Forum dyskusyjne
19 lipca 2014, 12:37 [cytuj]
Kurcze chyba się spózniłem... myślałem że zapisy są do końca lipca , czy jest szansa że zostanę dołączony na listę ? Michał Obel 3470247
Kurcze chyba się spózniłem... myślałem że zapisy są do końca lipca , czy jest szansa że zostanę dołączony na listę ? Michał Obel 3470247
12 sierpnia 2014, 13:48 [cytuj]
Hej, dopiero dzisiaj się zarejestrowałem na stronie. Jestem z Warszawy i bardzo chętnie będę brał udział w Warszawskich spotkaniach fanów Tottenhamu. Proszę o kontakt Warszawskich kogutów
Hej, dopiero dzisiaj się zarejestrowałem na stronie. Jestem z Warszawy i bardzo chętnie będę brał udział w Warszawskich spotkaniach fanów Tottenhamu. Proszę o kontakt Warszawskich kogutów :)
spurs88
12 sierpnia 2014, 13:54 [cytuj]
A jest może fanpage na facebooku ?
A jest może fanpage na facebooku ?
spurs88
12 sierpnia 2014, 14:18 [cytuj]
https://www.facebook.com/Spursmania.org?ref_type=bookmark
Spotkania zawsze są publikowane na Spursmanii. Trzaba sprawdzać. Na forum masz temat "Spotkanie 16.08"
https://www.facebook.com/Spursmania.org?ref_type=bookmark
Spotkania zawsze są publikowane na Spursmanii. Trzaba sprawdzać. Na forum masz temat "Spotkanie 16.08"
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
22 sierpnia 2014, 01:30 [cytuj]
Witam,
Można jeszcze się zapisać do fanclubu Spurs?
Witam,
Można jeszcze się zapisać do fanclubu Spurs?
22 sierpnia 2014, 07:59 [cytuj]
Własnie, też bym chciał się zapisać 3489734 Please
Własnie, też bym chciał się zapisać 3489734 Please :)
spurs88
22 sierpnia 2014, 12:15 [cytuj]
Zapisy są prowadzone do końca lipca potem klub nie przyjmuje zapisów. Zapraszam w przyszłym roku.
Zapisy są prowadzone do końca lipca potem klub nie przyjmuje zapisów. Zapraszam w przyszłym roku
22 sierpnia 2014, 20:02 [cytuj]
Nie dałoby się nic zrobić? Zagubiona lista, coś w tym guście? Albo podmianka z kimś nieaktywnym? Zamierzam wybrać się na WHL w tym sezonie.
Nie dałoby się nic zrobić? Zagubiona lista, coś w tym guście? Albo podmianka z kimś nieaktywnym? Zamierzam wybrać się na WHL w tym sezonie
22 sierpnia 2014, 23:06 [cytuj]
Możecie jeszcze raz opublikować listę do kiedy się trzeba zgłosić na jaki mecz? No i na który mecz skoczymy razem?
Aaa... i co z rakiem się stało?
Możecie jeszcze raz opublikować listę do kiedy się trzeba zgłosić na jaki mecz? No i na który mecz skoczymy razem?
LMAO
24 sierpnia 2014, 01:19 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Zapisy są prowadzone do końca lipca potem klub nie przyjmuje zapisów. Zapraszam w przyszłym roku
więc zgodnie z tym co piszesz , zostałem dospiany do listy ? Nie dostałem żadnej odpowiedzi a post napisałem 19 lipca

Bo chciałbym kupić bilet jakoś wcześniej dzięki możliwości funclubu
więc zgodnie z tym co piszesz , zostałem dospiany do listy ? Nie dostałem żadnej odpowiedzi a post napisałem 19 lipca :) Bo chciałbym kupić bilet jakoś wcześniej dzięki możliwości funclubu :)
26 sierpnia 2014, 18:05 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Hmm, może do dwóch razy sztuka.
Hmm, może do dwóch razy sztuka
LMAO
26 sierpnia 2014, 18:26 [cytuj]
O, jakby się jakaś większa grupa Spursmaniaków wybierała na konkretny mecz, to ja również z wielką chęcią bym się dołączył
O, jakby się jakaś większa grupa Spursmaniaków wybierała na konkretny mecz, to ja również z wielką chęcią bym się dołączył ;)
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
5 września 2014, 17:10 [cytuj]
witam niestety nie mam opanowanego komputera w stopniu nawet minimalnym, a i sporo mnie nie bylo wiec i przegapilem taką okazje a czy mozliwy jest np grzecznosciowy zakup biletów tzn dany fanclubowicz zakupuje 2 bilety a ja je odkupuje nawet z dodatkową opłatą i pokrywam koszty wysyłki ??
witam niestety nie mam opanowanego komputera w stopniu nawet minimalnym, a i sporo mnie nie bylo wiec i przegapilem taką okazje a czy mozliwy jest np grzecznosciowy zakup biletów tzn dany fanclubowicz zakupuje 2 bilety a ja je odkupuje nawet z dodatkową opłatą i pokrywam koszty wysyłki ??
14 listopada 2014, 12:30 [cytuj]
Kiedy będą znowu zapisy do fanclubu? chętnie dołacze.
MatMar powiedział/a:
O, jakby się jakaś większa grupa Spursmaniaków wybierała na konkretny mecz, to ja również z wielką chęcią bym się dołączył

Było by fajnie jechać tak w 20-30 osób

Było by fajnie jechać tak w 20-30 osób :rotfl::rotfl:
27 maja 2015, 11:40 [cytuj]
Sezon się skończył. Czy można wreszcie się dopisać?
COYS!
27 maja 2015, 14:49 [cytuj]
Wduwek powiedział/a:
Bardzo dobre pytanie!

bo do października nie będę miał okazji :x
Bardzo dobre pytanie! :D bo do października nie będę miał okazji :x
7 czerwca 2015, 14:05 [cytuj]
@Up
kiedy te zapisy się zaczynają?

Będą w ogóle?
@Up
kiedy te zapisy się zaczynają? :P Będą w ogóle?
7 czerwca 2015, 14:15 [cytuj]
Właśnie ja też czuję się ignorowany
Właśnie ja też czuję się ignorowany :P
COYS!
7 czerwca 2015, 14:21 [cytuj]
To musicie się do prezesa Trzaskala odezwać
To musicie się do prezesa Trzaskala odezwać ;)
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
8 czerwca 2015, 10:44 [cytuj]
Zapisy będą wkrótce. Jeszcze nawet dokumentów z klubu nie dostałem....cierpliwości.
Zapisy będą wkrótce. Jeszcze nawet dokumentów z klubu nie dostałem....cierpliwości