1 lutego 2014, 11:06 [cytuj]
Orientuje się ktoś może czy w stolicy jest jakiś pub czy coś w ten deseń gdzie mógłbym obejrzeć mecze Tottenhamu??
Orientuje się ktoś może czy w stolicy jest jakiś pub czy coś w ten deseń gdzie mógłbym obejrzeć mecze Tottenhamu??
1 lutego 2014, 11:06 [cytuj]
Bardzo mi zależy.
Bardzo mi zależy
1 lutego 2014, 11:07 [cytuj]
nie dość że dubel postu to dubel tematu

takiego czegoś to jeszcze tu nie widziałem
nie dość że dubel postu to dubel tematu :wysmiewacz: takiego czegoś to jeszcze tu nie widziałem :X
1 lutego 2014, 12:27 [cytuj]
Bedzie trudno. C+ nie pokazuje.
Bedzie trudno. C+ nie pokazuje
1 lutego 2014, 12:45 [cytuj]
ostatnio w piwowarni warki ogladalem, Trzaskal poleca Tortilla factory, jest jescze Molys Malone, tyle tylko ze w wiekszosci przypadkow jest to transmisja z canal + wiec jak oni nie puszcza meczu to bedzie ciezko Ci obejrzec.
ostatnio w piwowarni warki ogladalem, Trzaskal poleca Tortilla factory, jest jescze Molys Malone, tyle tylko ze w wiekszosci przypadkow jest to transmisja z canal + wiec jak oni nie puszcza meczu to bedzie ciezko Ci obejrzec
6 lutego 2014, 21:35 [cytuj]
W Molly jest tylko C+ natomiast w WTF nie myląc z wtf mają sky i "chyba' BT Sports także na różnych tv puszczają różne mecze. Ja osobiście nie polecam WTF bo są strasznie drodzy ale na dwa piwka można wpasć. Na fejsie publikują transmisje.
W Molly jest tylko C+ natomiast w WTF nie myląc z wtf mają sky i "chyba' BT Sports także na różnych tv puszczają różne mecze. Ja osobiście nie polecam WTF bo są strasznie drodzy ale na dwa piwka można wpasć. Na fejsie publikują transmisje
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur