3 sierpnia 2013, 20:55 [cytuj]
I tego do cholery nie mogę zrozumieć. W ostatnich sezonach zawsze mieliśmy tych 5 stoperów a i tak zawsze wszyscy grali bo tych 3 zdążyło wylecieć z powodu kontuzji. Czasem nawet zdarzało się ze Hudd musiał wystąpić na środku obrony. A teraz zostaliśmy z tymi 3 więc do przewidzenia było że wszyscy posypią się przed startem sezonu. Ot cały Tottenham
I tego do cholery nie mogę zrozumieć. W ostatnich sezonach zawsze mieliśmy tych 5 stoperów a i tak zawsze wszyscy grali bo tych 3 zdążyło wylecieć z powodu kontuzji. Czasem nawet zdarzało się ze Hudd musiał wystąpić na środku obrony. A teraz zostaliśmy z tymi 3 więc do przewidzenia było że wszyscy posypią się przed startem sezonu. Ot cały Tottenham :glupek:
3 sierpnia 2013, 23:01 [cytuj]
Ledley ściągnie garniak i wskoczy na obrone
Ledley ściągnie garniak i wskoczy na obrone
4 sierpnia 2013, 01:01 [cytuj]
Raku powiedział/a:
Wygraliśmy tylko 6:0 a liga już za trzy tygodnie. AVB out...
No offence, tak mi się tylko skojarzyło jak nas gnietli
:kotek:
No offence, tak mi się tylko skojarzyło jak nas gnietli :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
4 sierpnia 2013, 08:55 [cytuj]
chciałem tylko napisać że wyjazdówki mamy...
tragiczne. Myślałem że lepiej będą się prezentowac
chciałem tylko napisać że wyjazdówki mamy...
tragiczne. Myślałem że lepiej będą się prezentowac :blee:
4 sierpnia 2013, 17:02 [cytuj]
Pogrom i nędzna gra tyle można powiedziec sezon blisko a sparingi nie swiadcza o dobrej grze
Pogrom i nędzna gra tyle można powiedziec sezon blisko a sparingi nie swiadcza o dobrej grze
4 sierpnia 2013, 20:53 [cytuj]
RasaS powiedział/a:
Trudno wygrać mecz bez środkowych obrońców i podstawowych zawodników.
Trudno wygrać mecz bez środkowych obrońców i podstawowych zawodników
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
4 sierpnia 2013, 21:20 [cytuj]
Martwimy sie o napasciorów i pomocników - a mamy shit na srodku obrony. W tej sytuacji komizmem trąci sprzedaz Caulkera, mam złe przeczucia co do początku sezonu. ale moze to dobrze bo jak byłem optymistą to zawsze w dupe
Martwimy sie o napasciorów i pomocników - a mamy shit na srodku obrony. W tej sytuacji komizmem trąci sprzedaz Caulkera, mam złe przeczucia co do początku sezonu. ale moze to dobrze bo jak byłem optymistą to zawsze w dupe