Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Tottenham - Espanyol Barcelona
10 sierpnia 2013, 19:12 [cytuj]
Rose mi Ashleya Cole'a przypomina :P Juz prezentuje dobry poziom a bedzie jeszcze lepiej, takze zostawic BAE na lawe i na LO nam nowego nie potrzeba :)
Rose mi Ashleya Cole'a przypomina :P Juz prezentuje dobry poziom a bedzie jeszcze lepiej, takze zostawic BAE na lawe i na LO nam nowego nie potrzeba :)
10 sierpnia 2013, 19:16 [cytuj]
Strata gola po stałym fragmencie? NIE-MO-ŻLI-WE!
Strata gola po stałym fragmencie? NIE-MO-ŻLI-WE!
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
huuuum kto zjebał krycie?
huuuum kto zjebał krycie?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Verts Kaboul wracajcie;(
Verts Kaboul wracajcie;(
10 sierpnia 2013, 19:19 [cytuj]
dobra połówka w naszym wykonaniu, jednak widać że w defensywie ciągle nie jest tak jak powinno :mysli:
dobra połówka w naszym wykonaniu, jednak widać że w defensywie ciągle nie jest tak jak powinno :mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 sierpnia 2013, 19:21 [cytuj]
Chadli i Dembele najlepiej. Dawson, Walker, Lennon nieźle. Soldado nie miał zbyt wielu okazji na wykazanie się, Paulinho średnio wydaje mi się że jest trochę zagubiony ale źle nie jest. Ja tak to odczuwam
Chadli i Dembele najlepiej. Dawson, Walker, Lennon nieźle. Soldado nie miał zbyt wielu okazji na wykazanie się, Paulinho średnio wydaje mi się że jest trochę zagubiony ale źle nie jest. Ja tak to odczuwam
10 sierpnia 2013, 19:21 [cytuj]
myślę że wygramy 3:1
myślę że wygramy 3:1
10 sierpnia 2013, 19:22 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Verts Kaboul wracajcie;(

Verts też często psuł krycie przy rożnych. Trzeba pogratulować Boasowi, że przez rok nie potrafi ogarnąć tak podstawowego elementu taktyki.

Gdybym nie oglądał Tottenhamu, to powiedziałbym, że to jakaś Ekstraklasa. Mecz w mecz tracimy gola po stałych fragmentach i nic nie jest z tym robione. Przez to przegraliśmy 4. miejsce, ale najwidoczniej są ważniejsze sprawy. Nie mogę się doczekać momentu aż Crystal Palace urwie nam punkty po rożnym.
Verts też często psuł krycie przy rożnych. Trzeba pogratulować Boasowi, że przez rok nie potrafi ogarnąć tak podstawowego elementu taktyki. Gdybym nie oglądał Tottenhamu, to powiedziałbym, że to jakaś Ekstraklasa. Mecz w mecz tracimy gola po stałych fragmentach i nic nie jest z tym robione. Przez to przegraliśmy 4. miejsce, ale najwidoczniej są ważniejsze sprawy. Nie mogę się doczekać momentu aż Crystal Palace urwie nam punkty po rożnym
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 sierpnia 2013, 19:22 [cytuj]
Pewne rzeczy się nigdy nie zmienią... Ale i tak wygląda to nieźle. Nasi wyglądają nieźle fizycznie a to podstawa. Siggi i Frajers na razie najsłabsi chyba. Rose fajnie w ofensywie, gorzej w defensywie. Coś jak z Walkerem kiedyś. Paulinho trochę więcej agresji i będzie z niego grajek. Chadli może za wiele nie pokazał jeszcze ale czuje że chłopak wypali w sezonie :) Wygląda świetnie technicznie przede wszystkim. Soldado robi to czego oczekiwałem. Świetnie się pokazuje na pozycji i wychodzi do piłek. Jak chłopaki się zgrają to będzie walił bramy aż miło. Karny wykonany perfecto.
Pewne rzeczy się nigdy nie zmienią... Ale i tak wygląda to nieźle. Nasi wyglądają nieźle fizycznie a to podstawa. Siggi i Frajers na razie najsłabsi chyba. Rose fajnie w ofensywie, gorzej w defensywie. Coś jak z Walkerem kiedyś. Paulinho trochę więcej agresji i będzie z niego grajek. Chadli może za wiele nie pokazał jeszcze ale czuje że chłopak wypali w sezonie :) Wygląda świetnie technicznie przede wszystkim. Soldado robi to czego oczekiwałem. Świetnie się pokazuje na pozycji i wychodzi do piłek. Jak chłopaki się zgrają to będzie walił bramy aż miło. Karny wykonany perfecto
10 sierpnia 2013, 19:23 [cytuj]
aj tam gadasz, za 'Arrego było z tym gorzej
aj tam gadasz, za 'Arrego było z tym gorzej
10 sierpnia 2013, 19:24 [cytuj]
Do tego składu Verts za Fryersa, Bale za Sigurdssona i wymiatają
Do tego składu Verts za Fryersa, Bale za Sigurdssona i wymiatają
Dajcie jakiś stream :<
Dajcie jakiś stream :<
Myślę, że trzeba zrobić reformę rozgrywek polegającej na rezygnacji ze stałych fragmentów gry i jesteśmy kandydatem do mistrza :) Lennon z tym zarostem prawie jak "rasowy" Yido, tylko pejsika mi brakuje. A co do samego meczu ciekawie to wygląda w ofensywie natomiast w defensywie nie mamy za bardzo zmienników na już przy kontuzjach podstawowych graczy
Myślę, że trzeba zrobić reformę rozgrywek polegającej na rezygnacji ze stałych fragmentów gry i jesteśmy kandydatem do mistrza :) Lennon z tym zarostem prawie jak "rasowy" Yido, tylko pejsika mi brakuje. A co do samego meczu ciekawie to wygląda w ofensywie natomiast w defensywie nie mamy za bardzo zmienników na już przy kontuzjach podstawowych graczy
10 sierpnia 2013, 19:25 [cytuj]
http://www.premierlivestream.net/2013/07/watch-tottenham-live-streaming.html
http://www.premierlivestream.net/2013/07/watch-tottenham-live-streaming.html
10 sierpnia 2013, 19:26 [cytuj]
Nie mówcie że nic nie robimy bo widać wyraźnie że ustawiamy się inaczej do krycia rożnych niż kiedyś. Zjebał Sigg i Soldado że tak bez problemu koleś przed nich wbiegł. Napastnik we własnym polu karnym to zawsze zagrożenie. Teraz było dwóch i mamy efekt.
Nie mówcie że nic nie robimy bo widać wyraźnie że ustawiamy się inaczej do krycia rożnych niż kiedyś. Zjebał Sigg i Soldado że tak bez problemu koleś przed nich wbiegł. Napastnik we własnym polu karnym to zawsze zagrożenie. Teraz było dwóch i mamy efekt
10 sierpnia 2013, 19:27 [cytuj]
A czy nie jest tak , że soldado już dla nas 4 bramki strzelił? Ktoś pisał wcześniej , że hattricka jebnął :x
A czy nie jest tak , że soldado już dla nas 4 bramki strzelił? Ktoś pisał wcześniej , że hattricka jebnął :x
10 sierpnia 2013, 19:28 [cytuj]
jestem ciekawy czy Soldado w Valencii też się cofał na rożne hum :mysli:
jestem ciekawy czy Soldado w Valencii też się cofał na rożne hum :mysli:
10 sierpnia 2013, 19:30 [cytuj]
Drugler powiedział/a:
ciekawe z kim
ciekawe z kim
10 sierpnia 2013, 19:34 [cytuj]
JUNES!!!!
JUNES!!!!
10 sierpnia 2013, 19:34 [cytuj]
Jest Kaboul!
Jest Kaboul!
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się