Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Wyjazd na NU 10.11.2013
18 sierpnia 2013, 11:10 [cytuj]
Rozpoczynam temat już dziś ponieważ razem z Rafo wybieramy się na ten mecz. Na dziś bilety Ryanairem z Wawy w dwie strony to niecałe 200 PLN. Zapraszam chętnych.
Rozpoczynam temat już dziś ponieważ razem z Rafo wybieramy się na ten mecz. Na dziś bilety Ryanairem z Wawy w dwie strony to niecałe 200 PLN. Zapraszam chętnych
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 sierpnia 2013, 11:30 [cytuj]
Jakiś nocleg macie załatwiony czy na miejscu załatwiacie ?
18 sierpnia 2013, 11:38 [cytuj]
Drugler powiedział/a:

jeszcze nie mamy biletów na mecz. Dopiero sprzedaż rozpocznie się 9 września. Ja tam mam swoją miejscówę.
jeszcze nie mamy biletów na mecz. Dopiero sprzedaż rozpocznie się 9 września. Ja tam mam swoją miejscówę
18 sierpnia 2013, 12:35 [cytuj]
nooo zapraszamy chętnych - w grupie raźniej :ok:
nooo zapraszamy chętnych - w grupie raźniej :ok:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 sierpnia 2013, 12:51 [cytuj]
Witam,
mielibyście zastrzeżenia aby zabrać niepełnoletniego 16-17 lat ?
Witam, mielibyście zastrzeżenia aby zabrać niepełnoletniego 16-17 lat ?
Blue and white blood...
18 sierpnia 2013, 13:06 [cytuj]
Można bez noclegu Wizzair 10.11 06:00-07:35 - 74zł, powrót 10.11 20:30 - 23:55 - 114zł, po ile sąbilety na NU?
Można bez noclegu Wizzair 10.11 06:00-07:35 - 74zł, powrót 10.11 20:30 - 23:55 - 114zł, po ile sąbilety na NU?
18 sierpnia 2013, 13:15 [cytuj]
Jaki jest (mniej więcej) koszt takiej imprezy? Bo nigdy nie byłem na WHL a mam chęć. Ceny przelotów, biletu, pobytu itd
Jaki jest (mniej więcej) koszt takiej imprezy? Bo nigdy nie byłem na WHL a mam chęć. Ceny przelotów, biletu, pobytu itd
18 sierpnia 2013, 16:46 [cytuj]
limbonic powiedział/a:

Bez sensu. Trzeba iść w miacho i szlajanka po pubach. Aż tak hardcorowy nie jestem :-)
Bez sensu. Trzeba iść w miacho i szlajanka po pubach. Aż tak hardcorowy nie jestem :-)
18 sierpnia 2013, 17:57 [cytuj]
Jak juz bulisz na bilet samolotowy, to chyba oplaca sie posiedziec w Londynie 2-4 dni,zeby chociaz centrum obczaic.
Jak juz bulisz na bilet samolotowy, to chyba oplaca sie posiedziec w Londynie 2-4 dni,zeby chociaz centrum obczaic
LMAO
18 sierpnia 2013, 19:01 [cytuj]
kaszti86 powiedział/a:

Ten temat był już 100 razy wałkowany. W dobie internetu bardzo łatwo jest samemu wszystko znaleść.
Ten temat był już 100 razy wałkowany. W dobie internetu bardzo łatwo jest samemu wszystko znaleść
19 sierpnia 2013, 09:00 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak juz bulisz na bilet samolotowy, to chyba oplaca sie posiedziec w Londynie 2-4 dni,zeby chociaz centrum obczaic

