8 czerwca 2014, 06:53 [cytuj]
JA chcę się zapisać mój numer 3459432 Jacek Hausman
JA chcę się zapisać mój numer 3459432 Jacek Hausman
Contero
8 czerwca 2014, 16:03 [cytuj]
Jarosław Stasiak 3459208.
Jarosław Stasiak 3459208.:tak:
8 czerwca 2014, 19:18 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ponad 1000 nas na Facebooku, a tu raptem 55 osób? Większa mobilizacja, Panowie i Panie!

Raku kiedy jakies konkretne info sie pojawi co I jak?
Raku kiedy jakies konkretne info sie pojawi co I jak?
19 czerwca 2014, 13:12 [cytuj]
Terminarz podany! teraz mozna pomarzyc na co by tu pojechac!
Terminarz podany! teraz mozna pomarzyc na co by tu pojechac!
19 czerwca 2014, 13:38 [cytuj]
raku powiedział/a:
Co rozumiesz przez "konkretne info"?

Podanie danych konta do przlewu na. Fc I tak dalej , na jakich meczac ktos bedzie , bo milo bylo by sie spotkac , ja napeno bede na Analach Chelsea oraz man united dalej nie wiem jak z praca czy uda sie wolne
Podanie danych konta do przlewu na. Fc I tak dalej , na jakich meczac ktos bedzie , bo milo bylo by sie spotkac , ja napeno bede na Analach Chelsea oraz man united dalej nie wiem jak z praca czy uda sie wolne :]
30 czerwca 2014, 17:07 [cytuj]
Kamil Krysiak 3463865
witam wszystkich na Forum!
coys!
Kamil Krysiak 3463865
witam wszystkich na Forum!
coys!
30 czerwca 2014, 18:31 [cytuj]
Piotr Opawski 3463889
z góry dziękuje i przepraszam że tak na ostatnią chwilę
pozdrawiam
Piotr Opawski 3463889
z góry dziękuje i przepraszam że tak na ostatnią chwilę
pozdrawiam
30 czerwca 2014, 18:52 [cytuj]
Mikołaj Fuja 3463897
z góry dzięki za zapisanie
Mikołaj Fuja 3463897
z góry dzięki za zapisanie ;)
30 czerwca 2014, 20:33 [cytuj]
siema siema do kiedy kasa i czy może być w złotówkach?
siema siema do kiedy kasa i czy może być w złotówkach? :)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
30 czerwca 2014, 21:52 [cytuj]
Maurycy Królikowski
numer 3463935
sorry za opóźnienie
Maurycy Królikowski
numer 3463935
sorry za opóźnienie ;)
11 lipca 2014, 14:02 [cytuj]
Adam Wdowiński 3466295
Adam Wdowiński 3466295
COYS!
11 lipca 2014, 16:15 [cytuj]
Lista już zamknięta - http://spursmania.org/index/forum/topic/746/cat/5
11 lipca 2014, 20:41 [cytuj]
Sorry, nie czytałem. A w newsie na stronie było napisane do 31 lipca. Może przyda się na przyszłość.
Sorry, nie czytałem. A w newsie na stronie było napisane do 31 lipca. Może przyda się na przyszłość
COYS!
11 lipca 2014, 22:16 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Sorry, nie czytałem. A w newsie na stronie było napisane do 31 lipca. Może przyda się na przyszłość
spoks - dodamy jeszcze. Pewnie się uda
spoks - dodamy jeszcze. Pewnie się uda
11 lipca 2014, 23:28 [cytuj]
Pytanie z mojej strony. Na "liście trzaskala" mnie nie ma, a zapisałem się w zeszłym i przypomniałem w tym roku. Tak więc, zapisany jestem czy nie?
Pytanie z mojej strony. Na "liście trzaskala" mnie nie ma, a zapisałem się w zeszłym i przypomniałem w tym roku. Tak więc, zapisany jestem czy nie? :)
LMAO
12 lipca 2014, 09:27 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Pytanie z mojej strony. Na "liście trzaskala" mnie nie ma, a zapisałem się w zeszłym i przypomniałem w tym roku. Tak więc, zapisany jestem czy nie?

Specjalnie skróciłem czas zapisów aby wszyscy wzieli się w garść. Hades - oczywiście dopisuję Cię i pozostałych chłopaków również.
Specjalnie skróciłem czas zapisów aby wszyscy wzieli się w garść. Hades - oczywiście dopisuję Cię i pozostałych chłopaków również
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
12 lipca 2014, 09:46 [cytuj]
Mam pytanko.Do kiedy pieniążki i na jakie konto, aha i jaka to będzie dokładnie kwota?
Z góry dzięki za odpowiedź
Mam pytanko.Do kiedy pieniążki i na jakie konto, aha i jaka to będzie dokładnie kwota?
12 lipca 2014, 10:43 [cytuj]
_jaroszy powiedział/a:
Czekam na papiery z klubu. Spokojnie Panowie. Ja zapłacę te 25 Funtów do klubu. Plan jest taki, że założymy oficjalne stowarzyszenie(KRS) lub stowarzyszenie zwykłe i będziemy się starali o dofinansowanie z Min. Sportu. Nic nie obiecuję ale mam tam znajomego. Do stowarzyszenia potrzeba nam 3 (zwykłe) lub 15 osób. Nie podaję jeszcze kwot ponieważ muszę zliczyć koszty serwera, księgowej, prawnika, rejestracji, kart kibica itp. Chciałbym aby kibice zrzeszeni płacili kwartalną/półroczną/roczną stawkę na stowarzyszenie. Kwota ta utrzyma nasze legalne stowarzyszenie i pozwoli na np. coroczny zlot, nową stronę www, pomoc dla mniej zamożnych kibiców (dofinansowanie biletów) czy inna akcja zatwierdzona przez zarząd ogólnopolski (nie warszawski jak to niektórzy twierdzą). Mam nadzieję, że w tym roku odpalimy pełną parą. Jest nas ok. 70 w klubie. Wszystkie informację będą publikowane na Spusmanii i FB. Oczywiście informacje finansowe będą corocznie publikowane również tu i na FB - to ma być nareszcie uczciwe i legalne przedsięwzięcie - dla nas i dla klubu. COYS
Czekam na papiery z klubu. Spokojnie Panowie. Ja zapłacę te 25 Funtów do klubu. Plan jest taki, że założymy oficjalne stowarzyszenie(KRS) lub stowarzyszenie zwykłe i będziemy się starali o dofinansowanie z Min. Sportu. Nic nie obiecuję ale mam tam znajomego. Do stowarzyszenia potrzeba nam 3 (zwykłe) lub 15 osób. Nie podaję jeszcze kwot ponieważ muszę zliczyć koszty serwera, księgowej, prawnika, rejestracji, kart kibica itp. Chciałbym aby kibice zrzeszeni płacili kwartalną/półroczną/roczną stawkę na stowarzyszenie. Kwota ta utrzyma nasze legalne stowarzyszenie i pozwoli na np. coroczny zlot, nową stronę www, pomoc dla mniej zamożnych kibiców (dofinansowanie biletów) czy inna akcja zatwierdzona przez zarząd ogólnopolski (nie warszawski jak to niektórzy twierdzą). Mam nadzieję, że w tym roku odpalimy pełną parą. Jest nas ok. 70 w klubie. Wszystkie informację będą publikowane na Spusmanii i FB. Oczywiście informacje finansowe będą corocznie publikowane również tu i na FB - to ma być nareszcie uczciwe i legalne przedsięwzięcie - dla nas i dla klubu. COYS
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur