Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » AS Monaco - Tottenham
3 sierpnia 2013, 20:17 [cytuj]
Brawo Hugo!! swietna obrona
Brawo Hugo!! swietna obrona
3 sierpnia 2013, 20:17 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:
hehe, już myślałem że Hudd włożył :P

no co Ty xd
no co Ty xd
3 sierpnia 2013, 20:18 [cytuj]
Szczerze, my mamy dwa tygodnie do rozpoczecia i gramy jakims chujowym skladem. Monaco gra probe generalna do sezonu w najmocniejszym skladzie. Ogarnijcie sie.

Dla mnie wazne, ze Chadli sie pokazal.
Jak wyjdziemy podstawa i Espanyol nas rozjebie 0:3, to wtedy bym sie bal.

A za tydzien meczu nie zobacze, bo mi double shifta dojebali. ;/
Szczerze, my mamy dwa tygodnie do rozpoczecia i gramy jakims chujowym skladem. Monaco gra probe generalna do sezonu w najmocniejszym skladzie. Ogarnijcie sie. Dla mnie wazne, ze Chadli sie pokazal. Jak wyjdziemy podstawa i Espanyol nas rozjebie 0:3, to wtedy bym sie bal. A za tydzien meczu nie zobacze, bo mi double shifta dojebali. ;/
LMAO
3 sierpnia 2013, 20:19 [cytuj]
a co z Holtbym tak wgl?

hohooo brawo Townsend :)
a co z Holtbym tak wgl? hohooo brawo Townsend :)
3 sierpnia 2013, 20:19 [cytuj]
Towsend must stay
Towsend must stay
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
3 sierpnia 2013, 20:20 [cytuj]
Townsend!!! 5:2 :ok::brawo:
Townsend!!! 5:2 :ok::brawo:
3 sierpnia 2013, 20:22 [cytuj]
Pewien pan stwierdził że Chadli cztery razy lepszy od Townsenda, na pewno nie w tym meczu :P
Pewien pan stwierdził że Chadli cztery razy lepszy od Townsenda, na pewno nie w tym meczu :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 sierpnia 2013, 20:22 [cytuj]
Hmm szczerze mówiąc to to wcale nie są takie rezerwy... Środek obrony to chyba szukanie partnera dla Dawsona bo Kaboul jeszcze murawy nie powąchał w sparingach, Sandro to samo, dlatego gra Parker. Ofensywne trio Chadli, Sig, Lennon bardzo prawdopodobne bo nadal nie wiadomo co z Bale'm. Na szpicy Defoe no i prawdopodobnie za niego zagra Soldado. Czyli na Crystal widze max. 2-3 zmiany... Nie wygląda to dobrze...
Hmm szczerze mówiąc to to wcale nie są takie rezerwy... Środek obrony to chyba szukanie partnera dla Dawsona bo Kaboul jeszcze murawy nie powąchał w sparingach, Sandro to samo, dlatego gra Parker. Ofensywne trio Chadli, Sig, Lennon bardzo prawdopodobne bo nadal nie wiadomo co z Bale'm. Na szpicy Defoe no i prawdopodobnie za niego zagra Soldado. Czyli na Crystal widze max. 2-3 zmiany... Nie wygląda to dobrze
3 sierpnia 2013, 20:23 [cytuj]
wchodzą młodzi. I wpierdalamy 3 bramki i wyjeżdżamy z Monaco z podniesioną głową :ok:
wchodzą młodzi. I wpierdalamy 3 bramki i wyjeżdżamy z Monaco z podniesioną głową :ok:
3 sierpnia 2013, 20:25 [cytuj]
Atak mamy obstawiony. Bale, Lennon, Chadli, Townsend, Soldado.
Teraz o obrone sie bac, bo Kabsa nie bedzie do pazdziernika. Trzeba srodkowego obronce i defensywnego pomocnika kupic, to bedziemy ustawieni.
Atak mamy obstawiony. Bale, Lennon, Chadli, Townsend, Soldado. Teraz o obrone sie bac, bo Kabsa nie bedzie do pazdziernika. Trzeba srodkowego obronce i defensywnego pomocnika kupic, to bedziemy ustawieni
LMAO
3 sierpnia 2013, 20:27 [cytuj]
przejebany ten wynik 5:2. Wiadomo o co chodzi
3 sierpnia 2013, 20:28 [cytuj]
taaaaa wspomnienia poprzedniego sezonu wracają
taaaaa wspomnienia poprzedniego sezonu wracają
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515135071890681&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1

Hahaha no to gralismy pierwszym skladem prawie...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=515135071890681&set=a.377518082319048.77618.375933012477555&type=1 Hahaha no to gralismy pierwszym skladem prawie
Brac Tobiego z Ajaxu, nie duze pieniadze, a dla nas bedzie idealny, wiadomo kiedy Sandro wroci do gry?
Brac Tobiego z Ajaxu, nie duze pieniadze, a dla nas bedzie idealny, wiadomo kiedy Sandro wroci do gry?
3 sierpnia 2013, 20:30 [cytuj]
Motorniczy powiedział/a:

my mamy swoją nazwę oni swoją - Ar5ena1
- nasza jest mniej dołująca
my mamy swoją nazwę oni swoją - Ar5ena1 - nasza jest mniej dołująca
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 20:31 [cytuj]
Townsend następca Lennona i zobaczycie drugi Bale. :D
Townsend następca Lennona i zobaczycie drugi Bale. :D
Każdy mecz jest inny. Lecz piłka jest zawsze okrągła.
3 sierpnia 2013, 20:32 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
my mamy swoją nazwę oni swoją - Ar5ena1
- nasza jest mniej dołująca

odrobinę, ale czymś trzeba się pocieszać. Ide na kanonierów zobaczyć co pisza na nas :cwaniak:
odrobinę, ale czymś trzeba się pocieszać. Ide na kanonierów zobaczyć co pisza na nas :cwaniak:
3 sierpnia 2013, 20:34 [cytuj]
Co do meczu. Jak zobaczyłem, kto gra w obronie to wiedziałem, że na 3 bramkach w naszą stronę się nie-skończy.. Jesteśmy w czarnej dupie, tylko, że to wciąż TOTTENHAM skład A-B-C. Andro pokazał, że jest godnym rywalem dla Azzy a Chadli niech się bierze do roboty bo nie pogra sobie. :ok:
Co do meczu. Jak zobaczyłem, kto gra w obronie to wiedziałem, że na 3 bramkach w naszą stronę się nie-skończy.. Jesteśmy w czarnej dupie, tylko, że to wciąż TOTTENHAM skład A-B-C. Andro pokazał, że jest godnym rywalem dla Azzy a Chadli niech się bierze do roboty bo nie pogra sobie. :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 sierpnia 2013, 20:37 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Mecz o nic, a wy byście chcieli widzieć walkę jakby to woole byli po drugiej stronie. Wynik jaki jest taki jest. Takim składem to się cieszyć że więcej nie nastukali.
Mecz o nic, a wy byście chcieli widzieć walkę jakby to woole byli po drugiej stronie. Wynik jaki jest taki jest. Takim składem to się cieszyć że więcej nie nastukali
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 sierpnia 2013, 20:40 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:
Mecz o nic, a wy byście chcieli widzieć walkę jakby to woole byli po drugiej stronie. Wynik jaki jest taki jest. Takim składem to się cieszyć że więcej nie nastukali

No właśnie to nie był "taki" skład. Daws out więc nie zdziwię się jak na Crystal wyjdziemy z Paulinho za Parkera i Soldado za Defoe a reszta bez zmian. To będzie wszystko. Wiadomo stawka nie ta sama ale wkurw i niepokój lekki jest.
No właśnie to nie był "taki" skład. Daws out więc nie zdziwię się jak na Crystal wyjdziemy z Paulinho za Parkera i Soldado za Defoe a reszta bez zmian. To będzie wszystko. Wiadomo stawka nie ta sama ale wkurw i niepokój lekki jest
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się