12 sierpnia 2013, 15:19 [cytuj]
Czy istnieje jakikolwiek sposób na oglądanie każdego meczu Tottenhamu za pośrednictwem internetu W DOBREJ JAKOŚCI? W tym sezonie nie będę miał dostępu do nc+, a zacinające się transmisje podczas których nie widać nawet piłki mnie nie interesują.
Czy istnieje jakikolwiek sposób na oglądanie każdego meczu Tottenhamu za pośrednictwem internetu W DOBREJ JAKOŚCI? W tym sezonie nie będę miał dostępu do nc+, a zacinające się transmisje podczas których nie widać nawet piłki mnie nie interesują
12 sierpnia 2013, 15:23 [cytuj]
Praktycznie co mecz są wrzucane linki do transmisji w necie więc nie masz się czym martwić

.
Praktycznie co mecz są wrzucane linki do transmisji w necie więc nie masz się czym martwić :)
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
12 sierpnia 2013, 15:23 [cytuj]
Zależy jak szybki masz internet

Ja zawsze wchodzę na meczyki.pl, gdzie pojawia się 10-15 linków do meczu i patrzę po kolei, który z nich ma najlepszą jakosć. Osobiście polecam: DRHTV, Futbol HD, Sports4u, , PL Sport, Active.
Jeśli zaś meczu nie ma na Canal +, to wtedy trzeba posiłkować się angielskimi stronami. Pozdro
Zależy jak szybki masz internet :) Ja zawsze wchodzę na meczyki.pl, gdzie pojawia się 10-15 linków do meczu i patrzę po kolei, który z nich ma najlepszą jakosć. Osobiście polecam: DRHTV, Futbol HD, Sports4u, , PL Sport, Active.
Jeśli zaś meczu nie ma na Canal +, to wtedy trzeba posiłkować się angielskimi stronami. Pozdro :X
12 sierpnia 2013, 15:29 [cytuj]
no tak, ale te kanały które Wy podajecie mają marną jakość (przynajmniej takimi je zapamiętałem, bo próbowałem sobie kilkakrotnie oglądnąć w taki sposób jakieś mecze)
no tak, ale te kanały które Wy podajecie mają marną jakość (przynajmniej takimi je zapamiętałem, bo próbowałem sobie kilkakrotnie oglądnąć w taki sposób jakieś mecze)
12 sierpnia 2013, 15:38 [cytuj]
ja osobiście już od poprzedniego sezonu zakupiłem C+ mam nadzieje że nie zmienią kontraktów i będą nadal transmitować naszych kogucików.
jest jeszcze możliwość oglądania meczów na SopCast'cie (bodajże taka nazwa) nawet w HD, tylko trzeba umieć szukać linki pasujące do tego sop'a. 2 możliwością jest oglądanie za pośrednictwem specjalnych torrentów, ale szczegółów nie znam, ponieważ nie używałem tego sposobu (podobno najlepsza jakość i szybkość równie dobra). Jak chcesz mogę napisać instruktarz do sopa, ale wieczorkiem
ja osobiście już od poprzedniego sezonu zakupiłem C+ mam nadzieje że nie zmienią kontraktów i będą nadal transmitować naszych kogucików.
jest jeszcze możliwość oglądania meczów na SopCast'cie (bodajże taka nazwa) nawet w HD, tylko trzeba umieć szukać linki pasujące do tego sop'a. 2 możliwością jest oglądanie za pośrednictwem specjalnych torrentów, ale szczegółów nie znam, ponieważ nie używałem tego sposobu (podobno najlepsza jakość i szybkość równie dobra). Jak chcesz mogę napisać instruktarz do sopa, ale wieczorkiem :ok:
Blue and white blood...
12 sierpnia 2013, 15:38 [cytuj]
William Gallas powiedział/a:
to na spocascie sprobuj
to na spocascie sprobuj :)
12 sierpnia 2013, 15:45 [cytuj]
Jak Ci nie przeszkadza ogladanie z kilkunastosekundowym opoznieniem, to jest kilka kanalow, ktore oferuja takie rozwiazanie. Dluzej sie laduje, ale jakosc jest znaczaco lepsza.
Jak Ci nie przeszkadza ogladanie z kilkunastosekundowym opoznieniem, to jest kilka kanalow, ktore oferuja takie rozwiazanie. Dluzej sie laduje, ale jakosc jest znaczaco lepsza
LMAO
12 sierpnia 2013, 15:53 [cytuj]
Osobiście polecam z odpowiednim wyprzedzeniem (5 minut nie wystarczy) przed pierwszym meczem zainstalować sobie kilka programów do streamowania - zwłaszcza (!): stream ace, stream torrent, sopcast), wszystkie są darmowe i streamów szukać na stronie wiziwig.tv, jeśli nie przeszkadza Ci angielski komentarz. Zazwyczaj korzystając z tych programów na załadowanie się meczów potrzebne jest kilka minut (czasem 5-6 minut nawet, w związku z tym osoby oglądające na innych kanałach czy w telewizji są o kilka minut do przodu i zdarzało mi się po komentarzach z forum wiedzieć, że zaraz strzelimy/stracimy bramkę, albo Defoe spieprzy setkę, choć tego ostatniego można się było zawsze domyślać

