Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  
Forum dyskusyjne » Tottenham Hotspur » Wyjazd na NU 10.11.2013
19 września 2013, 10:58 [cytuj]
chwalić się komu się udało!!!
chwalić się komu się udało!!!
8 listopada 2013, 11:25 [cytuj]
Trzaskal, Rafo, gotowi na wyjazd ? Powiedzcie mi, na jaki sektor macie bilety ? Może jeszcze ktoś ze spursmaniaków będzie na meczu i chce się dołączyć do wspólnej degustacji złocistego napoju przed i po meczu ?
Trzaskal, Rafo, gotowi na wyjazd ? Powiedzcie mi, na jaki sektor macie bilety ? Może jeszcze ktoś ze spursmaniaków będzie na meczu i chce się dołączyć do wspólnej degustacji złocistego napoju przed i po meczu ?
COYS
8 listopada 2013, 14:58 [cytuj]
Do wszystkich zainteresowanych spotkaniem w Londynie z Trzaskalem i Rafo podaję numer do tego pierwszego +48668642245.
Niech leje się piwo ;)
Do wszystkich zainteresowanych spotkaniem w Londynie z Trzaskalem i Rafo podaję numer do tego pierwszego +48668642245. Niech leje się piwo ;)
Na początku był kogut...
8 listopada 2013, 20:45 [cytuj]
nie ustawiacie się jakoś konkretnie? ja będę w sektorze D
nie ustawiacie się jakoś konkretnie? ja będę w sektorze D
9 listopada 2013, 00:19 [cytuj]
Ustawiamy. Na priva prześlę Ci mój numer telefonu jeżeli jesteś zainteresowany browarem przed i po. Grzesiu, kiedy Ty wpadasz na Lane ?
Ustawiamy. Na priva prześlę Ci mój numer telefonu jeżeli jesteś zainteresowany browarem przed i po. Grzesiu, kiedy Ty wpadasz na Lane ?
COYS
10 listopada 2013, 12:55 [cytuj]
Zazdroszczę! <3
Zazdroszczę! <3
10 listopada 2013, 15:29 [cytuj]
Klątwa Trzaskala trwa... ;(
10 listopada 2013, 21:28 [cytuj]
Moze Trzaskal ma ta sama klatwe co Bale na poczatku swojej kariery w Tottenhamie? :D jeszcze 2, 3 mecze i bedziemy wygywac tylko te mecze na ktore pojedzie
Moze Trzaskal ma ta sama klatwe co Bale na poczatku swojej kariery w Tottenhamie? :D jeszcze 2, 3 mecze i bedziemy wygywac tylko te mecze na ktore pojedzie
12 listopada 2013, 11:33 [cytuj]
Staszek powiedział/a:

stoję w korku ;)
stoję w korku ;)
Na początku był kogut...
12 listopada 2013, 12:16 [cytuj]
Walu powiedział/a:

Nie jest tak źle. W zeszłum sezonie byłem i NU przegrało po dwóch bramkach Bale'a (sic!) Ale spróbuję jeszcze dziś ciekawą relację z przed, meczu i z Bill Nicholson Pub i rozmowach z kibicami napisać.
Nie jest tak źle. W zeszłum sezonie byłem i NU przegrało po dwóch bramkach Bale'a (sic!) Ale spróbuję jeszcze dziś ciekawą relację z przed, meczu i z Bill Nicholson Pub i rozmowach z kibicami napisać
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
<  1  2  3  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 49 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się