nadzieje że AVB wie co robi
3 sierpnia 2013, 18:11 [cytuj]
nie no - gramy bez obrony - a z przeciwka Falcao i Joa - qurwa! co się dzieje ze Spurs? Gdzie jest Paulinho, Soldado?? Jak nie przegramy więcej niż 2 golami to będzie sukces..
nie no - gramy bez obrony - a z przeciwka Falcao i Joa - qurwa! co się dzieje ze Spurs? Gdzie jest Paulinho, Soldado?? Jak nie przegramy więcej niż 2 golami to będzie sukces
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 18:13 [cytuj]
http://coolsport.tv/nutjob1.html
tu ma niby być mecz
http://coolsport.tv/nutjob1.html
tu ma niby być mecz
3 sierpnia 2013, 18:14 [cytuj]
Channel - 143876
Sopcast, co prawda żabojady gadają, ale jakość zajebista. Nie tnie, wszystko w najlepszym porządku.
Channel - 143876
Sopcast, co prawda żabojady gadają, ale jakość zajebista. Nie tnie, wszystko w najlepszym porządku
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 sierpnia 2013, 18:18 [cytuj]
patrzac na nasz skład nie wyglada to dobrze.. nasza najwieksza zmora jest obrona a my wychodzimy taka para na srodku... no i brak Paulinho tez nie napawa optymizmem, zobaczymy jak ten Chadli sie zaprezentuje.
patrzac na nasz skład nie wyglada to dobrze.. nasza najwieksza zmora jest obrona a my wychodzimy taka para na srodku... no i brak Paulinho tez nie napawa optymizmem, zobaczymy jak ten Chadli sie zaprezentuje
3 sierpnia 2013, 18:19 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Channel - 143876
Sopcast, co prawda żabojady gadają, ale jakość zajebista. Nie tnie, wszystko w najlepszym porządku
:ok:
3 sierpnia 2013, 18:25 [cytuj]
Dzudolffo powiedział/a:
Channel - 143876
Czemu tam cały czas o PSG gadają ?
Czemu tam cały czas o PSG gadają ?
3 sierpnia 2013, 18:27 [cytuj]
Paniee ja tam wiem o czym oni gadają

haha ble bele bele bel
Paniee ja tam wiem o czym oni gadają :D haha ble bele bele bel
3 sierpnia 2013, 18:28 [cytuj]
tutaj kto nie ma sopka to fajny stream, bardzo dobra jakość. Ale nie wiem co to za język

Portugalski (?)
http://www.hqstream.in/
tutaj kto nie ma sopka to fajny stream, bardzo dobra jakość. Ale nie wiem co to za język :P Portugalski (?)
http://www.hqstream.in/
3 sierpnia 2013, 18:30 [cytuj]
Co dziś AVB zażartował z obroną to jest hit

haha chyba że wszyscy są w zyciowej formie!
Co dziś AVB zażartował z obroną to jest hit :D haha chyba że wszyscy są w zyciowej formie!
3 sierpnia 2013, 18:31 [cytuj]
Gdzie Twarowski & Nahorny? :D:D:D
3 sierpnia 2013, 18:33 [cytuj]
Sprzedajemy Caulkera by wystawiać taki skład w obronie? Mam nadzieje że przyjdzie ktoś w jego miejsce dobry. Rose też wyjściowy, czyżby odejście BAE
Sprzedajemy Caulkera by wystawiać taki skład w obronie? Mam nadzieje że przyjdzie ktoś w jego miejsce dobry. Rose też wyjściowy, czyżby odejście BAE
3 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
Są i fani Monaco
Są i fani Monaco :D
3 sierpnia 2013, 18:34 [cytuj]
Ja szukam linków jak debil a mecz jest w angielskiej telewizji publiczej
Ja szukam linków jak debil a mecz jest w angielskiej telewizji publiczej :rotfl:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 sierpnia 2013, 18:35 [cytuj]
Lloris co za zwody
Lloris co za zwody :D
3 sierpnia 2013, 18:36 [cytuj]
Niech Hugo lepiej nie kiwa, bo jeszcze powtórzy się sytuacja z Mariborem
Niech Hugo lepiej nie kiwa, bo jeszcze powtórzy się sytuacja z Mariborem ;|
3 sierpnia 2013, 18:39 [cytuj]
jak ławka się prezentuje?
jak ławka się prezentuje?
3 sierpnia 2013, 18:40 [cytuj]
Obrona na maksa prowizoryczna .Jak się patrzy na naszą defensywe to aż chce się krzyknąć Ledley wróć
Obrona na maksa prowizoryczna .Jak się patrzy na naszą defensywe to aż chce się krzyknąć Ledley wróć:krzyk:
3 sierpnia 2013, 18:42 [cytuj]
oj tam, 7 minut bez straconej

nie stękać!
oj tam, 7 minut bez straconej :rotfl: nie stękać!