), ale jak już się wszystko załączy, to chodzi bardzo płynnie i jakość jest jak w telewizji. Dodatkowo niektóre programy jak stream torrent potrzebują odtwarzaczy multimedialnych, do których przesyłają streama, osobiście używam vfl media player i jestem zadowolony
Jeśli koniecznie chcesz polski komentarz to polecam public sport, który korzysta z sopcasta. Jakość chyba najlepsza spośród polskich streamów, ale w porównaniu z angielskimi to i tak trochę brakuje. Odsyłacz do tego streama jest na stronie soccer-live.pl
Osobiście polecam z odpowiednim wyprzedzeniem (5 minut nie wystarczy) przed pierwszym meczem zainstalować sobie kilka programów do streamowania - zwłaszcza (!): stream ace, stream torrent, sopcast), wszystkie są darmowe i streamów szukać na stronie wiziwig.tv, jeśli nie przeszkadza Ci angielski komentarz. Zazwyczaj korzystając z tych programów na załadowanie się meczów potrzebne jest kilka minut (czasem 5-6 minut nawet, w związku z tym osoby oglądające na innych kanałach czy w telewizji są o kilka minut do przodu i zdarzało mi się po komentarzach z forum wiedzieć, że zaraz strzelimy/stracimy bramkę, albo Defoe spieprzy setkę, choć tego ostatniego można się było zawsze domyślać :P ), ale jak już się wszystko załączy, to chodzi bardzo płynnie i jakość jest jak w telewizji. Dodatkowo niektóre programy jak stream torrent potrzebują odtwarzaczy multimedialnych, do których przesyłają streama, osobiście używam vfl media player i jestem zadowolony :)
Jeśli koniecznie chcesz polski komentarz to polecam public sport, który korzysta z sopcasta. Jakość chyba najlepsza spośród polskich streamów, ale w porównaniu z angielskimi to i tak trochę brakuje. Odsyłacz do tego streama jest na stronie soccer-live.pl
12 sierpnia 2013, 16:24 [cytuj]
public sport czesto miał jakość jak te na stronie, czyli biedną
czyli stream ace, stream torrent, sopcast
a linki z wiziwig.tv czy skądś jeszcze?
Bo jednak jak mam nie wiedzieć która jest godzina, są takie transmisje:/ to moge oglądać z takim opóźnieniem
zresztą jakiś czas temu do sopcasta nie dizałały żadne linki, juz jest ok?
public sport czesto miał jakość jak te na stronie, czyli biedną;)
czyli stream ace, stream torrent, sopcast
a linki z wiziwig.tv czy skądś jeszcze?
Bo jednak jak mam nie wiedzieć która jest godzina, są takie transmisje:/ to moge oglądać z takim opóźnieniem :luzik:
zresztą jakiś czas temu do sopcasta nie dizałały żadne linki, juz jest ok?
13 sierpnia 2013, 14:46 [cytuj]
Ja mogę polecić atdhenet.tv, z reguły jest do każdego meczu 1 link, ale jeszcze nigdy nie trafiłem by nie działał, jakość czasami lepsza czasami gorsza, język zawsze angielski także dla mnie same pozytywy
Ja mogę polecić atdhenet.tv, z reguły jest do każdego meczu 1 link, ale jeszcze nigdy nie trafiłem by nie działał, jakość czasami lepsza czasami gorsza, język zawsze angielski także dla mnie same pozytywy :)