To była luzna propozycja chodziło mi o szybki wypad, w Londku byłem 4 lata więc opcja zwiedzania jakoś mi nie pasi, chyba ,ze jak mówi trzaskal zwiedzanie pubu:)Po ile te bilety na mecz?
To była luzna propozycja chodziło mi o szybki wypad, w Londku byłem 4 lata więc opcja zwiedzania jakoś mi nie pasi, chyba ,ze jak mówi trzaskal zwiedzanie pubu:)Po ile te bilety na mecz?
19 sierpnia 2013, 10:38 [cytuj]
A ja tego nie pisalem tylko do Ciebie, tylko do potencjalnych chetnych na wyjazd. ;P
A ja tego nie pisalem tylko do Ciebie, tylko do potencjalnych chetnych na wyjazd. ;P
LMAO
19 sierpnia 2013, 11:43 [cytuj]
limbonic powiedział/a:

Ceny biletów są na stronie Tottenhamu:-)
19 sierpnia 2013, 12:44 [cytuj]
Ehh :< Gdybyście na początku wakacji / 3-4 tygodnie wcześniej napisali to bym się wybrał , ale kasy nie mam bo wszystko wydałem :x
Ehh :< Gdybyście na początku wakacji / 3-4 tygodnie wcześniej napisali to bym się wybrał , ale kasy nie mam bo wszystko wydałem :x
19 sierpnia 2013, 14:22 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:

Z tego co widze to najtansze na Newcastle są po 37 funtów.Chyba, ze masz jakies znizki :D
Z tego co widze to najtansze na Newcastle są po 37 funtów.Chyba, ze masz jakies znizki :D
19 sierpnia 2013, 15:22 [cytuj]
limbonic powiedział/a:

No nie. Tyle kosztują.
No nie. Tyle kosztują
21 sierpnia 2013, 13:58 [cytuj]
macie jakiś sposób na zdobycie biletów na 100%? czy trzeba czatować w internecie jak pojawią się w General Sale?
macie jakiś sposób na zdobycie biletów na 100%? czy trzeba czatować w internecie jak pojawią się w General Sale?
21 sierpnia 2013, 14:30 [cytuj]
kamildoman powiedział/a:

Na 100% to tylko przez:

http://www.thomascooksport.com/Football/Premier-League/Tottenham-Hotspur?utm_source=tottenhamhotspur.com&utm_medium
=Club%2BWebsite%2BLink%2C%2BDrop%2BDown%
2BMenu%2BLink&utm_campaign=Football%2C%2BTottenham
%2BHotspur

ale się nieźle przepłaca.
Na 100% to tylko przez: http://www.thomascooksport.com/Football/Premier-League/Tottenham-Hotspur?utm_source=tottenhamhotspur.com&utm_medium =Club%2BWebsite%2BLink%2C%2BDrop%2BDown% 2BMenu%2BLink&utm_campaign=Football%2C%2BTottenham %2BHotspur ale się nieźle przepłaca
28 sierpnia 2013, 09:33 [cytuj]
Cześć :)
Czy ktoś z Was kto jedzie na ten mecz chciałby zarezerwować sobie pewny bilet?
Chcę zaklepać jeden dla mojego chłopaka, a minimalna ilość przy rezerwacji to 2.
Dajcie szybko znać, bo termin upływa jutro :)
Cześć :) Czy ktoś z Was kto jedzie na ten mecz chciałby zarezerwować sobie pewny bilet? Chcę zaklepać jeden dla mojego chłopaka, a minimalna ilość przy rezerwacji to 2. Dajcie szybko znać, bo termin upływa jutro :)
28 sierpnia 2013, 09:40 [cytuj]
anaa powiedział/a:
Cześć :)
Czy ktoś z Was kto jedzie na ten mecz chciałby zarezerwować sobie pewny bilet?
Chcę zaklepać jeden dla mojego chłopaka, a minimalna ilość przy rezerwacji to 2.
Dajcie szybko znać, bo termin upływa jutro :)

Po pierwsze termin upływa: patrz tu http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/ticket-on-sale-dates/

Po drugie skąd wziełaś tą bzdurną informację, że min. ilość to dwa bilety?
Po pierwsze termin upływa: patrz tu: http://www.tottenhamhotspur.com/tickets/ticket-on-sale-dates/ Po drugie skąd wziełaś tą bzdurną informację, że min. ilość to dwa bilety?
1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 37 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się